S E X

119 3 0
                                    

Fredag|20:32

Vi kom fram till huset där festen låg. Amy gick in genom dörren med mig på släptåg. Jag klädde av mig min tunna skinnjacka så man nu såg mina bara armar som den svarta tunna klänningen inte täckte. I övrigt hade jag ett par tunna strumpbyxor och ett par klackar i ett försök att se längre ut.

Vi gick in till köket där Michel mötte oss. Han tittade storögt på oss innan hans min förändrades till ett snett leende.
"Hej!" Han tjoade högt och gick fram till oss med en röd mugg i handen som de förmodligen fanns öl i. Han omfamnade Amy på ett klängigt sätt som man såg att hon direkt blev obekväm på.
"Finns de något och dricka?" Amy avbröt kramen.
"Ja ni kan bara ta för er här!" Han gjorde en gest att de bara var och ta. Amy hällde upp en mugg till henne och sedan en till mig. Vi tog med drickan och gick ut till vardagsrummet där det hade samlats mycket folk. Jag blickade ut över dansgolvet och såg in princip halva skolan, iallafall hela tredje ring och några i andra ring.

Jag slog mig ned i soffan som Amy redan satt i.
" Jo det här är Mira!" Hon nickade mot mig och jag mötte ett par blå ögon som tillhörde en brunett.
"Aha Gustav." Sa han och kollade mot mig som om jag inte redan visste de efter allt Amy sagt om honom.  Jag log bara tillbaka och lät dom fortsätta sin intressanta konversation.
Min blick vandrade istället ut över folkmassan och nu såg jag tydligare Meja och hennes gäng i mitten av dansgolvet dansandes och en bit bort därifrån stid han. Gunnarsen.

När han fick ögonkontakt med mig höjde han sin ögonbryn och flinade. Inte det äckliga flinet som han tidigare haft när han kollat på mig utan nu är det något helt annat. Flinet var mjukt och snällt. Började små fnissa och nu höjde han sin mobil och började skriva. Några sekunder senare får jag en snap av honom. Jag tar upp mobilen och klickar mig in på chatten.
"Jag och Meja har bråkat"
Jag läste meddelandet innan jag kollar upp på honom och rynkar pannan. Då ler han bara och vänder sig om för att gå ut med Marius och Wilhelm.

Jag satt kvar på samma plats ett par minuter till, tills Meja tog ton.
"Vi hade tänkt köra jag har aldrig och vi hämtar dricka till alla!" Meja och hennes tjejgäng försvann sedan ut till köket för att några minuter senare slå sig ner och hon delade ut alla glasen. Sedan slog hon sig ner och vi började köra
"Jag börjar, jag har aldrig legat." Började Meja och drack en klunk av spriten. Flera stycken drack men inte jag.
" Jag har aldrig gett någon en blowjob" Jag drack även fast jag inte gjort det. Jag ville ju inte att någon skulle tro att jag var en mes.
"Vem?" Frågade hon mig.
"De du"  svarade jag nervöst tillbaka
Frågorna fortsatte att rulla in och jag drack på det flesta.

Tillslut var allt  upp drucket och jag känner hur det börjar snurra i huvudet. Jag har varit full många gånger och det är inte samma känsla som innan, utan detta är något annat. Jag reser mig upp för att gå till soffan men ramlar istället ner på backen och sedan blir allt svart...
*
*
*
Hej en nyyy del bitches!!!!

Before i die| m.gWhere stories live. Discover now