19

1.3K 127 9
                                    

Po několika týdnech jsem se konečně dočkala. Začala jsem chodit s Gigim. Byla jsem tak šťastná, nebo jsem si to aspoň myslela. Musela jsem se několikrát štípnout do ruky, když se mě zeptal, zda budu jeho dívkou. Pak jsem musela doma vysvětlovat, co se mi stalo s rukou. To jsem se cítila trošičku trapně, ale rozhodně mi to radost nezkazilo.

On byl strašně romantický a prostě jednoduše úžasný. I když spolu už jsme byli pár dní, Blair se mi malinko odcizila. Ona totiž byla jediná, která mi neschvalovala můj čerstvý vztah. Mrzelo mě to, jenže Gigiho jsem v tu dobu upřednostňovala. Důvod jsem samozřejmě znala, podle ní to byl děvkař a nezasloužil si mě. Mluvila jsem s ním sice na téma královny střední, ale na to mi jenom řekl, že jsou to dobré kamarádky. Snažila jsem se mu vysvětlit, proč nechci, aby se s nimi bavil, avšak můj názor ho nezajímal. V tu chvíli jsem se na něj naštvala a nechtěla jsem s ním mluvit, poté si mě však udobřil večeří v čínské restauraci.

Thomas mi jenom pogratuloval a to bylo všechno, co k tomu pověděl. Snažil se držet na straně Blair, čemuž jsem se nedivila. Za to nejvíc z nich byla nadšená Carol, do které bych to ani neřekla. Jistě že Gigiho znala jenom od vidění, ale hrozně moc mi to přála. Byla jsem ráda, že alespoň jeden z mých kamarádů mě podporoval. Sice jsem měla kluka, ale podařilo se mi začít trávit víc času s ní. Chodila jsem se dívat na Gigiho, jak hraje fotbal, do kaváren, dokonce jednou jsme zašly i společně do kadeřnictví. Byl to její nápad, ne můj. Ztropila jsem tam menší scénu, protože mě jeden kluk chtěl zabít fénem. Začala jsem tam na něj ječet, co si to sakra dovoluje a v tom momentu úplně všichni v místnosti na mě zírali. Carol se za mou maličkost omluvila, bleskově zaplatila a vytáhla ven. Její výraz byl k nezaplacení, když jsem jí vysvětlovala, že trpím fobií z fénů. Jako odpověď jenom zakroutila hlavou a zasmála se. Byla fakt krásná, když se smála.

Nesuď knihu podle obalu.

Děkuji moc za vaše hvězdičky a komentáře. Občas už fakt netuším, co mám napsat jako "závěrečnou" větu. 

Carol&JoyKde žijí příběhy. Začni objevovat