8.

2.5K 254 14
                                    

Varování 18+

Snad Vás nezklamu :)

  Při vstupu do Harryho domu byli do sebe ti dva tak zabraní, že si Louis ani nevšiml velikosti a luxusu domu. Zelenoočko vzal modroočka do náruče a mířil směrem do ložnice. Během toho nezapomněl líbat jeho rty. Do dveří jemně kopl nohou, aby se otevřely. Následně do nich vstoupili. Během necelé minutky už byl Louis povalen na postel a navzájem ze sebe začali sundávat oblečení. Byli tak neskutečně hladoví po svých tělech. Z větší části za to ovšem mohl alkohol. 

 „Na ty tvoje rty bych tě chtěl líbat pořád zlato." Řekl Harry při svlékaní. Samozřejmě Louis zase začínal být rudý jako rajče. „Zlatíčko, právě budeme mít sex a ty se stydíš kvůli mým slovům?" 

„Já vím, že bych se měl stydět kvůli nahotě, ale na takováhle slova nejsem vůbec zvyklý." 

„Uvolni se." Nakloní se blíže k jeho uchu, pošeptá a následně skousne. To v modroočkovi vyvolá takovou dávku vzrušení, že zavzdychá. 

„Moc dlouho to nevydržím." 

„Neboj se zlato, jen tě trochu připravím." Řekne svůdným hlasem mířící hlavou k Louiho rozkroku. Nejdříve si pomalu sune jeho penis do pusy, poté začne sát. Ovšem tohle celé ukončí po nějaké té minutce. Přece nechce, aby se hned udělal. Vyndá jeho kamaráda z úst a míří zase zpět nahoru k jeho hlavě. Chvíli se líbají, převalují. Než už to oba dlouho nevydrží a Harry strčí do Louise prsty. Ale ne jemně. Pěkně tvrdě, protože se už oba nemohou dočkat. Když už je dostatečně připravený, vytáhne zelenoočko svého kamaráda a prudce ho strčí do modroočka. 

Pokojem se linou hlasité vzdychy a křik. Ještě že Harry bydlí sám a ne s rodiči. Netrvá dlouho a oba se udělají, pak upadnou do hlubokého spánku. 


 Po hodině spánku 

Pomalé otevírání očí modrookého muže, který před hodinou měl tvrdý sex s člověkem, kterého skoro ani nezná. Prudce si sedne na postel. Vedle sebe vidí spícího Harryho jak spokojeně oddechuje. Louis ovšem tak v klidu není. Vyspal se s člověkem, kterého sotva zná, byl opilý a navíc nestihl jít do práce. Což si uvědomil, až když se kouknul na hodiny na stěně. Okamžitě si vzal mobil do ruky a odemkl ho. Jak čekal, bylo tam nespočetně zpráv a nepřijatých hovorů od šéfa. Vylezl z postele, oblékl si na sebe alespoň boxerky a vydal se i s telefonem v ruce do koupelny. Dveře zavřel, aby náhodou Harryho nevzbudil. Vytočil číslo svého šéfa.

 „Můžeš mi sakra Tomlinsone říct, kde jsi?! Už tři hodiny jsi měl být v práci." Řval na něj. 

„Omlouvám se. Já jsem zaspal." 

„Zaspal na odpolední? Horší výmluva už snad být nemůže. Máš padáka." 

„Prosím pa....." než to stihl doříct, šéf zavěsil. Hned na to se Louis rozbrečel. Jedno mu bylo jasné. Tohle všechno s Harrym byl omyl, který se nesmí opakovat. Musí z tohohle domu rychle odejít. Šel si tedy do ložnice pro své věci a i s brekem mířil ke vchodovým dveřím. Během cesty se samozřejmě oblékl. 

 Zmatený a rozespalý Harry se po probuzení snaží dovolat modroočkovi. Ovšem ten to nebere. Jaké překvapení... V hlavě mu létají myšlenky.Proč utekl? Proč nenechal alespoň nějaký vzkaz? Udělal něco špatně? Seděl nahý ve své posteli...myslel si, že všechno udělal dobře, ale ono asi ne.  

Tak co na to říkáte? Je to dobré? :O

Děkuji za umístění této povídky na #325 Fan Fikce <3

Two Worlds ×Larry×Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora