17.

1.7K 193 9
                                    

Po delší době nový díl. Užijte si zbytek neděle.

opravovala: sarkastyles 

  „Stylesi, ty ses klepl do hlavy nebo co? Zaprvé, pokud vím, tak s nikým nechodíš a zadruhé, je to chlap proboha. Ten nemůže být těhotný," začal na něj jeho kamarád, klepající si při tom na hlavu. Přišlo mu to příliš uhozený a navíc nesmyslný. Styles a dítě. Další věc, co mu přišla dosti nepředstavitelná. 

„To říkej mým spermiím, ne mně" 

 „To se teď mám naklonit k tvýmu „kámošovi" a říct mu, že to není možný?" začal se sehýbat. Harry mu v tom v čas zabránil. By se z toho mohla stát ještě trapnější situace než je teď. 

„Proboha přestaň. To jako chceš nějaký důkaz? No tak fajn." Vezme ho za bundu a společně se vydají k Louisovi. Harry ho nemá v plánu nějak zdržovat. Přece jen má na starosti miminko a to potřebuje neustálou péči. Také se musí někdy vyspat. 

„Kam mě to vedeš?" vytrhne se mu ze sevření. 

„Hele chceš důkaz, tak jedem k mé rodině." 

„Jako nic proti tvojí mamce nemám, ale není to trochu přes čáru? Co tam budeme dělat?" 

„Proboha, proč s tebou vůbec pracuju. Blbej jak necky. Nemyslel jsem moji mámu s tátou, ale Louise s mým dítětem." 

„Ty si nedáš pokoj viď? No tak fajn." Nastoupí společně do auta, mířící již ke zmiňovanému domu. Otce dítěte Harryho Stylese. 

------------------------- 

„Harry, co tady děláš?" ozve se mezi dveřmi ospalý hlas Louise. Jde vidět, že je opravdu unavený. Není se čemu divit, když má na starosti takové zlobidlo. Úplně si dokáže představit, co prožívá. Tak moc by si přál mít je oba dva 24/7 u sebe. Louis by se alespoň pořádně vyspal a on by byl déle se svojí holčičkou. 

„Ahoj Louisi, tohle je Mark. Kámoš, kterej mi nevěří, že mám s tebou dítě." V tu ránu byl Louis úplně vzbuzený. S vytřeštěnýma očima a otevřenou pusou stál nehybně naproti nim. 

„Co prosím?" vyhrkne najednou. 

 „Přísahám, že tě nebudeme dlouho zdržovat, jen prostě řekni, že máme spolu dítě a my zase odejdeme." 

„Nooo....máme spolu dítě. Spí nahoře v mém pokoji." Harry už se chtěl loučit, ale vedle něj se ozval hlas. 

„Neuvěřím dokud neuvidím." Jak Louis, tak i Harry si povzdechli. Sami usoudili, že se nedá nic dělat. Modroočko je pozval dovnitř, oni si zuli boty a vydali se směr jeho pokoj. Potichounce otevřeli dveře, aby malou nevzbudili. Pak všichni zamířili k postýlce. „Proboha celej Styles." Vykřikl Mark. 

„Blbej a ještě k tomu hluchej. Vždyť tady spí miminko, nemůžeš být potichu? Víš kolik si s tím musel dál Louis práce ji uspat?" 

„Prohlídka skončila. Už běžte. Já i Sofii jsme unaveni." Zašeptal najednou Louis směřující je k východu. Po vyjití z pokoje za sebou potichu zavřeli dveře. Pak se vydali znovu zpět. 

„Mohl bych s tebou ještě mluvit o samotě?" zastavil se v půli cesty Harry svým zrakem mířící na Louise. 

„No fajn, ale jenom chvilku." 

„Slibuji, že to nebude dlouho trvat. Marku počkej na mě venku." Kývl na něj a ten se odebral z domu. 

----------------- 

„Když to neudělá on, tak já. Alespoň budu mít u šéfa bonusové body." Mne si Mark před domem Tomlinsona ruce chystající se udělat......(však vy víte)  

Dejte mi vědět do komentáře, co na to říkáte.

All the love....

Two Worlds ×Larry×Where stories live. Discover now