17. Kapitola - Joke

934 80 2
                                    

Popelka's Point Of View

Vzbudila jsem se v 5:00. Jdu ještě spát. Řekla jsem si a znovu se ponořila do mého ‚snu' či ‚vidiny'. „Ahoj Dimi." Řekla jsem a šla jsem ho pohladit. „Ahoj Popelko, musímepromluvitzrovnamočasu." Řekl tak rychle, že jsem mu rozuměla snad každé 3 slovo. „Prosím pomaleji a ještě jednou." „Musíme si promluvit, nezbývá zrovna moc času. Vlastně do tvé - naší proměny. Za pár hodin si vybereš stranu a já budu u Tebe. A zatím se měj, ve tvém světe budeme mít spousty času, neboť budeš, stárnou pomaleji a to o dost. Zatím." Řekl a vypařil se jako pára nad hrncem. Málo času. Moje proměna. Vyberu si stranu. Temna či Světla? Uvidíme za pár hodin. 7:06. Wohoo. Vážně?!? Ale jak myslel to, že budu pomaleji stárnout? Pořád mě nechává jen s hlavou plnou otázek! No nic, musím se připravit, nechceme přeci naštvat učitelku. Neboo..? Hmm.. ne, nechci další poznámky a rady učitelek. Brr. Už jen vidět jejich vrásčitou tvář je hrůza. NE, nechci to poslouchat.

Ve škole

Uff. 7:59. Stíhám. Se zvoněním přicházím do třídy a všechny pohledy jsou na mě. No jo. U mě není normální chodit před nebo se zvoněním. Vlastně to bylo normální. Ignoruju všechny pohledy a sedám si, ale někdo přes celou třídu zařve. „Kdo to byl?!?" Achh... Tak Pansy už přišla na to, že jsem jí rozstříhala tělocvik a hodila do bláta. Její ‚úbor' do tělocviku se skládal ze sportovní podprsenky, ze které lezlo snad vše, co kde mohlo na tom ‚tílko' s výstřihem až někam na zem a jejích ‚kraťasů'. No.... Teď spíš vypadala, jako by vylezla z popelnice. Bláto bylo zaschlé a tvořilo to dojem výkalů. A s rozstříhanými kraťásky ji to slušelo ještě víc. Nemohla jsem si nerýpnout. „Pansy?? To je teď nová móda chodit jako bezdomovec??" vysmívala jsem se jí. „To ty!" procedila skrz zuby. „Ale notáák. Snad sis nemyslela, že by to udělal třeba Brandon za to, že jsi mu nedala a Connorovi jo? .... Nene... Ten by na něco tak dokonalého nepřišel. Je blbější než Ty! A to je co říct!" vyřkla jsem a ona se na mne hned rozběhla s úmyslem mi vyškrábat oči. Mé dokonalé a originální oči. Pff. „Za to zaplatíš!" už byla u mě a chtěla mě praštit. Nemělo to cenu. Neuměla se bránit a už vůbec ne útočit a proto jsem jí jen tu ruku chytla. „To tady mám usnout, nebo mě chceš zabít?" zeptala jsem se jí znuděně. Ona ze sebe vydala co si, co znělo jako vrčení a prskání lamy zároveň a vykřikovala jaké si urážky na můj účet. Nudaa. „To mě tu chceš znudit k smrti? Já jen, že se ti to zatím daří skvěle." Řekla jsem a ona znovu vystartovala. Ruku jsem jí chytla a dala jsem jí facku, až se jí hlava otočila a odhodila jsem ji jako kus odpadku. Na nic nečekala a jen vyběhla s pláčem z učebny. „Na co tak vejráte?!? Hleďte si svého!" Vykřikla jsem naštvaně a znovu jsem si sedla. Vyndala jsem si skicák, ve kterém mám ještě toho vlka. Ano kreslila jsem si ho dvakrát. Nemohla jsem se koukat jinam, než do jeho očí. Byly tak skutečné, až se mi zdálo, že jsem u něj u vodopádů. Zatřepala jsem hlavou, otočila na další stranu a dále pokračovala ve své kresbě. Netušila jsem, co kreslím, dokud jsem to nedodělala. Kdo to..? Ne! Proč jsem nakreslila zrovna jeho! Damon. Jsem snad zakletá?? Ale počkat. On má křídla! A tmavá! Celou hodinu mě učitelka ignorovala, stejně okatě jako já ji. Mezitím jsem začala kreslit znovu. Kam mě moje ruka táhla, tak jsem jela tužkou. Můj další obraz mi připomínal toho nového spolužáka, ale všimla jsem si, že jsem mu také nakreslila křídla. Ale tyto na rozdíl od Damonových byla světlá. Pff. Zase moje fantazie. Ale když přišli do třídy a byli u sebe, na mě působili jako protiklady. Temnota a Světlo. Daemon a Angelus. Všude vidím jen Temnotu a Světlo! Už jsem vážně jetá! Musím si dát chvíli pauzu. Od všeho a všech.

____

Hello guyzz! :) jo, stále žiju, a jak se zdá, neumím dodržet své sliby.. -.- jope, ukamenujte mě prosím. Nebudu tu říkat, že jsem neměla čas - toho jsem měla až, až, jen jsem se nemohla dokopat k tomu, tuto kapitolu napsat.. :D ale jelikož je ten Silvestr, tak jsem si řekla, že bych dneska vydala v tomto roce 2017 poslední kapitlu :) a zítra, snad někdy po půlnoci v roce 2018 vydala svou další kapitolu v novém roce :D tak snad, Krásných posledních pár hodin v roce 2017! :) Užívejte,
Vaše líná SexyDeathGirl

MY Demon Soul [Discontinued]Where stories live. Discover now