37. Bölüm

3K 301 381
                                    

Eheheheehehehe :))))

EHEHEHEHEHEHEHEHE

EheHEheHEhehHEehheheHE :)))


----


Haziran 1973


"Luhan çık artık şu odadan."

"A-arkanızı dönün!"

"Luhan arkamızı dönük oturamayız. Erkek ol ve yanımıza gel artık." Bizimkilerle saunaya gelme fikri hataydı. Bütün herkes birlikte yıkanıyor ve sonrasında sıcak odalarda bekliyordu. Ayrı yıkanma işini zorla da olsa atlatmıştım. Fakat şimdi oraya gidip hep birlikte buharlanma işi moralimi bozuyordu. Özellikle Chanyeol'ün erkeklik zırvalaması.

"Tamam çıkıyorum." Soyunma kabininden çıkıp onlara baktım. Beni görünce üçü birden kahkahalarla gülmeye başladı. "Ne gülüyorsunuz?"

Bir günlük kiraladığımız odada yürüdüm. Sıcak mineral taşlar ayaklarımı yakıyordu. Kim bu bu kadar sıcak bir ortamda olmaktan keyif alırdı ki? Üçü de belindeki havluyla kenardaki tahta basamaklarda oturuyordu.

Sehun'a bakma. Sehun'a bakma. Yakışıklı arkadaşın Oh Sehun'a bakma.

Geçip Chanyeol'ün yanına oturdum. Sehun çaprazımda kalıyordu. En azından diğer boş yerlere göre daha güvenli bir yerdeydim. Karşımdaki Wufan'ın vücuduna baktım. Nasıl bir lisenin vücudu bu kadar hoş görünebilirdi ki?

""Luhan neden havluyu göğsüne kadar çektin?" Wufan'a ters ters baktım. Üçü de sapıktı. Onlara vücudumu gösteremezdim.

"Çünkü o kız." Chanyeol gülmeye devam ederek yanıma kaydı. ""Göster bakalım abilere tomurcuklarını!" Üzerimdeki havluyu çekiştirirken ciyakladım. Sesim mermerlere çarparak yankılandı. "Göster memişlerini bize!"

"Bırak beni!" Göğsümü açmaya çalışırken ellerine vurdum. "Şuna bir şey söyleyin." Öne eğildim ve kendimi sakındım. Diğerlerine baktığımda sıcak odada gülmekten kıpkırmızı olduklarını gördüm. Yardım etseler şaşardım.

"Chanyeol bırak artık Luhan'ı. Yüzü kıpkırmızı oldu sıcaktan." Sehun Bey sonunda gülmekten bana vakit ayırabilmişti.

"Sen utandın mı? Senin yüzün mü kızardı?" Chanyeol elleriyle beni taciz etmeyi bıraksa da sözleriyle rahatsız etmeye devam etti.

"Sizinle buraya gelen de hata."

"Sana gelme dedik Luhan. Sana göre olmadığını da söyledik ama sen bensiz takılamazsınız diyerek zırladın ve peşimize takıldın." Wufan'a somurtarak baktım. Elbette bensiz takılamazlardı. Onlardan sadece 'peki o zaman saunaya gitmeyelim' sözünü bekledim.

"Yazın bu sıcağında niye buraya gelip terliyorsunuz ki? Evde oturarak da terleyebilirsiniz."

"Luhan amacımız sadece terlemek değil." Sehun sanki ondan kaçmıyormuşum gibi kalkıp yanıma oturdu ve bedenimi çevirerek arkama geçti. "Sağlıkla terleyip vücudumuzu yeniliyoruz." Ve sağlıklı parmaklarını sağlıksız sırtıma bastırdı. "Sırtın hala ağrıyor mu?" Son günlerde sırtım çok ağrıyordu. Nedenini bilmiyordum. Ya da aslında biliyordum. Yaz tatillerinde Sehun'un en sevdiği şey camımdan odama sızmaktı ve ben de bütün gece camım açık yatıyordum.

"Ağrıyor." Parmağını havlunun üzerinden gezdirip masaj yaptı.

"Ne yani? Bunun için mi geldik buraya? Niye hiç eğlenmiyorum." Chanyeol ayağa kalkıp karşıma geçti. "Hadi Luhan bize neyin var göster." Chanyeol yeniden havluma uzanmıştı ki Sehun onun eline vurdu.

The SeditionHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin