21. dio

1.2K 94 8
                                    

A/N

Opet sam tu. Ako ste pročitali poglavlje 6 iz Vidjeti mrtve, tojest A/N na početku onda znate što sam radila danas. Nego, evo malo ranijeg poglavlja pošto smo dostigli 5K čitanja!!! Woo

I JUČER JE OVA KNJIGA SLAVILA JEDNU GODINU ZAJEDNO SA SPECIAL. ZAR VEĆ TOLIKO???

********

Mi-" što god je Liam krenuo reći je prekinuo zvuk, nešto poput zvižduka kroz zrak. Sljedeća stvar koju vidim je Mia kako drži mrtvog zeca sa strijelom u njemu.

"Š-št..to." promucala je.

Sljedeće sekunde netko je pao iz drveta, dočekavši se na noge. Zvuk njegovog padanja je bio popraćen još jednim.

"U sridu." Rekao je nakesivši se. Jedina stvar koju sam kod njih primjetila su ogromna crna krila.

Jup, sigurno neću preživjeti ovo putovanje.

********

Prošla je sekunda u kojoj smo nas tri samo gledali u pridošlice.

I onda vrisak.

"Aaah!!! Ubili ste ga!" Mia je zavikala bijesno još držeći mrtvog zeca.

Ovo troje su se pogledali. No ona nije ni obratila pažnju na njih.

"Znate koliko mi je trebalo da ga uhvatim?!" Nastavila je vikati na njih. "I da uspostavim vezu s njim? Usto, kako se usuđujete! Zar nemate sr-oh da pa što to ja govorim. Normalno da nEMATE!" Za kraj je udarila nogom u pod.

Pridošlice su je gledale širokih očiju te su polako napravili korak unatrag. Mia je spustila zeca na tlo, ignorirajući kako joj je zakrvavio majicu.

"Ova nije normalna." Čula sam kako je jedan od njih promumljao. Očito nisam jedina jer sam skrenula pogled s njega prema Liamu, samo da ga nađem kako već gleda u mene. Oboje smo se pokušavali ne smijati na to.

Sljedeće sekunde je taj koji je promumljao komentar bio na tlu i vrištao državši se za glavu. Usta su mi se otvorila u iznenađenju te mi se glava okrenula prema Miji, koja je stajala kao stup gledavši u biće tame ne treptajući.

To je očito bio znak da počnemo borbu.

"Ja lijevog, ti desnog." Promumljao je Liam te bez čekanja da potvrdim odtrčao.

Suzila sam oči na njegovu figuru koja je trčala. Dobro onda.

Prizvala sam energiju u sebi te je struja počela pucketati i plesati između mojih prstiju širivši uzbudljivu energiju kroz moje žile.

Pred očima mi se pojavila posljednja borba koju sam imala zajedno sa Jakeom protiv bića tame i što se desilo. No brzo sam stresla glavu da se rješim sjećanja. Sad nije vrijeme za to.

Podigla sam oči i susrela se s crnim očima bića tame koja su me već gledala. Dao mi je sadističan osmijeh. Sljedeće što znam jest da me drži rukama za vrat gušivši me.

"Tssk. Trebaš obratiti pozornost na okolinu." Rekao je zadirkivajući.

No ja sam bila ta koja se je smijala kad se počeo grčiti na tlu, moj vrat slobodan.

"Također." Rekla sam.

I feel like a badass.

"Touché." Odgovorio je kad je došao do daha te je ustao. "Može da sad idemo za pravo?" Pitao je i stao u borbeni položaj.

Ja sam slegnula ramenima. "Ako inzistiraš."

I stime je krenuo na mene. Ja sam se probala odmaknuti ali sam bila pre kasno. Udario me u rebra te sam se spotaknula i pala.

Djevojka sa krilima |✓Where stories live. Discover now