~2~

760 41 9
                                    

Reggel rosszkedvűen ébredtem fel ennek több oka is volt.
Az első hogy suliba kell menni
A második hogy hallgathatom zach hisztijét és kiborulásait hogy, hogy tehetem ezt meg vele és stb stb . ( amikor ő sértett meg engem)
A harmadik hogy egó királyt is láthatom aki a tegnapiak után tuti rám fog szállni és végig csesztetni.
Ja igen és ha mar nem lehetne rosszabb ez a nap sikeresen el is aludtam és ép csak be slisszantam a második órámra nagy nehézségek árán. Egy röpke kerítés átmászás és egy portás veszekedés után be értem és levágódtam hatra az a hagyjon mindenki békén kategóriában. én most folytatom
az alvást. ( vagyis csak akartam )
Fekszek a padon erre arra leszek figyelmes hogy valaki levágódik mellém.
Amikor felnézek meglepődők hogy Brian mit keres itt és pont mellettem. Mielőtt bármit is mondhatom volna bejött a tanár és úgy voltam hogy jó akkor alszok tovább és figyelmen kívül hagyom a mellet ülőt. Àm arra nem számítottam h a drága padtársam egész végig bámulni fog es csesztetni. Az i-re pont az volt amikor kirúgta alólam a széket és hatra vágódtam, és kiröhögött rettentő ideges lettem elkezdtem vele ordibálni.

- te idióta nem bírsz békén hagyni?! És mi a faszért kell kirúgni egy alvó ember alól a széket?!

Ha a nagy csatanás nem lett volna elég figyelem felkeltő akkor ezzel célt értem.
A tanár csak unottan ránk pillantott es annyit közölt velünk mosolyogva hogy elzárás mindkettőnknek.
Én teljesen kiborultam h ezt nem hiszem el miért pont vele?!
Tuti utalnak fent es valami nagyon szar karmám lehet... ezután az óra után a folyosón egy vidáman es bűnbánóan zach ugrott elém.

- Na Ethan ne harizz a tegnapi miatt. Nem akartam el árulni a titkodat csak véletlen kicsúszott mikor rólad meséltem.
Tudom nem ép a legjobb első benyomás volt de naaa jo lesz meg most hallottam hogy elzárást kaptatok de legalább így meg ismeritek egymást!
Es tudod ő egy nagyon szerethető ember a bunkó felszíne alatt.

Es folytatta tovább az ömlengést a pasijáról. Szem forgatva hallgattam ezt a gyönyörű monológot de túl fáradt voltam hogy veszekedjek vele ezért rá hagytam es inkább elindultam a következő órámra. Ahol mar végre mindenki beken hagyott es senki sírását Illetve ömlengését nem kell hallgatni. És nem is basztatot senki se

Ebéd szünetbe amikor sétáltam az étkezőben már amikor be értem a tipikus rossz érzés fogott el. Ahogy láttam Zach és Brian felváltak hogy együtt vannak. Mindenki őket nézte mint a vásári majmok olyanok voltak. Ez a túl ömlengésük és nyáladzásuk elvette az étvágyamat így jobbnak láttam távozni csendesen ám de sajnos kiszúrtak a köcsög barátai

- Nézetek csak ki van ott a kis törpe! Na mi van az általános iskolások eltévedtek es itt kötöttek ki ? Nem is tudtam hogy be engednek ide téged.
- Nyugi ekkora magassággal is simán ki tudlak ütni téged! És úgy látom kettőnk közül nem en vagyok szellemileg fogyatékos (a monológom közepén valaki rá támaszkodott a fejemre )
- Na Alan hagyd a kis törikét meg összetöröd a lelki világát és sírni fog! erre mindenki félröhögőt körülöttünk.(le löktem a kezet )
- Anyád törpe!
- Az a baj hogy meg ő is magasabb nálad de ne aggódj mar mondtam tegnap a 7-8 éveseknél sikert fogsz aratni! Ha szeretnéd meg segítek is felszedni egyet!
- Mondtak mar neked mekkora egy fasz vagy?! Nem kell a segítséged és nem leszek pedofil se! És csak tud a gyökerek nőnek mindig ilyen magasra!

Zach rosszalló pillantásokat küldőt felém és úgy döntöttem h a francnak van kedve tovább itt maradnia és elogom a többi órámat és a elzárást is. Helyette elmegyek a kedvenc helyemre ahol egyedül lehetek és mindenki hagy a picsába . És át gondolhatom a szar életemet.

A város szélén a patak mentén található egy elhagyatott kilátó rom az a kedvenc helyem. ha el Akarok menekülni a problémák elől vagy elegem van mindenkiből es gondolkozni szeretnek mindig ide megyek. Belátni az egész várost egyszerűen csoda szép ez a titkos helyem amit meg Zach sem tud.
Amikor kiértem mar kezdet sötétedni de nekem most pont erre volt szükségem a magányra hogy átgondoljam hogy lehet Zach ennyire vak és hogy képes ennek hinni és igazat adni...
többet vártam tőle és a barátságunktól is..

Reménytelen? [ BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now