18

3.4K 119 10
                                    

{Rose}

*Hey, aangezien Summer en ik op onszelf wonen, hadden we het idee om met jullie kerst te vieren. Lijkt het jullie wat?*

*Ja! Venice en ik weten nu al een cadeau voor je ;)*

*Is goed, hoe laat moeten we er zijn?*

*Lijkt me leuk.*

*Rond achten?*

*Kan je alleen je adres sturen?* Vraagt Sebastian. Ik stuur mijn adres door en klim op Jasons schoot. Hij schuift mijn haar een beetje opzij en drukt kusjes in mijn nek. Over mijn hele huid ontstaat kippenvel.

'Sorry dat ik stoor, maar waar ligt mijn parfum?' Snel draai ik m'n hoofd om en zie ik hoe een grijns haar gezicht overneemt.

'Waarschijnlijk in mijn kamer.' Ze knikt en knipoogt waarna ik bang begin te worden. Ze is iets van plan of Jason heeft een bepaalde blik op zijn gezicht. Ze loopt weg waarna ik Jason aankijk. Ik laat mijn hand over zijn wang glijden.

'Je moet je scheren.' Fluister ik. Hij trekt me dichter op hem. Zijn lippen komen zacht terecht op die van mij. Zijn hand glijdt door mijn haar en rust op mijn heup.

'Je vindt me wel sexy met baard.' Ik grinnik en denk na. Ergens heeft hij gelijk, maar het komt ook deels doordat het hem staat. Ik klim van zijn schoot af en loop naar Summers kamer. Ze kijkt verschrokken op en haar wangen worden rood.

'Matthew appte me, hij wilt vanavond langskomen.'

'Oh ja, is dat het enige dat hij zei?'

'Nee, maar goed, zolang je het maar weet.' Ik knik en denk na. Ik kwam maar haar kamer toe om iets te zeggen, maar ik ben het kwijt. Zonder nog iets te zeggen loop ik haar kamer uit. Als ik de woonkamer inloop hoor ik Jason zachtjes zingen. Grinnikend sla ik mijn armen om hem aan.

'Is het uitzicht leuk?' Lach ik. Hij draait zich geschrokken om glimlacht zwak. Hij slaat zijn armen om me heen en laat zijn hoofd op het mijne rusten. 'Wat is er?' Vraag ik hem.

'Niets.'

'Dus je wilt er niet over praten?' Hij zucht en kijkt me aan.

'Binnenkort vertel ik het je.' Ik knik en druk een kus op zijn kaak. 'Maar ik moet zo naar huis.' Ik knik opnieuw. Summer komt binnen en de blossen op haar wangen zijn zeker niet onopvallend. Ik kijk even naar Jason die hetzelfde ziet. Ze kijkt ons onschuldig aan waardoor ik gniffel.

'Ze past eigenlijk wel bij Logan.' Zegt Jason. Ik denk even na en knik.

'Wie is Logan?' Vraagt Summer.

'Die ene jongen die ons lesgaf samen met Jason.'

'Oh, hij is best mooi.' Zegt ze schouderophalend. 'Maar Matthew is hier binnen vijf minuten.'

'Houd het stil.' Haar wangen worden nog roder en ze weet geen woorden uit te brengen. Ze loopt weg waardoor Jason en ik weer alleen zijn. Zijn gezicht is dichtbij het mijne en zacht laat hij zijn lippen de mijn raken. Jasons hand rust op mijn borst waardoor ik me niet meer kan concentreren op de kus.

'Te snel?' Vraagt hij. Ik knik en kijk naar de grond. 'Het maakt niet uit, oké?' Ik knik. Jason wilt meer en ik wil hem dat ook wel geven, maar ik ben er gewoon niet klaar voor. Misschien komt dat deels doordat ik nog nooit een vriendje gehad heb en hij mijn eerste is.

'Rose.' Ik kijk op en kijk recht in zijn blauwe ogen. 'Ik moet gaan.' Samen lopen we naar de deur. Hij drukt een korte kus op mijn lippen. 'Tot binnenkort.' Fluistert hij. Een kleine glimlach verschijnt op mijn gezicht. Hij loopt weg en Matthew komt binnengelopen. Hij kijkt me even aan en loopt meteen door naar Summers kamer. Ik sluit de deur en loop door naar mijn eigen kamer. Meteen zet ik de tv aan en ga ik languit op mijn bed liggen.

Nadat ik mijn avondroutine afgerond heb, ga ik op bed liggen en sluit ik mijn ogen. Al snel open ik mijn ogen als ik geluiden. Ik zei nog tegen Summer dat ze het stil moest houden en dan heb ik nog niet eens over Matthew gesproken. Nogmaals doe ik een poging om te gaan slapen, maar het lukt niet. Ik pak mijn telefoon en zie dat het al na middernacht is. De kans dat mensen slapen is groot, dus ik zal niemand storen. Al zou ik iets sturen, krijg ik nog geen antwoord. Als ik na een halfuur geen geluid hoor, verlaat een opgeluchte zucht mijn mond. Genietend sluit ik mijn ogen en doe ik nog een poging tot slapen.

***

Ik word wakker van een felle zonnestraal die in mijn gezicht schijnt. Summer komt mijn kamer ingerend. Ze heeft enkel een handdoek om haar lichaam geslagen.

'Matthew en ik-'

'Hebben het gedaan. Ik weet het, ik kon het avontuur meebeleven.' Haar wangen worden roder. Ze trekt een ongemakkelijk gezicht en loopt de kamer weer uit. Niet veel later hoor ik de stralen van de douche. Ik pak mijn telefoon van mijn nachtkastje af en zie dat ik een bericht van Cecile heb.

*Hey, zou ik vandaag langs kunnen komen om een aantal cadeau's neer te leggen en misschien even bijkletsen?*

*Is goed, kom maar langs wanneer je klaar bent.*

Als ik op de gang sta zie ik dat Summer de badkamer uitloopt. Meteen loop ik de badkamer binnen en zet ik de douche aan. Ik trek mijn kleren uit en laat de waren stralen over mijn lichaam glijden. Nadat ik de shampoo uitgespoeld heb, stap ik onder de douche vandaan en droog ik me af. Nu pas besef ik me dat ik geen kleren meegenomen heb en dat Matthew waarschijnlijk nog ergens in dit huis rondloopt.

'Summer!' Roep ik.

'Ja?'

'Kan je kleren voor me pakken?'

'Ook ondergoed?'

'Graag.' Na een aantal seconde hoor ik iemand op de badkamerdeur kloppen waardoor ik de deur open. Matthew is degene die binnenkomt lopen. Hij doet de deur op slot en zet een stap naar voren waardoor ik een stap naar achteren zet. Hij zet nog een aantal stappen naar voren waardoor ik naar achteren loop. Na een enige tijd raakt mijn rug de ijskoude muur aan waardoor ik opspring en tegen Matthew opbots.

'Rose, doe die deur dan open.' Zegt Summer ongeduldig.

'Maak die deur open. Matthew heeft me hier opgesloten.'

'Ja tuurlijk, maak nou maar open.' Matthew kijkt me aan en grijnst. Het enige dat mijn lichaam ervan weerhoudt om naakt te zijn, is de handdoek die om lichaam vastgebonden zit.

'Ga weg.' Sis ik naar Matthew. Ik geef hem een duw en hij kijkt me ondeugend aan. Ik hoor de bel en vervolgens de stem van Cecile.

'Cecile!' Matthew legt zijn hand op mijn mond. Ik sla zijn hand weg. 'Open deze badkamer!'

'Oké.'

'Wat doe je hier?' Vraag ik hem. Hij grinnikt.

'Ik kom je waarschuwen, Jason gebruikt je en je moet me geloven. Je bent een van de vele meisjes die voor zijn charmes valt.'

'En dit kom je me vertellen, in een badkamer waarin je me opgesloten bent en geen kleren bij me heb.' Hij lacht. 'Ik dacht dat je me ging verkrachten.' Mompel ik.

'Sorry, dat was niet de bedoeling. Maar kom op Rose, Jason is niet te vertrouwen.'

'Dat is hij wel.'

'Geloof wat je wilt geloven, maar weet dat ik de waarheid spreek.' Na die woorden loopt hij de badkamer uit en laat hij me verbouwereerd achter. Summer en Cecile komen naar me toe.

'Heeft hij iets gedaan?' Vraagt Summer.

'Nee.'

'Waarom stond hij dan hier?'

'Hij zei dat ik Jason niet moest vertrouwen en hij me gebruikt. Ik dacht echt dat hij andere dingen van plan was.' Mompel ik kort. Waarom vertelt iedereen me dat ik hem niet kan vertrouwen? En daarbij heeft Matthew Jason maar een aantal keer gezien.

Het ProjectWhere stories live. Discover now