28

3K 114 17
                                    

{Rose}

Jason fronst en kijkt bedenkelijk naar de grond, alsof de grond opeens bijzonder geworden is. Hij kijkt op en gaat naast me op mijn bed zitten.

'Hoezo denk je dat Matthew mijn broer is? Ik bedoel mijn broertje heette ook Matthew, maar dat verklaard niets.'

'Misschien omdat hij het me zelf verteld heeft. Jason, jullie hebben dezelfde ogen, dezelfde achternaam en hij weet te vertellen hoe alles gelopen is. De eerste keer dat jullie elkaar weer zagen was hij niet boos door jaloezie, maar omdat jij nooit teruggegaan bent naar hem.'

'Maar-'

'Ga naar hem toe.' Onderbreek ik hem. Hij knikt en drukt een kus op mijn wang waarna hij weggaat. Ik laat me naar achteren vallen. Mijn vader verdient de plek in mijn gedachten niet meer. Hij is verleden. Ik sta op en open mijn kast waarna mijn hand door alle stoffen glijdt. Mijn vingers blijven haken bij het jurkje dat Sebastian me gegeven heeft. Ik bijt grijnzend op mijn lip. Ik trek mijn kleren uit en kleed me om. Als ik mijn jurkje aanheb, komt Summer de kamer binnen. Ze bekijkt me en glimlacht.

'Het staat je echt mooi.' Ze kijkt om zich heen. 'Waar is Jason?'

'Bij Matthew, hij is er net achter gekomen dat ze broers zijn.'

'Zijn ze broers?'

'Daar was je toch bij?' Ze lijkt na te denken tot ik het me besef. 'Je sliep nog half, laat maar. Maar ze zijn dus broers.' Jason komt de kamer binnenlopen en zijn ogen glijden over mijn lichaam. Mijn wangen kleuren en Summer grinnikt.

'Morgen ga ik met hem wat doen, om bij te praten.'

'Morgen ging je toch naar Logan?'

'Ik kijk wel hoe ik het doe.' Ik knik en zie Summer de kamer weer uitlopen. Jason duwt de deur dicht en laat zijn hand over mijn heup glijden. 'Waarom draag je dit opeens?' Ik haal mijn schouders op. 'Het staat je prachtig.' Mompelt hij zachtjes. Hij haalt zijn hand van mijn heup af en veegt mijn haar naar achteren. Langzaam drukt hij kusjes in mijn nek. Hij duwt me zachtjes op bed en hij kijkt me aan.

'Ik heb honger.' Mompel ik. Hij kijkt me aan en grinnikt. Hij trekt me mee naar de kamer en wanneer hij gebeld heeft, komt er binnen een aantal minuten een pizzabezorger voor de deur staan.

Nadat we dat opgegeten hebben kruip ik op Jasons schoot. Hij grinnikt, mijn handen blijven op zijn wangen rusten. Hij kijkt me geamuseerd aan. Mijn lippen raken de zijnde en hij trekt me dichter tegen hem aan. Hij staat op waardoor ik mijn benen om zijn lichaam klem. Eenmaal in mijn kamer legt hij me opnieuw op mijn bed. Voorzichtig trekt hij mijn jurk uit waardoor ik alleen nog in mijn ondergoed lig. Zijn lippen raken de mijne weer. Zijn tong raakt de mijne aan en ze spelen een dominant spel. Hij trekt zijn shirt uit waardoor ik automatisch naar zijn buik kijk. Hij tilt mijn kin op en glimlacht lief waarna hij zijn lippen in mijn nek drukt. Ik duw zijn broek voorzichtig weg waarna hij me aankijkt. Ik ben nerveus.

'Weet je dat ik onwijs veel van je houd?' Ik glimlach en bloos. Hij drukt zijn lippen weer op de mijne en zijn ijskoude handen komen op mijn rug terecht waarna ik omhoog schiet.

'Wat is er?'

'Je handen zijn koud.' Hij schudt lachend zijn hoofd. In een simpele beweging schiet mijn bh los waardoor een kleine grijns op zijn gezicht te vinden is. Hij drukt zijn lippen weer op die van mij en ik vlecht mijn vingers met de zijne.

***

{Jason}

Naakt. Twee naakte lichamen. Die van haar en die van mij. Ze is mooi, ze is blootgesteld, ze heeft zich blootgesteld aan mij. Dat zou ze alleen doen met iemand van wie ze echt houdt. Misschien heeft ze het niet direct gezegd, maar indirect wel. Door vannacht. Ze was kwetsbaar, voor mij. Het is eigenlijk angstaanjagend om haar zo te zien. Ze zou zich meteen verbergen als ze nu wist dat ze naakt zou zijn, maar haar gedachte weet van niets nu. De gevoelens die ik bij haar heb gehad gisteren, hoop ik voor altijd ge houden, alleen bij haar. Ze doet iets met me en het omschrijven lukt niet. Net zoals gisteren, de juiste woorden zijn daar niet voor te vinden. Ik werp een snelle blik op de klok en zie dat het bijna negen uur is. Zonder een enkel geluid te maken trek ik mijn kleren aan en pak ik mijn tas. Ik druk een zachte kus op haar voorhoofd en loop vervolgens het appartement uit. Als ik in de auto zit kijk ik voor me uit. Het is lastig. Nog nooit ben ik zo lang bij iemand gebleven, maar Rose laat me blijven. Daarnaast weet ik niet hoe ik me normaal moet gedragen nadat ik seks gehad heb, meestal ga ik meteen weg, net zoals nu. Ik weet me geen houding aan te nemen en begin te rijden. Wanneer ik aankom bij het bedrijf, loop ik naar binnen. De mensen om me heen kijken me verbaast aan, ze hadden waarschijnlijk verwacht mij nooit meer te zien. Zonder er aandacht aan te besteden, loop ik door naar Logans kamer. Ik open de deur en zie hoe, ook hij, nog vredig slaapt. Doordat hij slaapt, maar ik gebruik van de badkamer. Ik neem een snelle douche waarna ik mijn kleren weer aantrek en op zijn bed ga zitten. Eenmaal op zijn bed, geef ik hem een harde stoot tegen zijn kaak. Hij schiet rechtop en kijkt me kwaad aan.

'Waar was dat voor nodig?'

'Voor een aantal maanden terug, toen sloeg jij mij ook wakker.' Hij schudt lachend zijn hoofd.

'Goed je te zien, maat.' Hij klopt op mijn schouder. Hij bestudeerd mijn gezicht waarna hij zucht.

'Ik heb seks gehad met Rose.'

'Wacht, wat? Wanneer?'

'Dat maakt niet uit. Maar ze wordt wakker en ziet mij niet, ze gaat boos worden.'

'Je kan het toch uitleggen? En je kan ook gewoon zeggen dat het vannacht gebeurde.'

'Ik had er gevoelens bij.' Lohan kijkt me verbaasd aan.

'Jason heeft gevoel!' Hij schreeuwt bijna. Ik duw hem waarna hij me aankijkt. 'Je hebt hier gedoucht, hè?' Ik lach en knik. Hij zet zijn tv aan en geeft me een controller waarna ik lach.

Als er al vier games zijn geweest, geeft Logan het op. Hij heeft ze allemaal verloren. De deur van de kamer vliegt open.

'Jason we hebben je nodig.'

(Kleine update; ik mag niet naar Harry Styles)

Het ProjectWhere stories live. Discover now