Part 39

834 8 0
                                    

{Jeniffer}

Lichtjes glimlachend word ik wakker in de sterke armen van mijn vriendje. Ik pak mijn telefoon, waarop ik zie dat het 07:30 uur is. Ashley komt rond 08:00 thuis, dus als ik haar niet wil tegenkomen, moet ik nu weg. 

Voorzichtig bevrijd ik me uit Rein's armen, hopend dat ik hem niet wakker gemaakt heb. Ik pak een notitie blaadje van zijn bureau en een pen. 

"Ik ben maar weggegaan voordat je moeder of Ashley terugkomt. Je kan vanmiddag naar mij komen, als je wilt? Laat het maar weten. Love you x J" 

Ik leg het blaadje op zijn nachtkastje, zodat hij het gelijk ziet als hij wakker wordt. Ik pak mijn spulletjes bij elkaar en stop ze in mijn handtas. Zachtjes trippel ik van de trap af, open de deur en even later stap ik op mijn fiets. 

♡ ♡ ♡

Zachtjes open ik de voordeur van mijn huis, hopend dat mijn ouders me niet horen aankomen. Ik hang mijn jasje aan de kapstok en vrijwel meteen hoor ik gedonder de trap afkomen. 

'Jeniffer, verdomme! Waar was je vannacht? Ik was doodongerust, je had wel dood kunnen zijn!' Gilt ze hard, terwijl ze me snel in een knuffel trekt. 

Als je denkt dat je iemand ooit hebt horen overdrijven, heb je mijn moeder nog niet ontmoet. 

'Mama ik ben bijna 16, hoor. Het is normaal als mensen van mijn leeftijd niet altijd aan hun ouders vertellen waar ze rondhangen.' Zucht ik, terwijl ik me losmaak uit haar greep en met mijn ogen rol. 

'Jeniffer Maria Terpstra!' Sist mijn moeder. 

Als één van je ouders je bij je hele naamt noemt, weet je dat je het opgefokt hebt. 

'Wat?' Vraag ik onschuldig, terwijl ik mijn tas op de grond laat vallen.

'Ik tolereer het niet als je one night stands hebt, of elke jongen op een feestje zoent, hoor.' Zegt ze, gelukkig al iets rustiger. Ik heb haar nooit verteld over wat er met Maxim gebeurd is. Ik kon het niet over mijn lippen krijgen. De enige die het weten zijn Kelsey en Rein. 

'Ik ben nog niet eens -.' Abrupt stop ik middenin mijn zin en slik ik even. Ik ben al wel ontmaagd. Door fucking Maxim.

Mijn moeder tilt haar wenkbrauwen hoog op, waarschijnlijk weet ze wat ik wilde gaan zeggen. 'Ik heb nooit one night stands, mama.' 

'Het is dat ik nu naar mijn werk moet, anders had ik nog een hartig woordje met je te spreken. Hier hebben we het vanmiddag wel weer over.' Mijn moeder heft haar hand, drukt deftig een kus op mijn wang en verlaat vervolgens ons huis. Opgelucht adem ik uit.

♡ ♡ ♡

'Hey.' Mijn mondhoeken krullen automatisch omhoog, als ik zie dat Rein voor de deur staat. 'Zijn je ouders thuis?' Vraagt Rein. Ik schud mijn hoofd, waarna hij me al snel in een knuffel trekt. 

'Ik vind het zo leuk dat ik nu dichtbij je woon.' Glimlacht hij, terwijl we ons op mijn bed laten vallen. Ik draai me op mijn zij en zie hoe hij naar me staart. 'Ik ook.'

'Had Ashley of je moeder nog gemerkt dat ik was blijven slapen?' Vraag ik, terwijl ik met een aantal van zijn lokken haar speel. 

'Ashley niet, in ieder geval. Mama is nog niet thuis.' Antwoordt hij, terwijl  hij zijn ogen sluit.

'Wil je samen gaan douchen?' Vraag ik, lichtjes grijnzend. 

Gelijk opent Rein zijn ogen en zijn mondhoeken krullen omhoog. 'Als jij dat wilt en je er goed bij voelt.' Zegt hij lief. 

Ik knik en knipoog kort. 

♡ ♡ ♡

Rein trekt mijn shirtje over mijn hoofd, waarna ik mijn rug naar hem draai. Hij maakt mijn bh-sluiting los en tilt de bh van mijn schouders. Hij drukt een spoor van kusjes in mijn nek, waardoor ik genietend mijn ogen sluit. Ik draai me om en trek snel zijn shirt van zijn hoofd. 

Langzaam laat ik mijn blik over zijn gespierd bovenlichaam glijden, terwijl ik zie dat hij hetzelfde doet. 'Je bent prachtig, baby.' Zegt hij zacht. 

Ik laat mijn vingertoppen over zijn sixpack glijden. 'Jij mag er ook wel zijn.' 

Hij glimlacht even, neemt zijn onderlip tussen zijn tanden en slaat zijn ogen neer. Ik maak zijn riem los en duw vervolgens zijn spijkerbroek van zijn heupen. Rein doet hetzelfde bij mij, waarna ook mijn slipje volgt. 

Langzaam stromen de warme stralen over onze ontblote lichamen. Rein gaat achter me staan, ik leun tegen hem aan en laat mijn hoofd zachtjes op zijn borstkas rusten. 

Hij drukt een kus in mijn haar. 'Jeniffer, ik ben echt trots op je.' 

Ik glimlach en draai me om in zijn armen. 'Hoezo?'

'Het is niet niks, waar je doorheen bent gegaan. Misschien ben je er nog niet helemaal bovenop, maar samen komen we er, echt.' Ik druk een kus tegen zijn lippen en blosjes vormen zich op mijn wangen. 

♡ ♡ ♡

'Ze zeggen dat met z'n tweeën douchen water bespaart, maar bij ons kost het alleen maar meer water.' Grinnikt Rein, terwijl hij een handdoek om mijn lichaam heen slaat. 

Voordat ik kan antwoorden, schrikken we op van de deurbel. De deurbel blijft een lange tijd ingedrukt, misschien wel 1 minuut lang. Ik frons mijn wenkbrauwen en kijk Rein vragend aan. 

'Kom, het zal vast belangrijk zijn.' Hij klinkt een tikkeltje gestresst, grijpt mijn hand vast en samen lopen we snel de trap af. 

Met een ruk trek ik de voordeur open, waar ik Ashley aantref. 

Ik slik en hap naar adem. Rein en ik staan in de deuropening, met enkel een handdoek om ons heen geslagen.

Ashley's ogen wijdden en ook zij hapt naar adem. Haar ogen schieten van Rein, naar mij en opnieuw terug. 

'Rein...jij...jullie...wa-...' Stamelt ze, terwijl ze haar hand voor haar mond slaat. 

'Uhm..hey, Ash.' Stamelt Rein, terwijl hij ongemakkelijk in zijn haar krabt. 

'Jullie...hoe lang..ik..hu-...' Stamelt ze opnieuw. Ik trek gefrustreerd aan een van mijn natte haren en zucht zachtjes

'Ik schenk een glas water voor je in, kom binnen.' Zeg ik, waarna ik haar mijn huis in trek. Dit is al awkward genoeg. 

Ik schenk snel een glas water voor haar in, terwijl ze plaatsneemt op een stoel. Ik druk het glas in haar handen, waarna ze vervolgens gulzig een slok neemt. 

Ze ademt diep uit, alsof ze de hele tijd haar adem heeft ingehouden. 

Rein's ogen ontmoeten de mijne, waarna we snel beide onze blik afwenden. Hoe moeten we dit haar vertellen?

The secret is out! Ik zou het leuk vinden als je een vote en reactie achterlaat. Liefs, K. 

Friends With BenefitsWhere stories live. Discover now