20.

1.5K 162 11
                                    

  #reaploud

Uplynul týden od onoho incidentu. Louis a Harry se pořád nebavili a modroočko celé dny jen probrečel. Nevěděl, co si má počít. Miloval ho a přál si, aby byli velká šťastná rodina, ale nemůže mít někoho kdo krade. Několikrát se během toho bavil i s mámou a sestrou, jenže ti mu pořád opakovali, že mu musí dát ultimátum. 

Jednoho dne se Louis rozhodl se Soffi projít. Oblékl ji do nejteplejšího oblečení co měla a vyrazili. Byla by to procházka jako každá jiná, kdyby je v půli cesty nezastavil Harry. Potichu šel za nimi a až je dohnal, položil svoji ruku na Louisovo rameno. Ten se okamžitě lekl otáčející se za sebe. 

„Proboha, co tady děláš?" vyděsil se Louis. Ano chtěl s ním mluvit, ale až by se na to psychicky připravil. Ne teď z ničeho nic. Nevěděl, jestli to teď vůbec zvládne. Během toho také setřásl Harryho ruku ze svého ramene. 

„Jako každý druhý. Šel jsem se trošku provětrat a najednou jsem uviděl vás. Louisi musíme si promluvit." 

 „Nemáme se o čem bavit." Odvrátil modroočko svůj pohled od něj. Vzal znovu do ruky kočár a chystal se odejít. Jenže Harryho ruka ho chytla za zápěstí otáčející ho zpátky čelem k němu. 

„Zlato prosím." Vezme ho něžně za ruku. "Klidně si tady před tebe kleknu na kolena, ale musíš mi věřit. Opravdu bych své rodině neukradl auto." Při poslední větě se Harry přímo díval do Louisových očí a viděl, že povoluje. Pak se ale vysmekl z jeho ruky. 

„Ne to opravdu nejde." 

„Udělám cokoliv, abych vás neztratil." To začne Louisovi šrotovat v hlavě. Přece jeho máma i sestra říkali, že mu má dát ultimátum a tohle je přesně ta šance. 

„Říkáš cokoliv jo?" začne se na Harryho dívat s kulišáckým pohledem. On kývne. „Dobrá tedy. Skonči s tím kradením pokud chceš, abych ti dal ještě šanci." 

„Dobře." Chtěl se rozejít pryč, ale Louiho hlas ho zastavil 

„A chci přinést důkaz. Jakýkoliv." Po dokončení této věty se rozloučí a Styles míří za šéfem. Tohle je jediná možnost. Jediná možnost každé ráno se probouzet vedle toho, koho miluje. Mít 24 hodin denně u sebe Soffi. Nesmí to pokazit. 

 Už je připraven nasednout do auta a jet k šéfovi jenže mu zazvoní mobil. 

„Šéfe zrovna jsem s vámi chtěl mluvit." Řekne ihned po zvednutí telefonu. 

„Já s tebou taky. Dostav se ihned do skladu číslo pět." Řekne naštvaně a ihned hovor ukončí. Harry tedy vypne obrazovku, nastoupí do auta a míří směr sklad. Je to přesně ten sklad ve kterém mají letadla, ale proč se chce sejít zrovna tam? Po cestě rozmýšlel nad všelijakýma možnostma. Třeba se zákazníkovi nelíbilo auto, nebo jdou ukrást jiné. Zastavil za již zmiňovaným skladem, tak aby nikdo jeho auto neviděl, zamknul ho a vydal se ke vchodu. Tam už všichni čekali. Celá skupina lidí pracujících pro šéfa. 

„Nazdar Stylesi. Máme tady takovou malou akcičku. Takže ty poletíš se mnou a Markem a ostatní se rozmístí do ostatních letadel." Dostali pokyny, nemohl protestovat. Bohužel mu to bude muset říct až v letadle. 

 To však ještě nevěděl, co ho čeká.  

Co si myslíte, že to bude?

Děkuji za veškerou podporu u tohoto příběhu. Moc si toho vážím

Můžete zanechat jakýkoliv komentář O:)

All the love....

komentáře u vymazané část, za které opravdu moc děkuji O:)

komentáře u vymazané část, za které opravdu moc děkuji O:)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Two Worlds ×Larry×Where stories live. Discover now