- 11 -

478 28 2
                                    



„- nem tudsz meg akadályozni hogy ne tegyem meg nem lehetsz mindig a nyomunkban mint valami kutya!

- ó dehogynem én adok neked arra okot hogy te ezt nem fogod be vallani és magadat feltüntetni áldozatként mint ahogy az előbb szeretted volna elmesélni a dolgokat!

- mi a- ekkor megint meg csókolt és a legszörnyűbb az hogy én vissza csókoltam,,,,,"

Amikor elváltunk egymástól nem tudtam megszólalni se rettentően meglepett az előbbi tette de egyrészt dühös is voltam hogy kénye kedve szerint dönti el egyedül a dolgokat és tovább fokozta bennem a dühöt amikor megszólalt.

- na most már meg van az okod hogy ne szóld el magad hisz most simán el lökhettél volna de nem tetted akkor most ki is a képmutató?!- hajolt közelebb hozzám. ekkor rájöttem hogy az egészet csak azért csinálta hogy hallgassak el és ne avatkozzanak bele a kapcsolatába el löktem magamtól és felpofoztam

- undoritó vagy! szerintem neked jobban kéne tudnod hogy ki is a képmutató éppenséggel nem én játszok más emberek érzéseivel!

rettenően nagyot csalódtam most benne azt hiszi ezekkel meg nem történté tudja tenni a dolgokat, el akartam hagyni a sulit minél előbb mielőtt még megint utánam jön már ép ki léptem volna a suliból mikor a drága magyar tanárnő el állta az utamat hogy menjek vele mert beszélni akar velem.

Az irodájában ülve vártam hogy mondja mit is szeretne tőlem percekig csak néztük egymást míg végül egy sóhajtás után meg szólított

- ki hagytad az órámat. erre még azt mondanám hogy legyen lehet meg volt rá az okod de az hogy Brian be eset az utolsó 5 percre feldagadt arccal és csak annyit mondott hogy nem hajlandó veled tovább dolgozni szeretném meg tudni mi is történt köztettek.

- Semmi tanárnő tényleg semmi szimplán csak nem kedveljük egymást és mind kettönknek egy teher hogy együtt kell dolgoznunk inkább kérem az elzárást mint hogy vele dolgozzak tovább.

- értem akkor neked is ugyan ez a válaszod! sajnálatos módon egy feladat akkor is feladat ha nem akarod és én szeretném ha befejeznétek ezt. Ezt Briannek is elmondtam. de köthetünk kompromisszumokat a következőt megírjatok ezen a héten normálisan együtt utána mind a ketten irtok egyet külön és el van felejtve minden és a fél évi jegyetek ez fogja meg adni.

- de tanárnő már csak 3 nap van hátra ennyi idő alatt lehetettlen lesz...

- nem lesz az már ki is találtam nektek hogy ma délután el kezdhetitek a könyvtárba! én hiszem hogy megtudjátok együtt oldani a nélkül is hogy megölnétek egymást vagy megütnétek a másikat...-szótlanul néztem az elötem ülő nőt majd sóhajtottam egyet és bele törődtem hisz úgy sincs más választásom és ezek inkább voltak kész tények mint egy ajánlat már majdnem ki értem és köszöntem volna el mikor volt még egy mondata hozzám

- Ethan még csak annyit szeretnék mondani hogy ezt ne egy kicseszésnek vedd én csak segíteni akarok mert tudom és látom is hogy ti Briannel remekül meg értitek egymást és hiszem hogy ezzel segítek nektek amit lehet később meg fogtok nekem köszöni!- bólintottam majd ki léptem az elhagyatott folyosóra majd folytattam az utamat a könyvtárban hogy akkor ezen is legyünk túl minél előbb mert semmi kedvem öt bámulni feleslegesen hisz még rettentően mérges vagyok rá.

A könyvtárba az egyik elrejtett sarokba megláttam őt ahogy ott telefonozik hát persze végül is ha olvasna egy könyvet itt az fizikai fájdalom lenne számára jegyeztem meg magamba ledobtam a cuccomat az asztal mellé és le ültem elé és jeges tekintettel néztem rá hogy mikor veszi észre hogy itt vagyok egyszer csak fel pillantott

- oh hát megérkeztél akkor úgy látom téged is elkapott az a banya- nem szóltam hozzá csak tovább néztem öt

- miről akarsz most írni-kérdezte meg tőlem amire egy vállrántást kapott válaszul láttam rajta hogy egyre jobban idegesíti fel hogy nem szólalok meg, ezt igy folytattuk még fél óráig míg nem fel nem csattan

- Na jó velem ne baszakodj! most játszod a megsértődött hercegnőt ahelyett hogy megcsinálnánk ezt a szart és mind a ketten el felejtenénk a másikat és mehetnénk haza!

- megsértődött hercegnő? ugyan kérlek nincs mondanivalóm egy seggfej számára aki lépten nyomon játszik velem. és kihasználja az embereket!

- mi az hogy játszok veled?!-csatant fel

- ugyan Brian spóroljuk meg ezeket a köröket mind ketten tudjuk hogy ezt csinálod. a mai tetted is erre ad bizonyítékot minek smárolod le azokat az embereket akik iránt nem érzel semmit se? és minek vezeted meg Zachet is amikor mind a ketten tudjuk hogy rohadtul nem vagy belé szerelmes! kettönk közül te vagy éppenséggel képmutató mert nem valód be a valódi érzéseidet!- a kis monológom végére Brian nem tudott egy ideig megszólalni mint akinek emésztgetnie kellet a szavaimat de amikor rám nézet láttam a szemébe a dühöt majd el kezdet közeledni felém én meg hátrálni

- mintha te mindent jobban tudnál hogy hogyan és ki iránt hogy érzek-egyre közelebb ért hozzám-tudod érdekes egy olyan embertől ilyeneket hallani aki szintén nem ismeri el a valódi érzéseit!- már a fal volt a hátam mögött ő meg előttem ált lazán és az egyik karjával a falnak támaszkodott és a fülemhez hajolt - tudod ha mindenki őszinte lenne magával és a tettei is ezeket mutatná akkor lehet minden más lenne számunkra is, és kettőnk között is.

Ez volt az utolsó mondata felém a szemében láttam a fájdalmat. ez után el lépet tőlem és össze szedte a cuccát és ott hagyott a könyvtárba egyedül a gondolataimmal amik kezdtek újra fel emészteni le csúsztam a fal mentén a földre és próbáltam meg emészteni a mai nap eseményeit..



Na jó rég volt már ilyen kis író megjegyzésem :') de úgy gondoltam hogy szeretnék már megint egyet >< csak szeretném el mondani hogy most járunk/tartunk kb a felénél. őszinte leszek nem tudom milyen gyakran fognak kerülni ki új részek az elkövetkező időszakban mert sok tényezőtől is függenek ezek. Na de csak azt akarom még mondani hogy nagyon kis hálás vagyok hogy ennyien olvassák/olvasták el az eddigi részeket! ( mert én tényleg abba a hitbe vagyok/voltam hogy á senkit nem fog érdekelni hogy mi lesz itt igen-igen mindenbe bele látom az ilyeneket rossz tulajdonság :') na meg még annyit a kis fejezetről hogy a hozzá kapcsolódó zene az egyik kedvencem most és mivel pont bele illik a történetbe így gondoltam ezt is megosztom veletek ) <3

Reménytelen? [ BEFEJEZETT]Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt