7| Kazanmak Mı Kaybetmek Mi?

4.6K 435 190
                                    

Fifty Cent, Eminem, Adam Levine-My Life

Hayatının bir bölümünden sonra, bir şeyler hakkında karar verirken zorlanmadı hiç. İki seçenek arasında kalmaktan nefret ederdi, bunun olmasına izin vermezdi ama bir şekilde olduğu zaman, diğer seçeneği göz ardı ettiği için pişmanlık duymazdı. Seçtiğinin doğru olduğuna inanırdı, inanmak zorundaydı.

Ancak o an ileri adım atmak isteyip istemediğini bilmediği bir çizginin üzerinde duruyordu. Daha önce böyle bir noktada durmadığından değil, o çizgiyle karşılaştığı her anda bunun nedeninin Tony olması... Onu öfkelendirmişti, onu sadece öfkelendirmemişti; kaçtığı şeylerde boğuluyormuş gibi hissetmesine neden oluyordu. Kaçmaktan nefret ederdi. Kaçtığının daima Tony olmasından nefret ediyordu.

"Ne istiyorsun?"

Onun sesini duymadan önce, telefonu açar açmaz sordu. Sesi tıpkı bir fısıltı gibi Çıkmıştı, bunun farkında bile değildi. Tony'nin onu güçsüzleştirdiğini itiraf etmek istemiyordu. Hayır, geçmiş, geçmişti. Hayır, geçmiş, şu anını veya geleceğini etkilememeliydi. Buna izin veremezdi. Bu, onun elinde olmalıydı. İzin verip vermemek. Peki... neden onun elinde değilmiş gibi hissediyordu?

"Geri döndüm."

İki kelime. Sadece iki kelimeden ibaret olan lanet bir cümle bütün dengesini alt üst edebilecek düzeyde güçlüydü. Ve bu iki kelime, sadece Tony'nin dudaklarından döküldüğünde böylesine yıkıcı olabiliyordu Jungkook için.

Cehenneme git, senin geri dönmen gereken tek yer orası, demek istedi. Bunu ona haykırmak istedi.

"Kookie, konuşmalıyız."

Güldü. Hissiz bir gülüştü ama kahkahaları dışarıdan bakıldığı zaman çok gerçek duruyordu. Jungkook, iyi bir oyuncu olmuştu her zaman.

"Yanlış adrestesin," dedi, sesi artık daha güçlü çıkmıştı. Çünkü Jungkook, her zaman güçlü olmak zorundaydı. En azından güçlüymüş gibi davranmak zorundaydı. Zayıf olduğunu kimse görmemeliydi, bu gerçeği kendi bile reddediyordu.

Ejderha'nın evinden çıktı ve arabasına doğru ilerledi. "Olmak istediğim yerdeyim."

Adamlardan biri kapısını açıp onun içeri girmesini beklemeye başlamıştı ama Jungkook sadece, öylece durmayı başarabildi o an. Kapının önünde dikiliyordu, elindeki telefon sanki yere düşecekmiş gibi sarkıyordu. Zihnini kurcaladı, orada bir şeyler aradı ama söyleyebileceği tek bir kelime dahi bulamıyordu. Sanki kelimeleri ondan saklanıyordu. Sanki Jungkook'un kendi benliği onu bir savaşa davet ediyordu.

Yutkundu ve aramayı sonlandırdı. Ona bir şeyler söylemek zorunda da değildi zaten, öyle değil mi?

Başını iki yanına sallayıp güldü ve arabanın içine attı bedenini. Sonra sürmeye başladı. Uyuşmak istiyordu, bütün bu saçma düşüncelerinden kurtulmak istiyordu, ya da en azından onların üzerinde yarattığı etkiyi hissedememek istiyordu. Bu yüzden onu en azından bir süre de olsa kurtuluşa götürebilecek bir yere doğru sürmeye başladı.

Bazı şeylerin iradesi dışında gerçekleşiyor olması sinirlerini bozmaya başlıyordu. Tamam, hayatın bütün kontrolünü elbette eline alamazdı ama kontrol edemediği şeyler kontrol ettiklerinden daha önemliydi. Üzerinden uzun bir zaman geçtikten sonra yaşanan bu telefon konuşması tahmin edebileceğinden daha fazla sıkmıştı canını. Oysa her zaman atlattığını düşünmüştü. Önemli değildi, Jungkook geçmişi önemsemezdi.

Omuzlarını biraz daha düşürdü oturduğu taburede. bir harabe gibi göründüğüne emindi. Son girdiği açık artırmayı kazanamamış gibi hissediyordu, saçmaydı.

White Rabbit |vmin&yoonkook| ✓  Where stories live. Discover now