xxi.

4.5K 260 37
                                    

O rok později

Hermiona ležela na nemocniční posteli a držela svoji novorozenou dceru v náruči, zatím co Draco seděl vedle ní a choval jejich syna. Byli tak maličcí.

,,Už jsem říkal, jak moc tě miluji?" zeptal se a neochotně odtrhl zrak od toho malého pokladu.

,,Ne tak moc jako já tebe," řekla s úsměvem. Draco chtěl protestovat, ale v ten moment se rozrazili dveře a zástup lidí se nahrnul dovnitř. Jejich děti se k nim dostali první, aby si prohlédli své sourozence.

,,Scorpiusi Draco Malfoy, Lilien Narcisso Malfoyová, seznamte se se svými sourozenci Cassiopeiou Ginevrou Mafloyovou," řekla s úsměvem Hermiona a Draco pokračoval: ,,A Alexandrem Luciusem Malfoyem.

Lili se Scorpuisem s úsměvem sledovali miminka, zatím co Lucius a Ginny měli na tváři překvapený výraz.

,,Neměl jsem ani tušení," řekl spíše pro sebe a Ginny.

,,Ani já," zašeptala nazpátek a pak už se všichni připojili k rodince Malfoyových.

Bylo to spoustu gratulování a rozplývání se nad dvojčaty, několik dárků, než se všichni uklidnili a v místnosti bylo opět víceméně ticho. Narcissa si teď chovala Alexe a Ginny zase Cassie, jak jí všichni začali říkat. Cassiopeia bylo přece jen moc dlouhé.

,,Jo, málem bych zapomněl," řekl Scorpius, který seděl u Hermiony. Vytáhl z kapsy dopis a podal jej Hermioně. Hermiona hned poznala o co jde a v očích se jí zaleskly slzy. Bylo to příliš brzy.

,,Drahý Scorpiusi Draco Malfoy, je nám potěšením vás informovat, že jste byl přijat na Bradavickou školu čar a kouzel. Prosím pečlivě si pročtěte přiložený seznam potřebných věcí a knih. Začíná se 1. září, vaši sovu očekáváme nejdéle do 31. července. S pozdravem Minerva McGonagallová, ředitelka školy," přečetla a neposlušná slza ji stekla po tváři. Rychle ji setřela a nahodila úsměv. Nechtěla aby ji takhle Scorpius viděl.

,,Nemůžu se dočkat až půjdu do Bradavic já!" vykřikl Fred a všichni se tomu zasmáli.

,,Co mám pak jako říkat já? Pořád jsi k přijetí o rok blíž než já," zamrmlala Lili a Hermiona se na ni překvapeně podívala. Stačí, že ji opustí Scorpius a už by ji chtěla opouštěti Lili?

Podívala se na dvojčata a začala lehce panikařit. Všechny její děti ji nakonec opustí.

,,Hermiono," uslyšela vedle sebe Dracův hlas. Podívala se na něj a Draco pochopil, že něco není v pořádku. Přitáhl si ji do objetí a podíval se na svoji matku, která je s obavami pozorovala.

,,Myslím, že je čas jít," řekla Narcissa a dohlédla na to aby všichni odešli.

,,Děkuju."

,,Není za co, děti dnes budou na Manoru," řekla s úsměvem a nechala tam Hermionu a Draca samotné.





***

další skok v čase, tak přináším nějáké ty informace

Draco + Hermiona 29 let

Scorpius 11 let

Fred 6 let

Lili 5 let

a dva noví přírustci Cassie a Alex mají čerstvých pár hodin :D

She: Lady MalfoyKde žijí příběhy. Začni objevovat