Part 20

1K 13 1
                                    

Ik grinnik om Rein's opmerking.

Ik laat mezelf boven Rein hangen en kijk recht in zijn bruine ogen. Ik druk een spoor van kusjes in zijn nek en trek zachtjes aan zijn bruine haren.

Rein draait ons in een snelle beweging om, waardoor ik onderop lig. Rein glimlacht breed, wat me naar adem doet happen. Alles is perfect aan hem.

Wanneer Rein's lippen mijn nek bereiken, hap ik opnieuw naar adem. Rein drukt een aantal kusjes in mijn nek, waardoor ik genietend door zijn haren woel.

'Je moest een weten wat je met me doet.' Mompelt Rein tegen mij nek aan.

Ik glimlach even en sla mijn benen om Rein zijn middel heen.

Rein bijt op zijn lip, wat hem er overigens ongelofelijk sexy uit laat zien, en laat zijn blik over mijn lichaam glijden.

Rein zuigt aan een stukje huid in mijn nek, wat zorgt voor een zuigzoen.

Grinnikend druk ik een aantal kusjes in zijn nek en laat mijn vingertoppen over zijn borstkas glijden.

Zijn hand verdwijnt onder mijn shirt, wat me doet huiveren. 'Rein...ik...' Stamel ik.

Gelijk trekt Rein zijn hand terug. 'Ik wil nog niet zo ver gaan.' Mompel ik, terwijl ik mijn ogen neersla. 'Het is niet erg babe, ik zal op je wachten.' Glimlacht Rein lief, terwijl hij een snelle kus op mijn lippen drukt.

Een tijdje later zijn we in een hevige tongzoen verwikkelt, waardoor er duizenden vlinders in mijn buik fladderen.

Rein laat zich naast me vallen om op adem te komen.

'Jenn.' Begint Rein, waardoor ik me op mijn zij draai en recht in zijn mooie ogen kijk.

'Ik hou van je.'

Wanneer ik dacht dat er niet nóg meer vlinders in mijn buik konden fladderen, komen er nog duizenden bij. Mijn wangen kleuren lichtjes rood en een grote glimlach verschijnt op mijn gezicht.

'Ik ook van jou, Rein.' Glimlach ik gelukkig.

Mijn eerste échte liefde heeft me voor het eerst verteld dat hij van me houdt.

'Jenn.' Begint Rein. Hij klinkt zenuwachtig. 'Ja?' Antwoord ik. Hij zucht even diep.

'Mama wilt proberen van papa te gaan scheiden.' Zegt Rein met trillende stem. Ik laat mijn hand in de zijne glijden en aai zacht over zijn hand. 'Dat is toch een goed ding?' Vraag ik. 'Ja, maar papa moet wel akkoord gaan.' Zucht Rein.

'Het komt wel goed, schatje.' Zeg ik wanneer mijn lippen zijn wang bereikt hebben. 'Weet ik, maar toch.' Zucht Rein, terwijl hij zijn hoofd in mijn schoot legt.

Ik speel wat met zijn haar, wat hem laat ontspannen.

'Ik heb helemaal geen zin meer in dat feestje vanavond.' Geeft Rein toe. 'Mooi, ik ook niet.' Grinnik ik. 'Zeker?' Rein draait zijn hoofd naar me en tilt zijn wenkbrauwen op. 'Zeker.' Glimlach ik. 'Oké, dan blijven we thuis.' Knikt Rein.

♡ ♡ ♡

'Twee pizza's margeritha?' Vraagt de bediende, waarop we knikken en ze de twee borden voor ons op tafel zet.

'Ik vind dit veel leuker dan naar een feestje gaan.' Grinnik ik terwijl ik een hap van mijn pizza neem.

'Als ik maar bij jou ben.' Glimlacht Rein terwijl ook hij een hap van zijn pizza neemt.

Ik smelt door zijn opmerking. Ik laat mijn hand in Rein's vrije hand glijden en geef er zachtjes een kneepje in.

Mijn blik valt op een stelletje dat plaatsneemt aan een tafeltje in de hoek. Ze zien er schattig uit samen.

Totdat ik zie wie het is. Ijsblauwe ogen en zwart haar. Dat kan maar één iemand zijn.

Maxim.

Onbewust knijp ik harder in Rein's hand en span ik mijn kaak aan. 'Wat is er?' Fronst Rein als hij de blik op mijn gezicht ziet. Rein volgt mijn blik en kijkt naar het stelletje.

'Dat is Maxim.' Zucht ik.  'Die ex van je? En...' Stamelt Rein. Ik knik kort en werp een boze blik Maxim's kant op.

Rein's gezicht betrekt gelijk en ook hij spant zijn kaak aan. Rein knijpt hard in mijn hand, wat pijn doet.

'Auw.' Mompel ik terwijl ik mijn hand uit de zijne laat glijden. 'Sorry, dat was niet de bedoeling.' Verontschuldigt Rein zich gelijk wanneer hij mijn pijnlijke gezicht ziet. 'Geeft niet.' Glimlach ik kort.

Gelijk schiet Rein zijn blik weer naar Maxim. 'Rein, we laten dit niet verpesten door Maxim.' Knik ik. 'Ja, sorry.' Zucht Rein, terwijl hij zijn blik weer op mij richt.

'Zullen we gaan afrekenen?' Vraagt Rein wanneer onze pizza's op zijn. Ik knik, waarna Rein een bediende wenkt.

Het was toch nog gezellig, ondanks dat die klootzak in dezelfde ruimte zat.

Rein betaald de rekening. 'Bedankt.' Zeg ik terwijl ik op sta en een kus op zijn wang druk. 'Alles voor mijn meisje.' Zegt Rein terwijl hij zijn hand in de mijne laat glijden.

We lopen langs Maxim's tafeltje, omdat er geen andere weg mogelijk is.

'Dus, dit is je echte vriendje? Niet die jongen op het station?'

Alleen zijn stem al doet me naar adem happen. Ik draai me om en knijp in Rein's hand. 'Ja, dit is mijn vriendje.' Zucht ik. 'Jaloers?' Grijnst Rein.

'Op zo'n sukkel als jij? Zeker niet.' Lacht Maxim schamper. 'Hou je bek.' Sis ik. 'Alhoewel ik nog wel graag een avond zou willen beleven met ons prinsesje.' Knipoogt Maxim naar mij. 'In je dromen, fucking sukkel.' Sis ik, terwijl ik een stap dichterbij Maxim zet.

'Je moet je bek houden over haar en met je vieze poten van Jeniffer afblijven.' Zegt Rein boos terwijl hij een vinger op Maxim's borst drukt. 'Want voor een fuckboy als jij ben ik echt bang.' Grijnst Maxim.

'Nu ben je te ver gegaan.' Snauw ik terwijl ik een stap dichterbij Maxim zet.

Ik glimlach tevreden nadat mijn platte hand zijn wang geraakt heeft.

'Daar ga je spijt van krijgen, babe.' Grijnst Maxim.

Het meisje dat bij Maxim aan tafel zit, kijkt verbaasd en een tikkeltje bang richting ons. Ze lijkt me een lief meisje, ook ik was zo toen ik verliefd werd op Maxim. Naïef en smoorverliefd. Niks dat me kon tegenhouden om bij hem weg te blijven.

'Pas op voor Maxim, hij misbruikt je. Hij raakt me nu al twee jaar aan.' Fluister ik naar het meisje, terwijl Rein en Maxim druk in gesprek zijn. Het meisje tilt haar wenkbrauwen op en tranen vullen haar ogen.

'Ik had al zo'n raar gevoel bij hem.' Zucht ze hoofdschuddend, terwijl ze opstaat van haar stoel. 'Babe, waar ga je heen?' Vraagt Maxim terwijl hij zich op de blondine richt, die inmiddels naast me is gaan staan. 'Weg. Het is klaar tussen ons.' Zegt ze, terwijl ze haar servet op tafel gooit.

'Dag Maxim.' Lach ik schamper, terwijl ik Rein's hand vastpak. Ik trek hem het restaurant uit, gevolgd door de blondine van Maxim.

Ik heb de afgelopen dagen votes en reacties van een aantal van jullie gekregen, wat enorm lief is. Dat motiveert mij ook weer om verder te schrijven en te blijven uploaden. Thanks guys :)

Friends With BenefitsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu