11. Kapitola - Bad girl

1.1K 95 3
                                    

Popelka's Point Of View

Celé prázdniny mám jako v mlze. Byla jsem zalezlá v pokoji. Nebo byla venku s pochybnými existencemi. Poslouchala depresivní nebo metalovou či rockovou hudbu, kouřila, kouřila a zase kouřila. Už chápu, co na tom lidi vidí, proč začínají někteří kouřit. Nikotin v plicích. To je něco... neskutečně uklidňujícího.

Necelé dva týdny ve škole jen přežívám, nedávám pozor a z předních lavic, jsem se přesunula do těch nejdál od učitelů. Známky se mi rapidně zhoršily. Barvu vlasů jsem také pozměnila na krvavě rudou. Pár piercingů není na škodu. V obočí, ve rtu a uších. Jinou než černou barvu jste u mě v šatníku už nenašli.

Nevím jak, ale mé oči se stávaly den co den rudější. Po zářivé fialové nebyla skoro ani památka. Fialové jsem měla snad jen kruhy pod očima. Rodiče byli pořád někde ve světe. O mně zájem nejevili. Školní průsery ani tresty také nechyběly. Klepů se o mně šířilo, že jsem to kolem stovky přestala počítat. Jsem teď taková ta „Bad Girl" z těch Hollywoodských filmů o středních školách.

Vždy jsem si myslela a věřila, že budu mít kluka. Budeme se milovat. A bude to taková idylka. Zmýlila jsem se. A to hodně. Každý den se mi školní „princezničky" smály. Většinou jsem je jen odpálkovala, ale dnes do mě Melisa, jedna hlavní bloncka, strčila. „Ale, ale, jak se bojí!" vysmívala se mi. Ve mně se rozlil takový vztek, že jsem jí tu ruku vzala, o své koleno zlomila a pak se jí vysmála do ksichtu. Hned jí smích přešel a začala řvát. Její „partička" a ona se hned zdejchly.

„Co čumíte?!?" zařvala jsem děsivě na okolní přihlížející. Vše se znovu rozpohybovalo a já se prodrala na záchody. Koukla jsem se do odrazu v zrcadle. Mé oči žhnuly rudým plamenem. Neřešila jsem to. Opláchla jsem si obličej a opakovala si jako mantaru. Klid. Nádech, výdech. Znovu jsem se koukla so odrazu. Mé oči měly nachovou barvu se znovu podobajíc se fialové. Zvláštní. Neřešila jsem to a šla před školu.

U Korunky stál on. Znovu jsem cítila své oči, jak mě pálí. Přešla jsem k němu, dala mu pěstí do nosu, až se zakymácel a spadl, nasedla si na Korunku - bez helmy, jako vždy - a odjela do lesa na palouček.

Odtud jsem čerpala svůj klid. Rozvalila jsem se jak široká, tak dlouhá na trávu a zasněně zahleděla na oblohu. Usnula jsem. Probudila jsem se až večer. Vytáhla jsem cigaretu a zapálila si ji. Uklidněná jsem se vrátila zpět ke Korunce. Nasedla a odjela na chatu. Vzala jsem si baterku a ručník. Věděla jsem, kam jdu. Vodopády. Jediné slovo a tolik vzpomínek.

Došla jsem, vysvlékla jsem se a skočila šipku do vody. Z ničeho nic, jsem viděla vše pod vodou. Mé smysly se zbystřily. Ani jsem se nepotřebovala nadechnout. Co to?!? Zvláštní. Vynořila jsem se, a vše bylo tak jak by mělo. Co se to stalo?!?Zlato.." Poznala jsem ten hlas, aniž bych se otočila. „Co chceš?" zavrčela jsem a otočila se. „Nic, jen se ti omluvit." Řekl klidně. „Dobrá, tak můžeš jít. To co jsi chtěl udělat, jsi udělal." Znovu jsem se ponořila a plavala jsem klidně s němu. Jen na mně nevěřícně koukal. „Co je?!?" zasyčela jsem, když jsem vylézala, protože jeho oči jezdili po mém nahém těle a vůbec jej nezajímalo, že mé oči jsou trochu výše. „N-nic... j-já jen ... Jsi překrásná." „Wooow! Ještě něco co nevím?!?" zakřičela jsem na něj, což ho probralo z jeho neustálého zírání na moje tělo. Kluci. Jak jinak, že? Vždy jen to jedno je hlavní. A ano, já vím, jsem strašně egoistická. Ale co? Mě to nezajímá. „Změnila jsi, se." konstatoval. „A co jsi čekal?!? Že budu stále stejná, jako ty krávy v mém věku? Že se začnu řezat a stále jen naříkat, jak mě nikdo nemá rád?!? Ani nápad! A padej mi ze života! Už tak jsi mi ho zničil." poslední větu jsem téměř zašeptala.

Vzala jsem si své věci a zmizla ve tmě. Před chatou jsem zahlédla pohyb. Rychle jsem se otočila a mé oči se setkaly s těmi vlčími. Stále tak chladnými jako led. Tyhle od někud znám. Ale odkud?? Zvíře se jen omluvně a zároveň ublíženě kouklo a odběhlo zpět do lesa. Stane se snad něco divnějšího, kurva drát?!?

Radši jsem se převlékla do pyžama a šla rychle spát, než se ještě něco divného stane.

____
Hello guyz :D tak další a delší kapitolka je tu! :D doufám, že se líbila :) přeji Vám krásný zbytek dne :) Vaše
SexyDeathGirl

MY Demon Soul [Discontinued]Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz