Part 33

835 12 0
                                    

{Jeniffer}

Eén week. Zo lang heb ik Rein al niet gezien. Ik mis hem enorm. Eigenlijk zijn afstandsrelaties echt heel kut.

Ik staar naar de achtergrond van mijn telefoon.

Het is de foto die ik van Rein maakte toen hij hij me verraste toen ik net een hersenschudding had. Hij had een grote bos rozen en een chocolade reep vast en hij had de mooiste glimlach ooit op zijn lippen.

Ik loop naar mijn kast en gris er een shirt van Rein uit. Hij heeft altijd een stuk of drie shirts bij mij liggen.

Ik breng het shirt naar mijn neus en adem diep in. Rein's aftershave vult mijn neusgaten, waardoor het even lijkt alsof hij hier is, bij mij.

Ik laat mijn vingertoppen over de vele jurkjes in mijn kast glijden. Vanavond geeft Addison een feestje, een goede vriendin van me. Ik weet dat je nu je wenkbrauwen fronst. Ik heb wel meer vrienden dan Ashley en Sam, hoor.

Addison en Kelsey zaten vorig jaar bij me in de klas. Ik deed GT, maar ben opgestroomd naar HAVO, waardoor ik ze nooit meer zie. Addison en Kelsey waren mijn beste vriendinnen. Helaas spreken we niet zo vaak meer af, maar we hebben ons voorgenomen dat vanaf nu weer wel te gaan doen.

Ik heb Rein gevraagd of hij mee wilde naar Addison's feestje, maar hij vertelde me dat hij iets belangrijks te doen had vanavond.

Ik ga aan mijn make-up tafel zitten en breng lichtjes wat make-up aan. Ik haal een borstel door mijn haar. Ik vind het wel goed zo.

Uiteindelijk trek ik een turquoise jurkje aan met kant aan de bovenkant. Het jurkje valt tot net over mijn knie, wat aan de korte kant is, maar het kan ermee door.

Ik werp een laatste blik in de spiegel en loop dan mijn kamer uit.

'Ben naar Addison!' Roep ik, voordat ik de voordeur in het slot laat vallen.

Ik stap op mijn fiets en fiets richting Kelsey, aangezien we samen fietsen.

♡ ♡ ♡

'Je ziet er geweldig uit.' Complimenteert Kelsey me, wanneer we onze fietsen op slot doen.

'Jij ook!' Ik laat mijn blik over haar outfit glijden. Ze heeft een kort leren rokje aan, met een roze crop top erop. Daarover heen heeft ze een paars houthakkers bloesje, wat haar outfit helemaal af maakt.

We lopen Addison's huis binnen en een walm van alcohol komt ons tegemoet. Ik trek een vies gezicht en laat mijn blik over de menigte glijden. Ik haat alcohol.

Tientallen bezwete lichamen die tegen elkaar dansen. Ik vraag me echt af waarom sommige meiden zich helemaal overgeven aan een jongen op de dansvloer die ze net vijf minuten kennen.

En dan heb je natuurlijk ook nog de personen die de hele avond in een hoek staan te droogneuken. Ook al zo geweldig. Boek een kamer of haal je tong uit elkaars mond. Tuurlijk, ik snap het als je zoent met je vriend of vriendin. Maar de hele avond lang?

Kelsey drukt een beker alcohol in mijn handen. Zij slaat hem achterover, terwijl ik er langzaam een klein slokje uit neem.

'Je gaat echt niet dood van een beetje alcohol, maak je niet druk.' Lacht Kelsey. Ik haal mijn schouders op en zet mijn volle beker alcohol op de bar.

Friends With BenefitsWhere stories live. Discover now