19. Kapitola - Temnota

986 79 2
                                    

Popelka's Point Of View

„Vybrala sis ..."

...

Vybrala sis..." řekl, ale nechával mě napnutou. „Tak co jsem si k sakru vybrala! Řekneš to už, nebo tu budu ještě staletí!" mé oči znovu žhnuly rudě. „Právě teď sis vybrala Temnotu... Jakmile budeš tam dole, nebudu tě už provázet já, ale někdo jiný" pověděl, ale slovo ‚jiný' řekl tak... znechuceně? Či se mi to jen zdálo? Nevím. To jediné jsem věděla. „A jak to tam ‚dole' vypadá?" otázala jsem se jej, avšak odpovědi se mi nedostalo od Dimidia, ale od hrubšího, však sametově jemného hlasu. „Jako v tvé mysli." Koho mi to jen tak připomíná??? ÁÁÁ! Už vím! Jestliže, to je ten kdo si myslím, že to je, tak vím, proč jsem ho kreslila. S křídly. A tmavými. Otočila jsem se na danou osobu s úsměvem, ale pokřiveným, takovým, kterým se kočka chystá zabít myš. Pohledem pobaveného, však sexy lovce. Tak nějak jsem cítila, že se mu líbím, to ale netušil, že když on je v mém ‚snu' tak zde určuji pravidla já.

Zavřela jsem oči, kvůli ostrému však temnému světlu, které mě začalo obtáčet. Znovu jsem otevřela oči. Byly tentokrát karmínově rudé, mé vlasy černé jako havran, jenž úžasně kontrastovaly s mou nově nabitou bledou pokožkou, u níž by si člověk mohl myslet, že jsem mrtvá. Šaty jsem zvolila černě třpytivé koktejlové s odvážnějším výstřihem do ‚V' a boty taktéž černé, však ze sametu na dvaceticentimetrovém podpatku. Stíny jsem vynechala, ale řasenku s linkami, jenž zvýrazňovaly mé rudé oči ne. Rty jsem jen obtáhla rudou rtěnkou ladící k mým očím. Vlasy jsem si upravila k lopatkám a mírně natočila, čímž vypadaly jako temné vlny zkázy. Jakmile jsem sama ze sebou skončila, jsem pohlédla na mého narušitele.

Damon na mě koukal jako bych snad spadla z nebe, což opravdu ne. Přišla jsem k němu blíž a luskla před očima. Zatřepal hlavou a jen mě dál hladově prohlížel. „Vypadáš tak- tak..." Asi nemohl najít to správné slovo, jak moc jsem úžasná. „Tak okouzlující? Sexy? Krásná?" zeptala jsem se ho pobaveně. „J-jo" zakoktal se. „Noo... tak to mě už jinak neuvidíš kamaráde. Protože takto už budu napořád. Ale jestliže na mě budeš stále takto civět, tak si změním oblečení na velký svetr, na němž bude napsáno ‚Nerd' a k tomu kalhoty, do kterých by ses vešel i ty minimálně 3x." jakmile jsem to dořekla, vykřiknul. „Ani se neopovažuj! Takto bych ti nepomohl v Temnotě ani za nic! Nenechal bych se takto ztrapnit obzvláště takovou kočkou! Víš, jakou srandu by z nás měli i ti Ghoulové??" „E-eh kdo jsou to ti ‚Ghoulové?'" přišlo mi trapné se ho ptát, avšak nevím o mém novém světě absolutně nic.

„Jsou to lidské schránky, jinak řečeno lidé bez ‚života', kteří vypadají jako Zombie, vlastně se jim podobají. Mají stejnou stravu, pojídají lidi, či jiné nestvůry, které tam v Temnotě žijí. Jedinou vyjímkou je to, že když se nasytí, berou na sebe podobu dotyčného člověka, či jejich bývalé podoby, kterou bývali jako lidé. Také je poznáš podle zápachu shnilého masa. Většinou vypadají jako lidé s kůží, která se sem tam odlupuje a různě visí, stejně jako šlachy. Také nemají oči, jen temnotu tam, kde dříve bývali. Vnímají tě hlavně podle jejich skvělého sluchu." Řekl a mě jen z jeho tajemného vyprávění se zježily chloupky.

Čeho jsem se vlastně bála dříve? Teď z těchto stvoření nemám strach, spíše mě to láká je vidět. Těším se do Temnoty stejně, jako jsem se dříve těšila na Ježíška či velikonočního Zajíčka! Nechápu, jak jsem dříve mohla být takový strašpytel! Pff. „A kdy půjdeme do Temnoty?" otázala jsem se. „Hned, jak se naučíš používat trochu své síly!" „Počkat! Na to bych zapomněla, že vůbec nějaké budu mít! Jdeme to zjistit!" Rozhodlo se.

____
Hello guyzz! :D Nevím jak, ale máme za sebou první tisícovku zhlédnutí, za což Vám neskutečně moc děkuji! :) Jste úžasní! Doufám, že se Vám kapitolka líbila a nejste sklamáni, ale ještě nás toho čeká v dalších kapitolkách, takže netřeba se bát, že to bude nudné! :) A ani nezapomínejte, že když je 'Temná', tak to nebude ještě zajímavé, anebo zábavné. :) Krásný zbytek dne, a přežívejte nadále, neb pololetí se blíží a nevím jak vy, ale já musím zapracovat :D

Vaše SexyDeathGirl


MY Demon Soul [Discontinued]Where stories live. Discover now