Part 19

1K 11 2
                                    

Zuchtend laat ik me op mijn bed vallen. Eindelijk is de schoolweek voorbij. Vandaag komt Rein langs en vanavond gaan we naar een feestje.

Ik zal het Rein vanavond vertellen, over Maxim. Het moet wel.

Ik ben bang voor hoe Rein gaat reageren. Boos, geschrokken, verdrietig of bezorgd? Ik weet het nooit bij Rein. Niet dat het heel gek is, we kennen elkaar ook nog niet heel lang. Althans, niet op de manier hoe we elkaar nu kennen.

Mijn mondhoeken krullen omhoog wanneer ik aan Rein denk. Zijn lichtbruine haren die altijd perfect zitten. De manier waarop zijn bruine ogen naar me kijken als ik met hem praat. Zijn donkerbruine, enorm lange wimpers. De manier waarop zijn mond perfect meegaat op elk woord wat hij zegt. Zijn prachtige glimlach, wanneer hij zijn perfecte tanden bloot lacht.

Hij is perfect voor me.

En ik wil hem niet kwijt.

Nooit.

Ik schrik op van het geluid van mijn telefoon, die ik vervolgens pak. Rein belt me.

'Hey.' Zeg ik. 'Goedemiddag schatje.' Mompelt Rein.

Bij het horen van zijn stem verschijnt een glimlach op mijn gezicht.

'Hoe gaat het?' Vraagt Rein. 'Goed.' Antwoord ik, wat niet helemaal gelogen is. 'Mooi zo. Ik ben onderweg naar jou en ben er over een halfuur.' Vertelt Rein.

'Ik kijk er naar uit om je weer te zien, Rein.' Glimlach ik.

'Ik ook om jou weer te zien, babe.' Aan zijn stem hoor ik dat Rein ook moet glimlachen.

'Ik kom je over een halfuur ophalen van het station, oké?' Vraag ik ter bevestiging. 'Is goed, Jenn.' Antwoordt Rein.

'Jenn..' Mompelt hij mijn naam.

Ik zucht, wetend wat er gaat komen.

'Ja?' Mompel ik. 'Je gaat het me vandaag vertellen, hè?' Vraagt Rein. 'Ja, Rein.' Zucht ik, terwijl een zenuwachtig gevoel zich in mijn buik verspreid.

'Zie je zo, Jenn.'

Na die woorden hang ik op en besluit ik snel wat make-up op te doen. Ik doe een dun laagje mascara op en vervolgens wat concealer onder mijn ogen. Ik haal snel een borstel door mijn krullen en knik goedkeurend.

Mijn telefoonscherm licht op, waardoor ik nieuwsgierig naar het appje kijk. Het is van Sam.

'Vandaag ga je het Rein vertellen, toch? Veel succes x'

Ik glimlach. Sam is zo'n lieve en goede vriend.

'Ja, klopt. Lief dat je er aan dacht en appte. Dank je wel! X'

Met een glimlach op mijn gezicht klik ik mijn telefoon uit en werp ik een blik op de klok die in mijn kamer hangt. Over 10 minuten komt Rein aan, wat betekend dat ik best mag opschieten.

Ik haal mijn telefoon van mijn lader, loop de trap af en trek mijn leren jasje van de kapstok.

'Ik ga Rein ophalen!' Roep ik, voordat ik de voordeur hard achter me dichttrek.

♡ ♡ ♡

Automatisch verschijnt een glimlach op mijn gezicht wanneer ik de bruinharige jongen zie waar ik smoorverliefd op ben.

'Jenn!' Roept hij met een glimlach op zijn gezicht, waarna hij me in een knuffel trekt. Ik verberg mijn hoofd in zijn shirt en neem zijn zachte aftershave in me op.

Hij drukt een aantal kusjes in mijn haar, wat me laat grinniken.

Ik trek me uit de knuffel en bekijk zijn perfecte gezicht. 'Ik heb je gemist.' Geef ik toe. 'Ik jou ook, baby.' Zegt Rein, waarna hij zijn handen om mijn gezicht vouwt en een lange kus op mijn lippen drukt.

♡ ♡ ♡

'Jenn..' Mompelt Rein, terwijl hij in zijn nek krabt. Ik zal het hem nu moeten vertellen.

'Ik weet het.' Zucht ik. Ik ga, naast Rein, op mijn bed zitten, waarna Rein mijn hand vastpakt. Een diepe zucht verlaat mijn mond, terwijl ik aan mijn verhaal begin.

'Iets meer dan twee jaar geleden, kreeg ik een relatie met Maxim. Hij was onwijs lief voor me, in tegenstelling tot de rest van de school. Ze mochten me niet en deden stuk voor stuk gemeen tegen me. Ik ging vaak op date met Maxim en ik werd smoorverliefd op hem.

Maxim ontgroende me. Op diezelfde avond wilde hij verder gaan...' Ik slik en haal adem.

'Jenn, je hoeft het niet...' Stamelt Rein, terwijl hij mijn hand steviger vastpakt.

'Jawel, ik wil het.' Knik ik.

'Hij wilde seks, hij wilde me ontmaagden. Ik was toen 13 en er helemaal niet klaar voor. Maxim is 2 jaar ouder, wat hem 15 maakte. Ik wilde het niet met Maxim doen, ik wil ontmaagd worden door iemand waar ik van hou. Maxim ging daar niet akkoord mee en beëindigde onze relatie.

Vanaf toen begon Maxim met me aan te raken. Nu doet hij dat al 2 jaar. Ik ben doodsbang voor hem. Hij raakt me aan, op welke plek dan ook.' Zucht ik, waarna ik opmerk dat er tranen over mijn wangen rollen.

Ik kijk op naar Rein, die ook tranen in zijn ogen heeft. 'Het spijt me zo voor je.' Snikt Rein door zijn tranen heen, terwijl hij me in een knuffel trekt.

Hij aait zachtjes over mijn rug, wat me iets rustiger maakt. Ik verberg mijn hoofd diep in zijn shirt.

Na een tijdje trek ik me terug uit de knuffel. Rein veegt liefkozend mijn tranen weg en glimlacht zwakjes. 'Het spijt me zo voor je.' Herhaalt Rein zichzelf opnieuw. 'Je kan er niks aan doen.' Mompel ik, schouderophalend.

'Nu ik dit weet wel, en ik ga er wat aan doen ook.' Sist Rein, terwijl hij zijn vuisten balt. Ik schrik van zijn reactie, waardoor ik naar achter deins.

Rein schrikt van mijn reactie, wanneer hij weer ontspant en zachtjes naar me toe schuift. 'Sorry, ik wilde je niet bang maken.' Hij legt zijn warme hand op mijn been, waardoor een bom van vlinders in mijn buik ontploft.

'Ik ben blij dat je me alles verteld hebt.' Mompelt Rein, terwijl hij over mijn been wrijft. Ik plak een glimlach op mijn gezicht.

Rein laat zichzelf op mijn bed vallen, waardoor ik mijn hoofd op zijn borstkas laat vallen.

Rein heeft een strak wit shirt aan, waardoor ik zijn sixpack kan zien. Ik laat mijn vingertoppen over de 6 blokjes glijden en druk kusjes op zijn borst.

Ik kijk op naar Rein, die het wel fijn lijkt te vinden. Zijn ogen zijn gesloten en zijn mond staat een stukje open.

'Je maakt me gek.' Kreunt hij.

Wat gaat er gebeuren tussen Rein en Maxim, denken jullie?

Friends With BenefitsTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang