80 Bölüm "2SezonFinali"

1.2K 114 59
                                    

1 hafta sonra...
Eylemden:
Fethinin sabah sabah çalan telefonu yüzünden huzursuz birşekilde uyandım. Fethi derin uyurken elime telefonu aldım ve Ateşin aradığını görünce önemli birşey olduğunu düşünüp Fethiyi uyandırdım. Fethi uykulu sesler çıkardıktan sonra hızla yataktan kalktı ve odadan çıktı. Kaşlarımı çatarak ne yapmaya çalıştığını düşündüm. Konuşmasından sonra Odaya girip üstünü çıkartmaya başlamıştı.
Eylem: Hayırdır? Bu saate?
Fethi: Önemli bir işim var hemen dönücem
Eylem: Ta-tamam
Fethi çeketinide giyindikten sonra hızla çıkarkenen arkasından "Dikkatli ol!" diye bağırdım. Bende ayaklanıp kahvaltı için birşeyler hazırlamaya başlamıştım. Tam masaya oturacakken Kapı çalmıştı. Kapıyı açarken Fethinin geliceğini düşünmüştüm ama karşımda Ateş duruyordu. Şaşırarak yüzünü inceledim.
Eylem: Ateş?
Ateş: Günaydın da sen niye bukadar şaşırdın abin hiç gelmeyecek mi sandın?
Eylem: Yok da sen Fethile buluşmayacak mısın?
Ateş: Ne Fethisi be sabah sabah adamla en son dün Alayda konuştum tövbe tövbe.
Eylem: Ha ben karıştırdım ozaman
Ateşin Fethile hiç konuşmamış olması oldukca beni tedirgin ediyordu. Bu adam neden başkasını Ateş diye kaydetip benden birşeyler saklıyordu ki? Ateşle salona oturduktan sonra hala bu düşüncelerden çıkamamıştım.
Ateş: Noluyor sana Eylemcim? Hamilelik kafa yaptı heralde
Eylem: Yok önemli işim var diyince alayda birşey oldu sandım.
Ateş: Yoo kaç gündür istihbarat almaya çalışıyoruz herkes boşta.
Eylem: Hm peki anladım. Gelince anlatır heralde. Birşeyler yermisin?
Ateş: Olur
Ateşle birlikte kahvaltı yaptıktan sonra savuşturup Fethinin gelmesini bekledim. Kapıdaki anahtar sesini duyunca merakla girmesini bekledim.
Eylem: (Sahte bir sestonuyla) Sevgilim sen mi geldin?
Fethi: Hıhı.
Eylem: Naptın halettin mi işini Ateşle?
Fethi: Ya evet, çok yardımcı oldu Ateş bana
Eylem: Öyle mi? İyi
Fethi: Sen kahvaltını iyice yaptın mı?
Eylem: Yaptım tabiki de senin bana anlatmak istediğin birşey varmı?
Fethi: Yoo ne olsun ki?
Eylem: Peki öyle olsun.
Fethi birşeyler sakladığında genelde soruya soru ile cevap verirdi. Yine aynısı olmuştu. Belkide ben yanlış düşünüyordum ama Fethi neden birden bire bana yalan söylemeye başlasın ki? Açıklama dahi yoktu kafamda. Bakışlarımı Fethiye cevirdiğimde rahat birşekilde Televsiona odaklanmıştı. Sanki hiç umursamıyor gibi. Arada telefonu çıkarıp gülerek mesajlaşıyordu. Hiç böyle yapmazdı. Ayaklanıp Yatak odasına gitmiştim. Biraz sakinleşmek için uyumak en iyisi olucağını düşünmüştüm. Kendimi uykunun kollarına bırakmıştım.

Akşam...
Fethiden:
Akşam yemeği için makarna pişirmiştim. Eylemin bu halsiz halleri hiç hoşuma gitmiyordu. Tabakları servis ettikten sonra yavaşca yatak odasına girip Eylemin yanına yaklaştım. Omzuna yavaşca dokunup uyandırmıştım. Uykulu olduğu her halinden belli oluyordu o şekilde hiç konuşmadan yemek masasına yöneldi. Makarnasını çatallarken Erdem Yarbaydan gelen telefonla hemen gerilmiştim.
Fethi: Efendim Komutanım... Tamam geliyorum hemen...
(Telefonu kapatır)
Fethi: Alayda toplantı var gitmem gerek
Eylem: Git tabi
Fethi: Operasiona çıkarsak ararım seni önceden. Seni çok seviyorum.
Eylem: Tamam.
Eylemin soğuk cevabından sonra bozulduğumu göstertmemeye çalışarak evden ayrıldım.
Eylemden:
Fethinin evden çıkmasıyla hemen elime telefonu alıp Ateşi aradım.
Ateş: Alo?
Eylem: Abi şey toplantı varmışta yardım lazım mı? Kordinat felan yani evde de yapılabilicek işler?
Ateş: Ya evet bende şimdi alaya gidiyorum ama yok galiba zaten operasionluk birşey değilmiş. Yinede haber veririm sana.
Eylem: Oohh tamam. Görüşürüz ozaman.
Ateş: Dikkat et kendine.
Telefonu kapattıktan sonra Fethinin yalan söylememesine binlerce kez sükrettim.

4 saat sonra...
Fethiden:
Toplantıdan sonra alel acele eve gelmiştim. Eylemin bugünki halleri zaten hoşuma gitmemişti. Eve girdiğimde lamabalar kapalı idi. Bende uyuduğunu düşünüp Yatak odasına girdim. Yatak odasının boş olduğunu görünce panikledim. Küçük komodinin üstünde duran kağıt  parçalarını elime alıp okumaya başladım.

Sevgilim,
aslında son birkez kokunu içime çekmek isterdim fakat birkere daha yüzünü görürsem dayanamazdım. Senin sevgin benim için bir deniz kadar sonsuz büyüktü fakat ben senin sevdanın dalgalarında boğuldum. Boğuldum, artık yokum. Duygularım hiç birzaman azalmadı sana karşı ama bu son olanlar artık denize düşen son yağmur damlası kadardı. Ateşle buluşuyorum demiştin ya, hay allah tam sen gittikten sonra Ateş geldi yanıma. Yalanın batsın. Ben sana yardım eli uzattım, dedim birşey mi var ama yok söylemedin. Seni daima dürüst bir adam olarak hatırlamak isterdim ama sen bunu lekeledin. Alacağın olsun. Bana teklif et, yada ben edeyim yeni hayata varmısın? Kızımla birlikte yeni bir hayata başlayacağız evet korkuyorum ama başaracağım. Sensizliğe alışacağım. Sanada gizli işlerinde başarılar. Nasıl öğrendiğimi merak edip, için içini yesin. Vicdanın sızlasın. Beni arama sorma. Kırmızı Ay bizi herzaman temsil etti. Sonumuz da Kırmızı Ay gibi oldu, mutlu mesut yaşarken birden bire Kırmızı oldu, acılarımız tazelendi. Fethi, Gamzelerini göstertmeyi ihmal etme. Seni seviyorum. Seni seviyoruz.
Hoşcakal. Eylem...

-Bölüm Sonu-

Eveet Sezon Finale geldik. Dikkatli okuyanlar Mektubu anlamıştır zaten. Çok detaya girmeyeceğim bu konu da. Yeni Sezona Bomba gibi başlayacağımıza inanıyorum. Yeni Bölüm 25.02.2018 tarihinde gelicek. Yeni Kapak ve arada bir fragman(ön kesit) gelecektir. Umarım ozamana kadarda bazı şeyler değişir okuma sayısı yorumlar voteler artar. Yeni sezonda görüşmek üzere kendinize iyi bakın. Tahminlerinizi herzaman beklerim. 🌹

İletişim içim:
İnstagram/Twitter: @_mericaral
Wattpad Mesaj bölümü.

Kırmızı AyWhere stories live. Discover now