Proloog

6.5K 153 82
                                    

JASON MARTIN

Alles stond op het punt om te beginnen, maar in plaats van dat zij op de proef gesteld werd, moest ik eerst. Als ik de vragen correct heb, mag ik eindelijk beginnen. Al een tijdje hebben we haar in de gaten gehouden, om te kijken hoe haar leven eruit ziet, maar nu hebben we het uiterste punt bereikt. Als mijn naam omgeroepen wordt ga ik naar kamer één. Er staan een aantal mannen en vrouwen tegenover me.

'Wat is haar volledige naam?' Wordt er gevraagd. Ik neem plaats aan de tafel tegenover hun en vouw mijn vingers in elkaar. 

'Rose Sophie Paterson.'

'Leeftijd en geboortedatum.'

'Ze is 17 en geboren op acht februari.' Een grijns is overduidelijk op mijn gezicht af te lezen. Ze is twee jaar jonger dan ik en ze is mooi ook. Natuurlijk zitten er regels bij het hele project, maar ik kan nog altijd met haar in bed duiken. Ze is het meisje die iedereen graag wilt. Haar heupen zijn wat breder, haar bovenbenen zijn ook wat breder, maar een hou vast is perfect. Ze lijkt mij perfect, vooral voor een avond.

'Waar houdt ze van?'

'Rode rozen, boeken lezen, warme chocolademelk en bij voorkeur van de Starbucks met karamelsaus. De trui van een jongen, het liefst "haar vriendje" zodat het die geur heeft. Romantische avonden bij kaarslicht. Spontane en oprechte jongens die ook onverwachts kunnen zijn.'

'Goed genoeg. Wie zijn haar beste vrienden?'

'Summer en Timo. Timo en zij hebben een ingewikkelde relatie met elkaar. Ze vinden elkaar leuk maar aan beiden kanten wordt er geen stap gezet, dus daar zal niets gebeuren. Summer kent ze sinds de middelbare school en ze doen dezelfde opleiding, de theateracademie. Summer is per toeval op dezelfde dag geboren, in hetzelfde ziekenhuis ook. Timo is geboren op 17 januari.' De mensen kijken elkaar aan en knikken.

'Indrukwekkend. Dan hebben we nog één laatste vraag. Denk jij dat zij verliefd op je zal worden en zo ja, waarom?'

'Er is me verteld dat ze snel verliefd wordt maar daar niet over toegeeft, om eerlijk te zijn hoop ik dat ze niet te snel verliefd wordt. Zo kan ik haar meer observeren. Maar het zal werken, tevens door mijn charmeur waar ik aan gewerkt heb. Ik zal er alles aandoen om haar verliefd op me te laten worden. Hoe lang had ik ook alweer de tijd?'

'Twee maanden.' Antwoord de vrouw. Ze houdt haar vinger aan haar oor om andere geluiden te vermijden. 'Ik heb zojuist doorgekregen dat ze naar de Starbucks gegaan is. Ze heeft niets bestelt en zit op het terras met een flesje water. Je kan nu beginnen.' Dat laat ik me geen tweede zeggen. Ik grijp de portemonnee en sleutels van de tafel en rijd naar de Starbucks, daar waar Rose is.

(Normaal doe ik geen proloog, maar daar had ik nu de inspiratie voor, hopelijk gaan jullie het een leuk boek vinden x)

(Normaal doe ik geen proloog, maar daar had ik nu de inspiratie voor, hopelijk gaan jullie het een leuk boek vinden x)

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

Jason Martin

Jason Martin

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.
Het ProjectNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ