Rodinné stretnutie

3.6K 184 6
                                    

 Vošli sme do miestnosti nie väčšej ako bežná kancelária. Bola tmavá len s jedným lustrom aj ten vyzeral že čo nevidieť doslúži. V strede bol veľký drevený stôl s desiatimi stoličkami. Na jednej už sedel očividne ten čo to mal celé viesť, Narcissa Malfoyová, Andromeda a Teddy. S Alom sme si vymenili pohľady a obaja sme vedeli že myslíme na to isté. Že to bude ešte zaujímavé. Keby sme len my vtedy vedeli že ako veľmi... Al do mňa drgol a ukázal na prázdnu stoličku na čele stola priamo oproti tomu úradníkovi.. Netušila som na koho by ešte mohli čakať. V tom sa dvere otvorili a vošiel strýko Ron.„Ospravedlňujeme sa za meškanie dementori mali isté výhrady proti prevozu z Azkabanu." prehovoril. Teraz sme už naozaj netušili o čo tu ide.„V poriadku. Prosím ešte prepúšťacie doklady." Ron mu podal obálku s troma nejakými listami. Po pár sekundách kývol hlavou a strýko sa otočil od dverí a s pripraveným prútikom zobral ,od nebolo vidno koho dve reťaze. Do miestnosti vstúpila vychudnutá žena so sklonenou hlavou, uhľovo čiernymi kučeravými vlasmi padajúcimi cez tvár bosá v špinavých roztrhaných väzenských šatách (alebo skôr handre) spútané mala ruky aj nohy a k tomu boli pripevnené reťaze, ktorých pravú ruku a nohu držal strýko Ron a ľavú môj otec, ktorý vošiel hneď za ňou. Posadili ju na posledné voľné miesto a odstúpili o krok dozadu.„Vyzeráš hrozne." prehovorila k nej Andromeda.„Je mi ľúto Dromeda, Azkabanská kaderníčka mala voľno." odbila ju chrapľavým hlasom. Pán Malfoy sa mierne zasmial.„Keďže sme tu už všetci mali by sme začať."„Dobrý nápad lebo zmeškám obedy takú delikatesu si nechcem nechať ujsť nemáme ju často...len pokiaľ si dobre pamätám každý deň posledných 12 rokov." prerušila žena toho úradníka. ktorý prekvapene pozrel na môjho otca a strýka, ktorý len mykli plecami.„Tak teda. Ste Edward Remus Lupin syn Remusa Lupina a Nymphadori Andromedi Tonksovej - Lupinovej?" „Áno." prikývol Teddy. Úradník si len niečo zaškrtol a obrátil pohľad k Andromede.„Andromeda Dorea Blacková - Tonksová dcéra Cygnusa Blacka a Druelli Blackovej rodenej Rosierovej najstaršia z troch sestier,manželka Edwarda Tonksa a matka Nymphadori Andromedi Tonksovej vydatej Lupinovej?"„Áno som."

„Narcissa Rose Malfoyová rodená Blacková dcéra Cygnusa Blacka a Druelli Blackovej rodenej Rosierovej, najmladšia z troch sestier, manželka Luciusa Abraxasa Malfoya, matka Draca Luciusa Mlafoya?" pani Malfoyová iba prikývla.

„Pansylwanya Arteria Parkinsonová - Malfoyová dcéra Perseusa Parkinsova a Megaeri Parkinsnovej rodenej Carrowowej manželka Draca Luciusa Malfoya, matka Scorpiusa Hyperiona Malfoya a Kirke Daphne Malfoyovej a krstná matka Sonyatelli Nymphadori Blackovej - Lestrangeovej ?„Áno som."

„Draco Lucius Malfoy, syn Narcissi Rose Malfoyovej rodenej Blackovej a Luciusa Abraxasa Malfoya, manžel Pansylwanyi Arterii Parkinsonovej - Malfoyovej syn Narcissi Rose Malfoyovej rodenej Blackovej, otec Scorpiusa Hyperiona Malfoya a Kirke Daphne Malfoyovej a krstný otec Sonyatelli Nymphadori Blackovej - Lestrangeovej a Iana Blaeisa Zabinnyho?" „Hej."

„Sonyatella Nymphadora Blacková - Lestrangeová dcéra Bellatrix Izzabele Blackovej - Lestrangeovej a Rudolphusa Lestrangea?" Sonya neochotne prikývla. Prvý krát v živote som ju videla akúsi ne svoju.

„Scorpius Hyperion Malfoy, syn Draca Luciusa Malfoya a Pensylwanie Arterii Parkinsonovej - Malfoyovej?" „Hej." pani Malfoyová len prevrátila očami nad odpoveďami syna a manžela. Ostávala už len jedna osoba ktorej sa úradník neopýtal na totožnosť. Scorpius na nás nenápadne pozrel keďže sme stáli medzi jeho stoličkou a Sonyinou vyzeralo to že sa díva na ňu. Nemusel nás ani vidieť ale bolo mu jasné že aj my len čakáme na to meno... „Ste Bellatrix Izzabelle Blacková - Lestrangeová dcéra Drueli Blackovej rodenej Rosierovej a Cygnusa Blacka, manželka Rudolphusa Oxigona Lestrangea, matka Sonyatelli Nypmhadori Blackovej Lestrangeovej a krstná matka Scorpiusa Hyperiona Malfoya?" „Už to tak bude." konečne zdvihla hlavu vlasy sa jej odhrnuli z tváre a všetkým sa naskytol na ňu dokonalý výhľad. Myslela som že sa mi v tej chvíli zastavilo srdce. Nedokázala som sa ani nadýchnuť. To že je Sonyina mama? Hneď som pozrela na ňu no tá už vyletel za stoličky až ju prevrátila na zem a vybehla z miestnosti. Bola pri tom bledá ako stena a mala prázdny pohľad. Scorpius v momente vybehol za ňou. „Scorpius!" zvolala na neho mama ale bolo už neskoro. Pevne som Alovi stisla ruku, vedela som že určite chce ísť za ňou ale nemohli sme behať naraz lebo by z nás spadol plášť. „Takto nemôžeme pokračovať ako si to predstavujete." „Čo keby ste zavreli hubu skôr ako ma ju otrieskam o stôl a vyrežem jazyk?!" skríkla po úradníkovi pani Malfoyová a ten až hrôzou nadskočil. „Pansy." „Ty sklapni , nič ťa do tohto celého nie je!" okríkol môjho otca pán Malfoy ten sa však stále tváril pokojne. „Draco upokoj sa a sadni si!" pridala sa Narcissa Malfoyová, ktorá už tiež stála ako jej syn a nevesta. „Nemôžeš sa mu vyhrážať je to pracovník ministerstva budeš mať len zbytočné problémy." „Ja som stále tu!" ozval sa naštvane k môjmu otcovi. „Bohužiaľ." zavrčal strýko Ron. „No dovoľte! Nebudem to tu zdržiavať kvôli nejakým pubertiakom!" „Tí pubertiaci sú moji priatelia tak si na nich neotvárajte ústa!" postavil sa aj Teddy. „Toľká drzosť čo by vaši rodičia na toto povedali." „Moju dcéru si do huby neberte!" to bola posledná kvapka aj pre Andromedu. „Nič o mojej sesternici neviete!" bránil si ju aj pán Malfoy. „Akoby vás niekedy zaujímala pokiaľ viem každý ste bojovali za inú stranu!" „Ako sa opovažujete takto hovoriť s mojim synom pajác nadutý!" „Ja netvrdím nič iné ako pravdu!" „Vy viete hovno o našej rodine!" vykríkol Teddy proti úradníkovi. „Vašej rodine? Nevyrastali ste náhodou s Potterovcami?" „Teba je piča potom kde on vyrastal!" „Pansy!!!" „Draco nechaj ju má pravdu!" „Narcissa to stačí!" „Andromeda!" „Teddy ty sa do toho nepleť." „Prečo nie, je to aj jeho vec!" „TAK A DOSŤ! SKLAPNITE A SADNÚŤ!"

„Máš strach Potterka?" „To chceš Malfoy?"Where stories live. Discover now