F Y R A

147 5 0
                                    

Jag öppnar ytterdörren och kliver in. Huset är nedsläckt och de ända ljuset i huset är den lilla lampan på byrån som mamma alltid tänder innan hon åker till jobbet. Jag tar av mig skorna och tar med mig klänningen jag tillslut hade lyckats hitta upp. Jag la ifrån mig påsen och slog mig ned i sängen. Tog upp mobilen och såg snapen från Gunnarsen. Jag klickar mig in på den och öppnar snapen.

Det var en enkel bild på hans ben där det stod "Hej"
Jag svarade snabbt tillbaka men en blid på min axel och skrev hej tillbaks. Det tog ett tag innan han svarade mig igen.

"Kul med fest imorgon eller?"
Jag svarade nervöst tillbaka "Jo men de blir ju najs".
Vad vill snubben mig egentligen. Han hatar ju mig och har alltid gjort det.

Flashback:
Jag sprang allt jag hade genom korridoren i hopp om att han inte skulle komma ikapp mig. Slutligen så satte jag mig ner bakom ett skåp. Jag hörde hans tunga steg som klampade sig framåt och hur han bankade i skåpen högt. Stegen blev högre och högre och han närmade sig mig. Han gick förbi de sista skåpet och fick syn på mig. Ett äckligt flin spred sig på hans läppar. Han plockade upp en märkpenna och drog av korken. Killen framför mig tog ett hårt tag om mina handleder med sin ena arm medan han med sin andra skrev började skriva något i min panna. Jag försökte kämpa mig loss men misslyckades då jag jag alldeles för svag för honom. När han var klar reste han sig upp och försvann.
Tårarna började rulla ner för mina kinder. Jag tog upp mobilen och gick in på kameran där jag nu såg vad han skrivit.

Vider

Nemen hej igen uppdateringen är sämst för jag var för i Köpenhamn och såg killarna och nu har jag varit i Sthlm! Begge konserterna var liiiit!! Juste jag ska till spektrum nu i veckan ska bli så kul

Before i die| m.gWhere stories live. Discover now