11. prosince

1.5K 112 35
                                    

Bylo to krásné prosincové ráno. Pozemky Malfoy manoru se schovávaly pod třpytivým závojem sněhu, slunko, kdesi daleko na obloze, poskytovalo pár slunečních paprsků a manželé Malfoyovi si dopřávali poklidného spánku. Náhle však pár nezbedných paprsků světla proniklo mezírkou mezi tmavými závěsy do pokoje a dopadlo přímo na Hermioninu tvář. Ta se ošila a uvelebila se v Dracově objetí, ale tím zapříčinila, že paprsky teď dopadaly na jeho tvář, a tak i on stáhl obličej v divnou grimasu a přetočil se zády k oknu, čímž nechal Hermiona bez objetí.

Povzdechla si a otevřela oči, teď už spát nebude. Protáhla se a zamračeně se podívala na příval světelných paprsků. K čemu má sakra ty závěsy, když neplní svůj účel? Pomyslela si a neochotně vstala, aby závěsy přitáhla blíže k sobě, ale když je chytla za okraje, uvědomila si, co je dnes za den.

,,Draco!" vykřikla a prudce odtáhla závěsy, takže teď byla celá jejich ložnice v polapení slunečních paprsků, což se Dracovi vůbec nelíbilo.

,,Au," bylo jediné, co ze sebe dostal a poslepu nahmatal její polštář, aby si jej mohl dát přes hlavu.

,,Draco!" vykřikla znovu a skočila na postel přesně vedle něho. Strhla mu z obličeje polštář a čekala až konečně otevře oči.

,,Co?" zeptal se, když se konečně donutil zvednout svá oční víčka.

,,Dneska je pondělí!"

,,Ano, to je, ale opravdu nechápu, proč jsem musel být takto drasticky probuzen," řekl a zandal jí neposedný pramen vlasů za ucho.

,,Je pondělí! Vrací se Zane!" vykřikla nadšeně a sklonila se k němu, aby jej mohla políbit.

,,Ano, ja vím, ale pořád to nevysvětluje tohle světelné mučení. No vážně, Zane bude na nádraží nejdříve za čtyři hodiny, to je pořád dost času."

,,Ale-" chtěla něco namítnout, ale Draco ji umlčel v hladovém polibku. V ten moment se jí všechno vykouřilo z hlavy a jediné na co dokázala myslet, byli ústa jejího manžela, která právě dělala velmi nepřístupné věci.

No co, čas opravdu měli, prolétlo Hermioně v hlavě těsně před tím, než se objevila pod ním a nechala se unášet dovednostmi svého muže.

No co, čas opravdu měli, prolétlo Hermioně v hlavě těsně před tím, než se objevila pod ním a nechala se unášet dovednostmi svého muže

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

,,Zane!" vykřikla radostně Rose, když její starší bratr konečně dorazil k své rodině. Okamžitě jej uvěznila v objetí a nehodlala se jej pustit.

,,Zdravím," řekl s úsměvem a všichni jej pozdravili nazpátek, a pak se postupně u všech vystřídal v objetí, až na Anyau, se kterou si jen bratrsky poplácal po zádech.

,,Chyběl jsi nám," řekla Hermiona a rozcuchala mu vlasy, které si samozřejmě musel hned upravit a porozhlédnout se po okolí jestli to někdo neviděl. Možná byl přesná kopie Hermiony, ale chováním se dost podobal na Draca a tím ji často přiváděl k šílenství.

,,I vy mně," řekl a znovu se porozhlédl okolo, a když zjistil, že se nikdo nedívá, objal Hermionu již po druhé. Sice to mohl být stejný frajer jako byl Draco v jeho věku, ale ona moc dobře věděla, že je to její chlapeček.

,,Zane, co jsme si říkali o té tvé masce, když jsi doma?" řekl Draco tvrdým hlasem. Věděl, že jeho syn je jako on na škole, a nebylo to úplně to, co chtěl. S Hermionou měli skvělý vztah a on neměl rád tyhle jeho obavy o tom, že jej někdo uvidí, že objímá svou matku.

,,Já vím, tati," řekl a odtáhl se od Hermiony.

,,Zane, máš pro mě tu zlatonku?" zeptala se Rose a zatahala jej za rukáv, aby na sebe upoutala jeho pozornost.

,,Bohužel ne, prcku, nebylo dostatek příležitostí."

,,Ale příště ji chytíš, že jo?"

,,Samozřejmě, jsem přece Malfoy, no ne?"

,,Moc se nevytahuj, Malfoyi, letos nás čeká změna," řekla s úšklebkem Anya, která tak nějak tušila, že letošní Vánoce budou úplný opak těch, které znali.

,,O čem to mluvíš?" zeptal se nechápavě.

,,Budeš si muset počkat, rodiče nám to řeknou zítra, ale hádám, že své nové koště pod stromečkem nenajdeš," řekla a rozešla se k východu z nádraží.

,,Počkej? Co tím jako chceš říct?" zeptal se v panice a rozběhl se za ní.  Hermiona s Dracem si pouze vyměnili pohledy a i s Rose se vydali za nimi.


***

Jedenácté okénko!! <33  Musím vám říct, co jsem v sobotu pořídila v Německu. Samozřejmě to bylo spoustu věcí s Harrym Pottrem, ale největšá radost mám z košile kapitána zmijozelského famrpálového týmu Draca Malfoye! Jako vážně, na štítku ve vnitř je napsáno D. Malfoy <333 a je na tom znak a nápis a všechno, taju!! <33333333

Christmas at Malfoy ManorKde žijí příběhy. Začni objevovat