10

4.2K 148 1
                                    

{Rose}

'Verdomme.' Mompel ik in mezelf als mijn bikini top niet meewerkt. Jason komt de kamer ongestoord binnenlopen en kijkt me even aan.

'Moet ik helpen?'

'Nee, ik kan dit.' Ik probeer alweer het ding vast te maken en nu ik had gehoopt dat het zou lukken, lukt het nog niet. Het is losgeschoten waardoor ik mijn lichaam bedekt. Jason lacht en veegt mijn haar van mijn rug af. Zijn koude handen bezorgen me kippenvel.

'Zit het zo goed?' Ik knik en draai me om. Zijn ogen kijken recht in die van mij.

'Dank je.' Hij drukt een kus op mijn voorhoofd en loopt de kamer weer uit. Jason is net naar zijn huis gegaan om een zwembroek aan te trekken. Ik trek een shirt over mijn hoofd en doe een aantal spullen in mijn tas.

'Ben je klaar?' Ik knik en loop samen met hem naar zijn auto waarna we naar het zwembad rijden.

Na een lange autorit komen we eindelijk aan bij het zwembad. Jason neemt me mee naar de kleine kleedkamers. Hij grijnst en pakt een klein hokje waar we net met ons tweeën in passen. Hij drukt zijn lippen kort op die van mij en duwt me voorzichtig tegen de muur aan. Het is benauwd in de ruimte hier, maar door deze zoen, door Jason, begint het te koken hierbinnen. Hij trekt mijn shirt voorzichtig uit en drukt zijn lippen weer op die van mij. Hij trekt zijn eigen kleren uit tot hij alleen maar zijn zwembroek aanheeft.

'Jason,' mompel ik tegen zijn lippen aan. 'I-Ik heb het warm.'

'Maar daar heb ik wel iets tegen.' Hij grijnst doet onze spullen in de tas. Hij draagt ze en tilt me vervolgens op.

'Jason!' Gil ik. 'Laat me los!' Hij lacht en grijnst als we bij het water aangekomen zijn. Hij legt de spullen op een stoel waardoor ik mijn kans grijp en uit zijn armen spring. Ik ren een andere kant op en verstop me achter een muur. Voor een seconde sluit ik mijn ogen om me te concentreren op mijn ademhaling.

'Hier ben je dus.' Jason zijn armen leunen tegen de muur achter me en hij weet zo dusdanig te staan om me in te sluiten. Hij leunt wat naar voren en tilt me op, iets wat ik niet verwacht had.

'Deze bikini is staat je echt mooi.' Ik duw zijn kin met een ironische blik omhoog. Als hij stilstaat kijk ik om me heen. Het enige wat ik zie is een bad dat helemaal leeg is. Jason grijnst.

'Nee, niet doen!' Smeek ik.

'Te laat, my dear.' Hij laat me los waardoor het ijskoude water met mijn huid in aanraking komt. Als ik boven water kom haal ik adem en voel ik kippenvel op mijn huid. Jason kijkt me geamuseerd aan. Hij loopt weg en ik zwem naar de kant om me vervolgens op te trekken. Als ik Jason zie pak ik zijn pols.

'Wil je een knuffel?' Hij schudt abrupt zijn hoofd. 'Te laat, my dear.' Praat ik hem na waarna ik hem knuffel. Hij lacht en slaat zijn armen om me heen. We stappen beiden in het warmere bad waar ik op Jasons rug ga zitten. Hij lacht en gaat helemaal onder water. Wanneer hij boven water komt haalt hij zijn hand door zijn haar. Mijn blik valt weer op zijn gespierde buik.

'Rose.' Ik kijk op en merk dat Jason dichterbij is komen staan. 'Er is een jacuzzi, kom je mee?' Ik knik en loop met hem mee. Hij pakt mijn hand en neemt me naar de jacuzzi waar helemaal niemand is.

'Waarom is hier niemand?'

'Niet veel mensen weten dat hier een jacuzzi is.' Ik knik en stap in het warme bad. Jason komt naast me zitten en slaat zijn arm om me heen. Het is stil en ik begin het ongemakkelijk te vinden. Jasons blik brandt op mijn wang waarna ik hem aankijk. Hij glimlacht kort waarna hij zachtjes zijn lippen op die van mij duwt. Zijn handen reiken naar mijn kont waarna hij me op zijn schoot trekt.

'Jason, ik kan dit niet.' Mompel ik. Hij trekt zijn wenkbrauw op en een vragende blik is van zijn gezicht af te lezen. 'Ik vind het ongemakkelijk om te vertellen.'

'Dat vond je gisteren ook en toch heb je dat gedaan.' Verslagen kijk ik naar het water en begin ik mijn hand erdoorheen te halen.

'Als ik op je schoot zit, domineer ik naar mijn gevoel. I-Ik kan dat niet.' Hij grinnikt. Verontwaardigd kijk ik hem aan.

'Wat is er zo grappig?'

'Als je wilt dat ik domineer, moet je dat zeggen.' Fluistert hij in mijn oor. Ik slik en probeer de kippenvel op mijn huid te verbergen. Tevergeefs. Alsof je kippenvel kan verbergen als je halfnaakt bent. Hij drukt zijn lippen in mijn nek.

'Jason,' prevel ik. Hij kijkt op en merkt de kippenvel die op mijn huid te vinden is op. Zijn vinger glijdt over mijn arm heen en heel even kijk ik ernaar. Als ik weer opkijk zie ik hoe hij gefocust naar mijn lichaam kijkt. Mijn wangen beginnen wat warmer te worden. Mijn vingertoppen duwen zijn kin omhoog.

'Kom we gaan naar de glijbaan.' Ik trek mijn wenkbrauw op en loop met hem mee. Bij de glijbaan aangekomen voel ik Jasons armen om me heen.

'Ga je eerst?' Vraagt hij.

'We kunnen ook samen.' Ik slaak een kleine gil als hij me optilt. Grinnikend zet hij me weer op de grond en gaan we de glijbaan in. Het is verlicht met allerlei kleuren. Hij drukt een kus in mijn nek waarna we het water in vallen. Er zaten ruim twee meters tussen de glijbaan en het zwembad.

Thuis aangekomen ga ik op de bank zitten. Jason is bij hem thuis. Summer komt aangelopen en trekt verafschuwend haar wenkbrauw op. Haar armen zijn over elkaar heen geslagen en haar voet tikt dreigend op de vloer.

'Waarom laat je me stikken?'

'Summer, ik-'

'Ga je nu met een rotexcuus komen?'

'Laat me uitpraten.' Ze zucht en knikt. 'I-Ik vind hem echt leuk, Summer. Je moet het echt begrijpen en ik laat je niet stikken. We zien elkaar toch nog op de academie?'

'Rose, sinds die Jason er is doe je niets meer met mij. En geloof me als ik zeg dat ik hem niet vertrouw.' Summer heeft altijd een eerste indruk van een persoon en negen van de tien keer heeft ze gelijk. 'Morgen wordt het een Jason vrije dag, afgesproken?'

'Afgesproken.'

(Gisteren heb ik het gepubliceerd maar het is om een één of andere reden verwijderd. Geen idee hoe, maar goed. Hopelijk vinden jullie het leuk x)

Het ProjectWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu