S J U

106 4 2
                                    

Jag slår upp ögonen så gott som det går. Allt snurrar men väggarna är mörkblåa och jag befinner mig i en säng. Jag gör ett försök till att mumla något men får inte fram ett ljud.

En dörr in till rummet öppnas och in kommer någon som mitt utsuddade synfält inte kan se vem. Han går tvärs över rummet fram till sängen och kryper upp hos mig.
"Vem ääk def" Sluddrar jag fram utan att få något svar. Han la sig över mig och började kyssa mig hals. Jag kände hur situationen blev obekväm och jag försökte ta mig ur den. Jag började röra på mig och bad honom sluta. Istället tar han ett stadigt grepp runt mina handleder och drar ner mina byxor och trosor. Paniken stiger i mig och en klump bildas i min halsgrop. Jag knäpper upp sina byxor och drar ner dom tillsammans med hans kalsonger. Han tränger sig in i mig. Jag börjar gråta och försöker ta mig loss från honom men han tar bara ett hårdare tag om mig. Jag får inte fram några ljud, inte ens ett nej. Jag låter honom göra sitt vilket känns som flera timmar.

När han är klar reser han sig bara upp och går...

Sorry för kort del://
Tack för alla som röstar🙏🏻

Before i die| m.gWhere stories live. Discover now