♦ vooraf ♦

3.5K 152 25
                                    

• flaptekst
De zestienjarige Nathaniel Young heeft niets te klagen: een leuke vriendengroep, een stabiele thuissituatie en genoeg sporttalent voor een studiebeurs. Het enige obstakel in zijn leven is dat hij bi is en nog in de kast zit, maar dat is niet echt een probleem als hij niet verliefd is op een jongen.
     Maar als zijn mobiele nummer na een dronken avond in de handen van een onbekende jongen belandt, wordt zijn leven overhoop gegooid. Eerst denkt Nate dat het gewoon een grap is van zijn vrienden. Maar wat als het meer is dan dat?
     Het is een race tegen de klok om uit te vinden wie zijn geheime aanbidder is. Kan Nate zijn identiteit achterhalen voordat hij verliefd wordt, of blijft hij uiteindelijk alleen achter met een gebroken hart?
     En nog belangrijker: is deze jongen wel de droomprins waar Nate al die tijd op heeft gehoopt?

 Kan Nate zijn identiteit achterhalen voordat hij verliefd wordt, of blijft hij uiteindelijk alleen achter met een gebroken hart?     En nog belangrijker: is deze jongen wel de droomprins waar Nate al die tijd op heeft gehoopt?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

• copyright
'Alle rechten voorbehouden': Alle auteursrechten en databankrechten ten aanzien van deze pagina's worden uitdrukkelijk voorbehouden. Niets van deze pagina's mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm of op welke andere wijze dan ook, en evenmin in een retrieval systeem worden opgeslagen, zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbenden.

• uploaden
Het boek is volledig geüpload. Het tweede deel, Droomprins Ontmaskerd, komt augustus 2018 online. Als ik de tweede versie eerder af heb, zal hij ook eerder online komen. Hetzelfde geldt voor als ik hem later af heb.

• genre
Dit boek valt onder romantiek en is mogelijk [lichtelijk] cliché.

• waarom
Ik heb dit idee al lange tijd in mijn hoofd en ik heb op 24 juli 2014 ook een Word bestand ervoor aangemaakt. Ik ben er al een paar keer opnieuw mee begonnen, maar de personages hadden nooit echt de juiste achtergrond, de juiste diepte of het juiste gevoel. Bovendien liep ik bij het tweede hoofdstuk vaak al vast. Nu ben ik echter al verder en zie ik heel wat meer toekomst.

• belangrijk
Niet alle gesprekken via WhatsApp zijn correct qua interpunctie, want veel mensen houden daar geen rekening mee. Er zal ook sprake zijn van grof taalgebruik, drugs- en/of alcoholgebruik, lichte vormen van discriminatie en voorspel. Mogelijk schadelijk voor kinderen tot 12 jaar. Ook is homoseksualiteit in dit boek een hoofdthema.

• opdraging
Voor iedereen die niet normaal behandelt wordt omdat hij of zij anders is. 

Droomprins Gezocht [oud]Where stories live. Discover now