5.

2.7K 267 13
                                    

  „Chtěl bych tě pozvat na rande." Stálo v esemesce, kterou Louis právě četl ze svého mobilu. Byl to teprve týden od jejich střetnutí v kavárně. Louis nevěděl, co odepsat. Chtěl by s ním jít na rande, ale není si jistý. Co když je to nějaký úchyl nebo si s ním chce jenom užít....přece jenom ho nezná tak dobře, aby mu věřil. 

„Čemu se tak směješ?" zeptá se právě příchozí sestra Fizzy. 

„Ale, jenom mi Sara poslala zvuky miminka." 

„Ukaž chci se taky podívat." Nakláněla se, aby lépe viděla na mobil. Modroočko ho naštěstí schoval dříve, než si stačila něčeho všimnout. Zatím nechce aby věděla, že mu spolupracovnice nic neposlala a že důvod proč se kření je pozvánka na rande. 

„Na to zapomeň." 

„No tááák brácha. Přece chceš abych se taky smála." Během prosení se Fizzy natáhne a vezme v Louisově nepozornosti jeho mobil. „Jo tak tomuhle ty říkáš zvuky miminka. Brácha tebe někdo normálně zve na rande." 

„Buď ticho a naval mobil. Jinak pro vysvětlení, je to kámoš, který si se mě dělá srandu." Zachraňoval situaci modroočko. Ovšem bylo mu jasné, že jeho sestra si myslí svoje a myslí si dobře. 

„Jak myslíš bratře, ale až budeš chtít pomoct s oblečením na rande, za mnou nechoď." Zvedla se z křesla na kterém seděla a odešla do kuchyně. 

„Grr.." zabručel Louis neochotně se zvedající z gauče. Šel směrem do kuchyně. „Tak fajn. Pozval mě na rande. Jen to prosím nikomu neříkej." 

„Juuuu můj bratr má přítele." Začala poskakovat kolem něj.

 „Sakra buď ticho a není to můj přítel. Byli jsme na jednom kafi, jako kamarádi." 

„Odepiš mu, že půjdeš. Jo a zjisti kdy a kde, abych tě mohla vymódit." Louis tedy odejde směr do svého pokoje, aby mu mohl odepsat. 

 „Půjdu s tebou na rande." Odpoví tedy modroočko a tiše čeká na odpověď. Za necelé dvě minuty přijde odpověď. 

„To jsem rád. Vyhovuje ti to zítra v 9 ráno?" 

„Samozřejmě." 

„Dobře,budu se na tebe těšit." Tímto esemeskování končí. Musel se sbalit a vyrazit do práce. Nechce přece, aby zase přišel pozdě. Tentokrát by mu šéf nenadával, ale rovnou vyhodil...to si nemůže dovolit. 


 Harry si seděl v lehátku ve svém luxusním domě a pořád dokola četl kladnou odpověď na jeho pozvání na rande. Několikrát si to dokonce přečetl i nahlas. Pořád tomu nemohl uvěřit. Zítra bude mít rande s krásným mužem. S toho nebude moct spát. No hlavně nesmí zaspat, protože to by byl největší průser.Na Louisovi se mu líbí nejvíc to, že i když neví, že je bohatý, pořád s ním na tu schůzku půjde. No jo,ale co až se dozví pravdu? Bude s ním chtít ještě pořád být?  

Tak co na to říkáte?

Já vím, že jsou asi jediní, kdo se na rande chystá ráno, ale Louis musí odpoledne do práce :D

Děkuji, za veškeré ohlasy

All the love....

Two Worlds ×Larry×Where stories live. Discover now