26 | vermoord al je vrienden

1.2K 93 152
                                    

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.



NOLAN HAD ECHT duizend dollar naar mijn rekening overgemaakt. Natuurlijk was ik niet van plan er iets mee te doen, want er zat vast iets achter... maar toch. Dat was dúízend dollar. Voor hem was het niets, maar voor mij was het ziek veel.

Nu had hij echter wel mijn nummer, en daar maakte hij dankbaar misbruik van.

NOLAN
Ik heb wel iets waar je in kan stikken, kattenkop.

NATE
Ik betwijfel dat je lul net zo groot is als je ego.

NOLAN
Je hoeft alleen maar door je knieën te zakken om er achter te komen.

NATE
Heeft dit soort seksuele intimidatie doorgaans een positief effect op je relaties met anderen??

NOLAN
Ik antwoord levensvragen pas na goede blowjobs.

NATE
Dat is vast de enige manier waarop je dieper in iemand kan komen, hè?

NOLAN
Ik begin steeds beter te begrijpen waarom Mateo je zo graag wil naaien, pittig katje.

Hij loog, natuurlijk. Dit was allemaal een spelletje voor hem. Zodra ik iets van waarde zou reageren, zou hij er een screenshot van maken en het naar iedereen doorsturen. Hij wilde Mateo pijn doen en dat was alles—al werd het steeds moeilijker om mezelf daarvan te overtuigen.

De knoop in mijn maag kwam echter ergens anders door. Terwijl ik de deur van mijn auto achter me dichtsloeg en er met mijn rug tegenaan leunde om mijn moed te verzamelen, gleed mijn blik naar de kermis die zich op het veld naast de parkeerplaats bevond. Luide muziek en honderden stemmen waren met elkaar vervlochten en suisden om de kleurrijke kraampjes en tenten heen.

Eergisteren had ik zowel Mateo als Douglas en Michelle maar één berichtje gestuurd met dat ik oké was en de hele dag en nacht ging slapen, en daarna had ik hen genegeerd. Vandaag zou ik hen voor het eerst weer zien sinds het hele Nolan-incident van twee dagen geleden, en dat was niet niks.

En dáár weer bovenop had ik gisteravond nog iets gedaan wat me van binnenuit aan het opvreten was. Langzaam maar zeker haalde ik mijn mobiel uit mijn achterzak om het gesprek terug te lezen.

SHADOW
Goede avond, mijn allerliefste Nathaniel.

NATE
Vertel me wie je bent. Dit is je laatste kans.

SHADOW
Ik dacht dat we al voorbij dat punt waren, liefste. ;)

NATE
Dat zijn we inderdaad. Je kunt me nu vertellen wie je bent, of je kunt het in mijn gezicht komen zeggen nadat ik je geblokkeerd heb. Ik vind het allebei prima, maar ik ga dit spelletje niet meer spelen. Ik ben stapelgek op je en dat weet je. Ik wil geen spelletjes meer spelen. Ik wil een serieuze relatie met je beginnen. Maar als je me niet eens je naam wil vertellen, is dat duidelijk niet wederzijds. En dan zou ik graag doorgaan met mijn leven en verliefd worden op iemand anders.

Droomprins Gezocht [oud]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu