xxix.

3.9K 199 23
                                    

,,Ačkoliv je to velmi vzrušující, nebyl to zrovna nejlepší pocit," řekl Scorpius, který právě poprvé ve svém životě prošel zdí a objevil se na nástupišti 9 a 3/4.

,,Cože? Je to ten nejlepší pocit na světě!" vykřikl nadšeně Draco, který prošel hned po něm, zatím co Hermiona s Lili šli před nimi. Hermiona si svého manžela nedůvěřivě prohlédla a pak se ušklíbla.

,,Vážně? Kolik ti je? Pět?" odfrkla si nad jeho dětinským chováním.

,,Vsadím se, že tobě jako mudlorozené se to taky líbilo," řekl zamračeně.

,,Jo, ale asi první dva roky, ne když mi je skoro třicet!"

,,Merlin, je to jen zeď, co s tím máte?" zeptala se nechápavě Lili, která byla už od rána rozladěná, takže jí tohle pošťuchování mezi rodiči moc nebavilo.

,,Za pár let budeš mluvit jinak," odpověděl kapku dotčeně Draco.

,,Takže, tohle je Bradavický express?" zeptal se Scorp, když se porozhlédl po nástupišti a zrak se mu zastavil na vlaku, který na člověka zapůsobil jen jak se na něj podíval. Přesně jak říkali jeho rodiče.

,,Ano," odpověděla Hermiona a Draco poznal, že její nálada opadla.

,,Nezapomeň na svůj slib," šeptl směrem k ní a jednou rukou ji objal kolem pasu.

,,Jistě," povzdechla si a rozmrkala těch pár zbloudilých slz ve svých očích.

,,A vážně je jedno v jaké koleji budu?"

,,Budu tě milovat pořád stejně, Scorpiusi," řekla s úsměvem a vymanila se z Dracova objetí, aby mohla svého syna obejmout. Scorpius věděl, že jej Hermiona bude mít ráda za všech okolností, a věděl to i o Dracovi, ale přece jen se na svého otce obrátil s jasnou otázkou v očích. Hermiona pochopila o co tady je, a tak přísně pohlédla na Draca, aby si dobře rozmyslel, co řekne.

,,Opravdu je jedno v jaké koleji budeš, mám tě moc rád," řekl a sledoval, jak se jejich synovi ulevilo. Podřepl si, aby jej mohl obejmout. ,,Ačkoliv bych tě měl radši, kdybys byl ve Zmijozelu," řekl s lehkým úsměvem, když se ode něho odtáhl a vysloužil si tak pohlavek od Hermiony.

,,Tohle mu nesmíš říkat!" vyřikla pohoršeně.

,,Au, to je domácí násilí," řekl Draco a mnul si místo na hlavě, kam jej uhodila.

,,Já ti teprve ukážu, jak vypadá domácí násilí. Scorpiusi, zlatíčko, vůbec jej neposlouchej. Znáš ty jeho hloupé vtipy."

,,Je to v pořádku, mami," ujistil ji Scorpius a naposled se objal s rodiči a s Lili, protože už se ozvala píšťalka, která vyzívala děti, aby si nasedli do vlaku.

O pár minut později už se všude objevila mlha linoucí se z lokomotivy a všechny děti z okénka mávali svým rodičům. Hermiona, ač se snažila sebevíce, svůj slib nedodržela na tváři se jí pár slz objevilo, stejně jako Lili. Draco je schoval v objetí, a když express zmizel z dohledu, odjeli domů.


***

Dobře, ačkoliv jsem se tomuhle příběhu chtěla věnovat teď víc, a dokončit jej, co nejdřív to půjde, nějak se mi to zatím nedaří. Není čas, a když je, tak se věnuji jiným příběhům :/ No nevadí, názory? Tohle je důležitý okamžik! Jedna etapa života končí, Scorp odjel do Bradavic!  Nezapomeňte, že je na mám profilu relativně nová povídka Animae fidelium, tak pokud ji ještě nečtete, budu ráda, když se podíváte a zanecháte svůj názor, přece jen si myslím, že by se vám mohla líbit, a hlavně jsou tam delší kapitoly <3

Věnováno <3

Sabinaa33, Vinuska, marketa7, SasarX1

zvláštní věnování a poděkování patří GeminiOrLeo, která v minulé kapitole zanechala tak krásný komentář  a nazvala mě v něm královnou dramione shipu <33 ještě jednou ti moc děkuju, ani nevíš, jak moc mě potěšilo. Myslím, že si to budu pamatovat navždy <33

She: Lady MalfoyWhere stories live. Discover now