6.

2.7K 264 13
                                    


  „Proboha Louisi, co tady děláš? Je pět hodin ráno." Vyděsila Fizzy svého bratra, upírající svůj zrak do skříně. Samozřejmě jen co jeho sestra promluvila, vyděšeně se podíval za sebe. Následně si oddechl. Být to máma, tak se ptá na víc otázek a on by byl nucen jí to všechno říct. Naštěstí to Byla Fizzy, která už skoro všechno věděla. Řekněme, že věděla to hlavní.

 „Co asi myslíš že dělám? Mám dneska rande a nevím, co na sebe." Sklesle odpoví Louis. Chce si nechat záležet na tom, co bude mít oblečené. Přece jen Harry je krásný a nechce mu dělat ostudu. 

„Proboha vždyť jsem ti říkala, že ti s tím pomůžu. Tak si jdi ještě lehnout, ať na tom rande nejsi oteklej." Poslala ho sestřička spát. 

„Jenomže já jsem tak nervozní, že už neusnu. Přemýšlím snad o všech možných tragédiích, co se můžou stát a věř mi, že převrhnutý talíř jídla na klín není to nejhorší." 

„Prosím tě, zavři tu skříň a jdi si lehnout. Nemusíš spát, ale alespoň si trochu odpočineš." Strkala ho do postele a následně ho zakryla. Sama se vydala ke dveřím. Než je však zavřela úplně, promluvila směrem k bratrovi poslední větu. „Neboj,obléknu tě tak, že z tebe bude chtít strhnout oblečení při prvním pohledu." Pak je zavřela úplně.Po tomhle už Louis nemohl usnout vůbec. Do jeho seznamu věcí, co by se mohli přihodit, mu přibyla jedna věc. SEX. Chce vůbec, aby na to došlo? Co když bude nemehlo, nebo se mu nebude líbit jeho tělo? Sex měl naposledy v 15ti a od té doby uběhla už dost velká doba. Převaloval se z jedné strany na druhou. 


 „Bratře nejdřív tady lítáš v pět hodin ráno a teď tě nemůžu vzbudit." Slyšel Louis v podvědomí hlas svojí sestry. Následně náraz rukou do svého těla. Vůbec si není vědom toho, že by usnul, ale asi se stalo. 

„No jo už vstávám. Kolik je?" začne se protahovat. 

„Osm. Takže by ses měl jít rychle vysprchovat a já ti tady zatím nachystám oblečení." V tu ránu vyletěl z postele rovnou do koupelny. Musí vypadat dokonale a nenuceně. No hlavně čistě. Přece nechce aby páchnul.Jeho sestra zatím ve skříni hledá vhodné oblečení. Netrvá jí to moc dlouho, protože přesně ví, co jejímu bratrovi sluší. Černé jeany, černé tričko a bunda s kožíškem stejné barvy. Hned po tom, co Louis vyjde umytý a navoněný z koupelny, jen s ručníkem kolem pasu, obleče si předem připravené oblečení. Koukne se na sebe do zrcadla a nestačí se divit. Opravdu mu to sluší a doufá, že se bude líbit i Harrymu. Jak se tak prohlíží, ucítí ruce své sestry na ramenech. 

 „Neboj se,určitě se mu budeš líbit. Jsem si tím jistá." Utěšovala ho Fizzy. 

„Snad máš pravdu." Otočí se na ni. „Děkuji ti za všechno." A obejme ji. 

„Není zač. Tak teď už pojď,Harry tady může být každou chvíli." A měla pravdu. Ani nestihli sejít ze schodů a už zvonil domovní zvonek. Louis se pořádně nadechl, došel ke dveřím a vydechl. Následně otevřel...  

Na rande si budete muset ještě počkat :/ snad mě nezabijete :D

Napište mi nějakou zpětnou reakci vaši :)

DĚKUJI ZA VŠECHNO

All the love...

Two Worlds ×Larry×Donde viven las historias. Descúbrelo ahora