16. prosince

1.3K 118 23
                                    

Draco zkontroloval hodiny, než se posadil na postel. Bylo něco málo po půlnoci a on měl jak z praku. Vánoční večírek se jim kapku protáhl a rozhodně to nebyla nuda, jak si mysleli, než odsud odešli.

,,Děti už spí," pronesla Hermiona, když se konečně dostala do ložnice. Byla hrozně unavená. Draco se na ni zamilovaně podíval a pomyslel si, jestli vůbec tuší, jak úžasná je.

,,Dobře," řekl jen. Na nic jiného neměl sílu. Hermiona se lehce zasmála a posadila se vedle něj.

,,Myslím, že jste dnes předvedli slušné divadlo," řekla a chytila jej za ruku.

,,Nemůžu za to," zašeptal, i když to nebyla úplně tak pravda.

,,Draco, vím, že jsi nezačal, ale rozhodně jsi v tom pokračoval a zatáhl do toho Harryho. Vážně, jsou to ještě děti, nic se neděje," konejšila jej.

,,Kdyby Blaise toliK nedramatizoval, nic by se nestalo! Merlin, vždyť ji jen objal!" vykřikl a máchal při tom všude rukami.

,,Vážně? Všichni víme, že bys reagoval úplně stejně. Myslíš, že Anya a Alex se nikdy neobjali? Nebo Rose a Albus?"

,,Anya a Alex se objímají?" zeptal se a oči se mu nebezpečně stáhly do úzké linky. Hermiona nad tím zakoulela očima.

,,No vidíš! Aspoň jsi po něm nemusel házet ten tác. Vážně, Draco, staráš se, co si o nás lidi pomyslí, a pak se chováš hůř než naše děti."

,,Hej, to on po mně hodil tu skleničku jako první!" řekl na svoji obranu.

,,Nemusel jsi mu to vracet a už vůbec jsi nemusel po Harrym hodit tu vázu! Jedna věc je ty a Blaise, ale Merlin Rose a Albus? Opravdu? Je jim pět!"

,,Když on se tak samolibě usmíval a to mě žralo!"

,,Nechme toho, spíše mě zajímá, co se dělo potom. Vážně jsem vás viděla objímat se?" zeptala se a snažila se schovat smích. Draco si povzdechl a snažil se zapomenout na to, co se předchozích pár hodin dělo. Když se totiž všichni tři dohádali, rozhodli se zajít na panáka ohnivé whiskey, ale to se změnilo na více než jednoho panáka. Všichni se pak omlouvali a lichotili si navzájem. Končilo to objetím a Draco se nad tou vzpomínkou otřásl. Už nikdy se neopít v přítomnosti Pottera.

,,Co na to říct."

,,Víš, vlastně to bylo super. Vypadalo to, jako byste byli kamarádi," poškádlila jej. Sice mezi nimi už nepanovala nenávist jako ve škole, ale pokud se nemuseli vidět, tak se neviděli.

,,Prosím, už mě nemuč," zaúpěl a zvedl ruce, aby ji mohl objat. Políbil ji na krk a ona se lehce usmála, když ji jemně vtiskl do peřin. Touha, která mu zářila v očích rostla a jejich rty se přibližovaly. Hermiona mu láskyplně obtočila ruce kolem krku a přitáhla si jej k sobě. Draco jí pomalu stahoval šaty z ramen, zatím co spolu vedli válku. Hermiona se konečně po celém dni uvolnila, ale vtom se otevřely dveře do ložnice.

,,Mami! Já nemám méďu," popotáhla Rose, která byla už velmi přetažená.

,,Ale vždyť byl v postýlce," řekla Hermina, mezi tím, co se s Dracem znovu posadili a on jí zapnul šaty.

,,Není tam," zamumlala a zívla si.

,,Tak jej pojďme najít," řekla Hermiona a vzala Rose do náruče, protože nechtěla riskovat to, že její nejmladší dcera usne za chůze. Bylo opravdu hrozně pozdě. Draco koukal, jak jeho manžela s dcerou mizí z ložnice a pak se znovu svalil na postel.

Hermiona, která našla méďu pod postelí se vrátila do ložnice během deseti minut a musela se usmát, když v ložnici našla spícího Draca. Rychle se převlékla do pyžama a sama si šla dopřát spánek.


***

ŠESTNÁCTÉ!! <333



Christmas at Malfoy ManorKde žijí příběhy. Začni objevovat