Malia POV

52 5 0
                                    

Celá zničená som si opäť sadla do kresla a ukryla si tvár v rukách: „Čo budeme robiť?" Bola to skôr však rečnícka otázka, pretože odpoveď na ňu nikto nepoznal. Vzdychla som: „Potrebujem sa porozprávať s Ruby. Máme tu veci na jej privolanie?"

„Všetko je v jednej zo škatúľ" povedal Sam a tiež sa zvalil do kresla oproti mne.

Postavila som sa a vzala si krabicu kde boli veci na privolávajúci rituál. Prišla som až k dverám do suterénu a pomocou schopností si ich otvorila. Už mi nezáležalo na tom,či ich využívam a či nie. Chcela som len nejakým spôsobom zachrániť Amy.

Všetko potrebné som si pripravila. Bielou kriedou som na zem nakreslila trojuholník, doň kruh a do rohov trojuholníku jeden určitý znak. Do stredu kruhu som položila misku a povedala pár slovíčok: „Ad constringendum, ad ligandum eos pariter et solvendum: Et ad congregandum eos coram me." Myska začala horieť a o chvíľu sa predo mnou objavila Ruby.

„Ruby" vydýchla som unavene, „rada ťa vidím."

Tá sa usmiala: „Malia. Počula som o tvojej sestre. Zlé správy sa šíria rýchlo."

„Potrebujem pomoc. Bola som už za Crowleym no on mi nepomôže" vysypala som zo seba, „chcem zabrániť tomu aby Lucifer získal Amynu dušu. Aspoň to čo z nej ostalo."

Ruby pristúpila do svetla. No už to nebola tá blondínka,ktorú som poznala. Tentokrát bola v inom tele. „No čo, Lilith ma z môjho starého tela vyhnala. A toto už bolo prázdne keď som doň vošla."

„A prečo mi to hovoríš?" opýtala som sa.

Uchechtla sa: „Pretože by ti to mohlo vadiť rovnako ako Samovi."

„Počkaj. Čo s tým má spoločné Sam?" nedávalo to zmysel.

Ruby prišla bližšie ku mne: „Po tom čo si si odskočila do teplých krajín som Samovi jeden čas pomáhala pátrať po spôsoboch ako ťa získať späť."

Šokovane som ostala stáť na mieste a bola som rada,že moja sánka nie je až niekde na zemi od toľkého prekvapenia.

„O tom sa porozprávame neskôr. Vieš o niečom?" začínala som byť nervózna.

Ruby pokrútila hlavou: „Ak o tom nevie ten váš anjelik,ja veľmi nepomôžem. No si antikrist Mal, si silnejšia ako tie okrídlené potvory čistoty. Len v sebe musíš tú silu nájsť. To čo dokážeš teraz je len malinký zlomok toho,čo by si dokázala ak by si sa tomu naplno otvorila."

„A dovolila tým aby si zo mňa Lucifer spravil skutočnú zbraň? To ani náhodou" zavrhla som to.

Ruby namietala: „Ani ak by si tak dokázala zachrániť Amy? Možno by si dokázala uzamknúť zvyšok jej duše v tele. Lucifer by ju tak nemohol dostať do pekla."

„Myslíš,že by sa to dalo?" viem čo som povedala. No ak je šanca,že to vyjde som ochotná to podstúpiť.

Ruby prikyvovala: „V žilách ti koluje neuveriteľná moc, iba ju musíme prebudiť. Ak to dokážeme, možno zvládneme zabiť dokonca aj Lilith a zastaviť apokalypsu. Pouvažuj nad tým."

„Idem do toho" povedala som po chvíli ticha, „ako to celé urobíme?"

Ruby vyzerala nadšene: „Budeš musieť cvičiť. Začneme hneď zajtra." A potom sa vyparila.

SUPERNATURAL III.Where stories live. Discover now