11.

2.2K 213 18
                                    

  „On je fakt těhotnej. Já budu otec. Nemůžu tomu uvěřit." Říká si Harry v duchu po odchodu Louise. Byl to pro něj strašný šok. Přece on nemohl zbouchnout chlapa. Co si teď počne? Místo chlastu bude kupovat pleny, postýlku a další věci pro mimina. Všechno tohle se mu honí hlavou, když sedí u venkovního bazénu u sebe doma se sklenkou whiskey. Vlastně ani neví, proč pije. Možná si myslí, že je tohle jen jeden špatný sen a s vlnou alkoholu se to odplaví. Ovšem když se ráno probudí, pouze ho příšerně bolí hlava a to, že bude otec tady pořád je. Snaží se pomalu zvednout. Sice s námahou, ale nakonec to dá. Zvedne se z postele a namíří si to do koupelny, kde si na obličej vychrstne ledovou vodu. Následně se na sebe podívá do zrcadla neschopen vypustit z hlavy jednu a tu samou větu. „Nějak se to stalo.......a..no......jsem těhotný." Sice se s modroočkem dohodli, že na miminko bude přispívat, ale cítí potřebu ještě něco s ním probrat. Proto bere telefon a napíše mu jednoduchou zprávu. 

„Mohli bychom se dneska sejít? Chtěl bych ještě jednou vše vyřešit v klidu." Sice ano, včera to šlo jakž takž v klidu jenže nesnese pocit plačícího Louise, jak odchází z jeho domu. 

„......no tak dobře. Ve tři v kavárně." Harry si oddychne. Nečekal, že modroočko bude souhlasit. Hned mu to zlepšilo den.Zamíří ke skříni, kde si vybere své nejlepší oblečení. Přece jen na něj svým způsobem chce udělat dojem. Možná to dát dohromady. 

---- 

Když přijde zelenoočko do kavárny, Louis už netrpělivě sedí u stolu. Dívá se dolů na jídelní lístek, možná proto, že se stydí a nebo si jen vybírá jídlo. No Harry se spíše přiklání k první verzi. Svůj krok směřuje tedy k němu. Když už je kousek od stolu, jemně promluví. 

„Ahoj." Načež se Louis lekne, trochu povyskočí a zrudne. 

„Jéjda, ty jsi mě vylekal. Ahoj,posaď se. Co jsi se mnou potřeboval projednat?" zeptá se zaujatě Louis. Harry odsune židli naproti němu na kterou si následně sedne. Ruce dá na stůl a podívá se na modroočka. 

„To s těmi alimenty pořád platí, aby ses nějak nelekl. Avšak hlavní důvod, proč jsem si tě sem pozval je..." trošku znervozní „Co kdybychom začali od začátku a zkusili prckovi dát úplnou rodinu?" 

„To-to-to jako myslíš, že by jsme spolu chodili?" 

„Nooo tak nějak jo." Znervozní ještě víc. 

„Nic proti tobě Harry, ale to asi nepůjde. Jednou mi to bohatě stačilo a navíc „nahne se k němu „ kradeš auta na zakázku." Dokončí a znovu se odkloní. „Nechci chodit s někým, kdo si takhle špinavě vydělává peníze." 

„Ale zlatíčko." Dotkne se jeho ruky. „Vždyť nám to v posteli tolik klapalo. Důkazem toho je, že jsi těhotný." 

„No a to je právě ono. Už nikdy to s tebou nechci zažít." Vytrhne se z jeho rukou, vezme si bundu a odejde z kavárny. Nechá tam ztrapněného Harryho sedět s hlavou v dlaních. On si raději ani nechce představit, kolik lidí na něj musí teď, díky této scéně, koukat. Po chvíli se zvedne, zaplatí a míří směrem domů.  

Po trošku delší době, je tady nová kapitola. Abych řekla pravdu, neměla jsem vůbec na paměti, že bych psala ještě hodně dlouho, jenže mě strašně nabudilo tohle:

 Abych řekla pravdu, neměla jsem vůbec na paměti, že bych psala ještě hodně dlouho, jenže mě strašně nabudilo tohle:

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

že jsem dostala strašnou chuť o půl jedné ráno začít psát nový díl. Dodalo mi to takový pocit, že OPRAVDU někdo čeká na nový díl.

Snad nebudete zklamaní O:)

All the Love.....

Two Worlds ×Larry×Kde žijí příběhy. Začni objevovat