Part 4

2.1K 33 1
                                    

{Jeniffer}

Rein kijkt me jaloers aan. Owen trekt terug. 'Wil je wat drinken?' Vraagt Owen. 'Graag.' Ik zet een neppe lach op.

Ik loop richting Rein. Ik kijk om me heen, geen Ashley of Zoë te bekennen. 'Waar denk je dat je mee bezig bent?' Vraagt Rein boos. 'Niks?' plagend haal ik mijn schouders op. 'Probeer je me jaloers te maken?' Rein laat zijn hand op mijn heup liggen. 'Misschien. Lukte het?' Grijns ik. 'Dat zeker.' Rein slaat zijn ogen neer en begint een beetje rood te worden. 'Kom naar mijn kamer in 5 minuten.' Rein haalt zijn hand van mijn heup en loopt gelijk weg.

Zal ik naar zijn kamer gaan? Hij is wel een player.. maar wel ongelofelijk knap. En hij kan best lief zijn. Ik kijk op mijn telefoon. 21:27 uur. Ik besluit om 21:38 te gaan. Een beetje hard to get spelen mag wel.

Ashley komt vrolijk mijn kant op. 'Owen praat alleen maar over je.' Ashley glimlacht. Oh ja. Owen. Hem heb ik best een beetje gebruikt. 'Hij is best leuk.' Lieg ik. 'Daan ook. Hij is zo lief.' Ashley zwijmelt. Ik denk aan Rein, als ik zie hoe Ashley over Daan praat. Shit, ik moet echt niet aan Rein denken op die manier. 'Ik ga zo even naar boven, ik voel me niet helemaal lekker. Ik blijf even een halfuurtje weg, ik denk dat ik me daarna een stuk beter voel.' Lieg ik. Ashley knuffelt me. 'Is goed. Beterschap. Ik ga maar snel weer naar Daan.' Knipoogt ze.

Ik kijk op mijn telefoon. 21:37 uur. Ik stop mijn telefoon weg en loop de trap op naar boven. Zachtjes doe ik de deur van Rein open. 'Rein?' Vraag ik. 'Ik dacht dat je nooit meer zou komen.' Rein glimlacht als hij ziet dat ik in de deuropening sta. Hij loopt snel naar me toe, doet de deur achter me dicht en doet de deur vervolgens op slot. 'We hebben een halfuur.' Fluister ik in Rein zijn oor. 'Waarvoor? Ik dacht dat je Owen leuk vond?' Plaagt Rein. 'Hou toch op.' Ik geef Rein plagerig een stootje op zijn arm.

Rein verliest zijn evenwicht en trekt me met hem mee. Daar liggen we dan. Ik boven op hem, op Rein zijn bed. Ik kijk weg. Rein haalt een plukje haar voor mijn gezicht vandaan. 'Zo kan ik je mooie gezicht beter zien.' Rein lacht naar me en neemt mijn gezicht in hem op. Dit is verkeerd. Alhoewel, mijn wangen worden er wel rood van. 'Dat zeg je vast tegen al je meiden.' Ik duw me van hem af en sta op.

'Jenn! Wacht, alsjeblieft.' Hij pakt mijn hand vast. Zijn sterke armen pakken me rondom mijn middel, waarna hij mij op zijn bed legt. Hij begint me te kussen. 'Rein?' Vraag ik. Hij haalt zijn lippen van de mijne en kijkt me aan. 'Wat vind je van Friends With Benefits?' Ik kijk hem vragend aan. 'Als ik jou dan mag zoenen, prima.' Rein glimlacht. Ik rol met mijn ogen. Jongens zijn allemaal hetzelfde.


Friends With BenefitsWhere stories live. Discover now