Part 53

666 12 0
                                    

{Jeniffer}

Twee weken later sta ik zuchtend voor de spiegel. Het is erg warm vandaag, dus ik zoek naar een rokje of kort broekje. Ik heb Rein zo veel mogelijk ontweken, aangezien hij me zoveel pijn heeft gedaan. Hij noemde me een hoer. De jongen waar ik van hou, de jongen met wie ik voor het eerst vrijwillig seks heb gehad, noemde me een hoer. De aandacht die ik kreeg van de jongens op het schoolplein, voelde goed. Eerder zagen ze me nooit staan, laat staan dat ze mijn naam wisten. 

Uiteindelijk ga ik voor een kort rokje en een tank topje. Normaal zou ik hier nooit voor kiezen, maar ik moet Rein laten zien wat hij mist. 

♡ ♡ ♡

Ik pak een klein spiegeltje uit mijn handtas en een felrode lipstick. Ik tuit mijn lippen en stift ze vervolgens. Ik heb meer make-up op dan normaal, maar ik voel me zekerder over mezelf dan dat ik me de afgelopen dagen heb gevoeld. 

Mijn examen is voorbij, het is afgesloten. Ik ben zo bang dat ik gezakt ben. Mijn hoofd zat 24/7 bij Rein. We hebben nu nog één maand op school, geen lessen meer, maar alleen maar leuke activiteiten met mijn mentorklas. 

♡ ♡ ♡

Wanneer ik de gang van de school inloop, gooi ik mijn haar overdreven over mijn schouder en tuit ik mijn lippen iets. Al snel valt mijn blik op het groepje jongens waar Rein staat. En natuurlijk zijn geweldige Liv. Ze hebben me nog niet gezien. 

Heupwiegend loop ik langs het groepje jongens, die me al snel zien. Eén van de jongens fluit me na, waardoor ik zachtjes grinnik. Plotseling word ik hard aan mijn arm getrokken, waardoor ik zachtjes een gilletje slaak. Ik draai me om en Rein's ogen doorboren de mijne. 'What the fúck.' Mompelt hij, terwijl hij zijn ogen wijder opendoet en zijn blik over mijn lichaam laat glijden. Ik grinnik even en een warm gevoel spreid zich door mijn lichaam. Nog steeds heeft hij mijn arm stevig vast, waardoor kippenvel op mijn arm ontstaat. 

'Wat is er?' Vraag ik, alsof ik niet weet waar hij het over heeft, terwijl ik overdreven knipper met mijn wimpers. Hij schenkt me een rare blik en kijkt vervolgens mijn gezicht zorgvuldig. 'Je hebt veel make-up op.' Mompelt Rein. 'Wat is er nou?' Zucht ik overdreven. 'Hoe ging je examen?' Vraagt hij nadat hij mijn lichaam opnieuw bekeken heeft. 

'Alsof jou dat wat boeit.' Zucht ik, terwijl ik mijn arm lostrek. Hij pakt me opnieuw vast, maar dit keer pakt hij mijn hand vast. 'Jeniffer, tuurlijk maakt het me wat uit.' Zegt hij zacht, terwijl zijn hazelnoot bruine ogen me doordringend aankijken. 

'Je schold me uit voor hóér, Rein. Dat klinkt niet alsof je om me geeft.' Sis ik. 'Jij bent diegene die 2 weken niets van zich heeft laten horen.' Kaatst Rein terug. 'Hou toch op, man. Ga aandacht zoeken bij Liv.' Snauw ik. 'Jij bent diegene die aandacht zoekt met je korte rokje en je shirtje waar ik bijna je bh bij kan zien.' Bromt hij nors. 

Ik bijt hard op de binnenkant van mijn wang en  ik moet moeite doen om niet in tranen uit te barsten. En ik doe moeite om hem niet opnieuw te slaan. 

♡ ♡ ♡

Ik loop het lokaal in en laat mijn blik over de klas glijden. Al snel valt mijn blik op Sam, waar ik naast hoor te zitten. Ik zucht zachtjes, verzamel wat moed en ga naast hem zitten. Wanneer hij merkt dat ik naast hem kom zitten ontmoeten zijn ogen de mijne. 'Luister, het spijt me.' Mompel ik. 

'Weet je het zeker?' Sam knijpt zijn ogen samen. 'Waar heb je het over?' Ik kijk hem niet-begrijpend aan. 'Niks.' Hij schudt zijn hoofd en wendt meteen zijn blik af. 'Zeg het nou maar.' Zucht ik. 'Laat het, oké? Ik vergeef je.' Mompelt hij. 'Oké?' Ik frons mijn wenkbrauwen, maar besluit enkel te knikken en mijn mond te houden.

♡ ♡ ♡

Wanneer de activiteit van vandaag is afgelopen, lopen Sam en ik het lokaal uit. Wanneer ik voor hem loop, zie ik vanuit mijn ooghoek dat zijn blik afzakt naar mijn kont. Ik grinnik even en loop hoofdschuddend verder. Alle jongens zijn hetzelfde.

'Hoe zijn de rest van je examens gegaan?' Vraagt Sam, terwijl we onze fietsen pakken. 'Ik heb ze echt verkloot, Sam.' Zucht ik hard. 'Door Rein?' Vraagt hij, terwijl hij zijn fiets van het slot haalt. Ik mompel iets wat op een "ja" lijkt, terwijl ook ik op mijn fiets stap. 

'Ga je vanavond naar Jackson's feestje?' Vraagt Sam. 'Misschien ga ik met Ashley.' Antwoord ik, terwijl ik eigenlijk niet wist dat Jackson een feestje viert. Jackson is één van de grootste fuckboys op onze school, maar hij is alles behalve lelijk. 

♡ ♡ ♡

Wanneer ik thuis ben loop ik gelijk naar de tijdelijke kamer die Rein en Ashley delen. Geweldig. Rein zit in hun kamer, met Liv. 'Ik zocht Ashley.' Mompel ik, zonder één van de twee aan te kijken. Ik doe snel de deur achter me dicht en blaas mijn ingehouden adem uit. 

Dus zijn "beste vriendin" komt nu ook al bij ons thuis. Op mijn telefoon zoek ik naar Ashley in mijn contacten, waarna ik haar opbel. 'Hey Ash, waar ben je?' Vraag ik zodra ze opneemt. 'Ik kom zo naar huis, hoezo?' Antwoordt ze. 'Ga je vanavond naar Jackson's feestje?' Mompel ik, hopend dat ze gaat. 

'Geeft Jackson een feestje? Dat lekkerding?' Aan de manier waarop ze praat, hoor ik gewoon dat ze grijnst. 'Ja, die ja.' Grinnik ik. 'Dan kom ik.' Antwoordt ze gelijk. 'Zullen we samen gaan?' Vraag ik. 'Ja, leuk! Ondanks dat we bij elkaar wonen spreek ik je zo weinig, Jenn.' Zucht ze. 'Klopt, maar we gaan er een leuke avond van maken.' Stem ik in. 

♡ ♡ ♡

Ik pak een rood jurkje uit mijn kast, met kant aan de bovenkant en op de rug. Hij valt tot op mijn knie en ik voel me prachtig in deze jurk. Ik drapeer mijn wilde krullen losjes over mijn schouders en schuif mijn voeten in hoge, zwarte stiletto hakken. Ik knik goedkeurend in de spiegel en besluit mijn make-up te gaan doen. 

Ashley komt mijn kamer binnen, waardoor ik opsta om haar een knuffel te geven. 'Damn girl, wat ben je hot!' Gilt ze, terwijl ze haar blik over mijn lichaam laat glijden. 

Ik lach even en draai heupwiegend een rondje. 'Zo mooi!' Grinnikt ze, terwijl ze haar armen om me heen slaat. 'Je moet de jongens straks nog van je afslaan, zo sexy zie je eruit.' Grijnst ze, terwijl ook zij begint met haar om te kleden. 

Ik bekijk mezelf opnieuw in de spiegel en ik moet toegeven, zo'n gewaagde outfit heb ik inderdaad nog nooit aangehad. 'Wie gaan allemaal naar Jackson's feestje vanavond?' Vraag ik, lichtjes hopend dat Rein komt. 

Show your ex-boyfriend what he'll be missing. 

Ik neem weer plaats aan mijn make-up tafel en breng een laagje foundation aan. 'Ik weet in ieder geval dat Liv, Rein, Daan, Owen en een andere aantal knappe jongens van onze school komen.' Mompelt ze, terwijl ook zij aan haar make-up begint. 

Gelukkig, Rein komt ook. En natuurlijk het meisje dat 24/7 achter hem aanrent, Liv. 

'Heb je Daan nog gesproken sinds het uit is?' Vraag ik, terwijl ik wat bronzer, blush, highlighter en mascara aanbreng. 'Nee, ik weet wel dat hij alweer een nieuwe vriendin heeft.' Zucht ze. Ik klak afkeurend met mijn tong en kijk of mijn make-up mooi zit. 

♡ ♡ ♡

Ashley haakt haar arm in de mijne en samen ademen we diep in. 'Ik heb er zin in.' Glimlach ik, terwijl ik mijn haar goed in model breng. 'Ik ook.' Antwoordt ze, terwijl we samen het huis van Jackson inlopen. 

Het volgende hoofdstuk is going to be a heavy one! Vrijdag komt het volgende deel online, dus stay tuned. Laat je een vote en reactie achter? I'd love that. Until Friday, K. 

Friends With BenefitsWhere stories live. Discover now