24.

1.3K 123 5
                                    

Snad se bude líbit.

  Jak mu bylo řečeno, tak se stalo. Ani ne za půl hodiny zastavilo před chatou černé auto. Z něj vylezli dva chlapi jak hory a mířili k již zmiňované chatě. Ani ne za pět sekund mu začali bušit na dveře. 

 „Hej otevři." 

„No jo pořád." Vydal se ke dveřím a otevřel. V nich stáli dva opravdu velcí chlapi. Dokonce i Harry byl proti nim skřítek. Odstoupil ode dveří, aby svalnatí chlapi mohli vejít. 

„Hmm nečekal jsem, že ti šéf dá takový luxus." Rozhlížel se jeden z nich po chatě. Harrymu to ale nešlo do hlavy. Jaký luxus? Vždyť tady má jenom staré věci. Postel, která skoro nedrží a i ty poličky na stěně nevypadají nějak, že by extra držely. „Tak pojď." Chytne ho po prohlížení za rameno a táhne ho ven. 

„Hej opatrně. Jo a mám si vzít ještě vysílačku, takže..." a škubnul rukou, čímž se vymanil z jeho sevření. Mířil směr pokoj. Dobrá záminka pro to, aby mohl utéct. Hned jak dorazil do zmiňované místnosti, potichu otevřel okno a v tu ránu byl pryč. Měl štěstí, že chata neměla více pater. Po vzpamatování se z menšího pádu, se vydal bůh ví kam. Jediné, co měl na mysli bylo, co nejdál od nich. 

 Jedno si však Harry neuvědomil. Je na ostrově, takže i kdyby se sebevíc snažil, jednou ho najdou a je jedno jestli dříve nebo později. Důležitější ale bylo, že zapomněl na kamery, takže i on i chlapi, co přijeli, měli velký problém. 

........... 

„Hej mladej, si tam nějak dlo- a sakra. On nám zdrhnul." Uvědomil si, když otevřel dveře pokoje a nikdo tam nebyl. „Karle." Zavolal na druhého. „Tohle se šéf nesmí dozvědět. Musíme ho rychle najít." 

„Máme štěstí, že je tohle ostrov, takže to nemůže být tak těžké." Ihned oba vyrazili. „Už ho nenecháme samotného."

 „Jo a jak ty chytrej, když má šéf pro něj práci, která nás dva nezahrnuje? Navíc nechceme, aby o tomhle věděl, takže ti přeju hodně štěstí při vysvětlování šéfovi, že chceme na tu akci taky." Ve stejném duchu to šlo celý čas hledání. Když tu najednou, něco zahlédli v křoví. Začali se tedy pomalu přibližovat, ale konverzaci pořád drželi stejnou, aby nic nebylo podezřelé. Chytli do křoví a tím si mysleli, že ho mají, ale bohužel. Byl to jen kus keře, který Harryho připomínal.............................. 

Ve stejnou chvíli byl Harry sebrán vrtulníkem. Ano, šéf ihned věděl díky kamerám, že utekl a tak poslal další své muže, aby ho vzali k němu. Chytli ho při pokusu utéct i z ostrova. Svázali ho a zavázali mu oči.Harrymu to připadalo jako věčnost, než se vrtulník otřásl při dopadu na zem. Následně ho silné ruce táhly neznámo kam. No neznámo kam pro Harryho. My však víme, že to bylo do opuštěného hangáru, kde byl Louis, jeho máma a Sofii. Celou dobu si v hlavě přehrával, jestli ji něco neudělali, ale to by přece nemohli. I když jsou to zmetci, přece mají kousek srdce, a neublížili by tak malému nevinnému človíčkovi. Po nějakém čase, byl hozen na židli a přivázán k ní. Pak mu byla odstraněna páska, kterou měl přes oči. 

Snad se líbilo.

Jinak děkuji za vaši veškerou pozornost k této povídce. Doufám, že budete takový i v roce 2018. Užijte si ho a moc se nevožerte :D

All the love....

Two Worlds ×Larry×Where stories live. Discover now