- 5 -

602 33 1
                                    


Reggel eldöntöttem hogy nem fogok elmenni a bulira. És senki nem fog rá venni hogy Én is ott legyek legalább is így indultam el otthonról.

Egész nap ez volt a téma hogy milyen lesz, kiket nem hívtak meg és hogy este megint milyen őrült dolgok fognak történni. Mert itt mindig szoktak. néha meg rendőrség is megfordul ott ezért mondjak Brian partjaira hogy az év legjobbjai.

Próbáltam kizárni a többieket mert legkevésbé se érdekelt hogy ki Menyire fog berúgni és kavarni részegen másokkal.

Egészen addig míg meg nem jelent előttem Amy...

Amy az a lány akiért 2 éve oda meg vissza vagyok. Ő nem csesztetett soha semmivel se és nagyon jól ki is jöttünk régen egészen addig míg osztályt nem váltott. gyakran terveztünk Zach én és Amy közös programokat. mindig titkon reménykedtem benne hogy ő is többet érez irántam,mint én iránta. csak sajnos sose volt hozzá elég bátorságom hogy elé álljak és elmondjam neki mit érzek iránta. Amióta osztályt váltott szinte alig látom és már nem is keressük egymás társaságát ezért is lepődtem meg hogy hogy ide jött. neki is fontosabbak voltak az új barátai és hogy mit gondolnak róla és milyen pozícióba van a társadalmi ranglistán mint a régi barátai.

- Ethan este te is mész Brian bulijára ugye?

- Nem hiszem hogy oda való lennék és most passzolnám is.

Láttam hogy teljesen elszomorodott ezen a válaszon

- Ó én azt hittem hogy te is jössz és azon gondolkodtam hogy mehetnénk együtt hisz rég beszéltünk meg minden és nagyon örülnek neki ha te is ott lennél!

- Hát..... talán be nézhetek egy két órára...

- Juj az nagyon szuper lenne akkor este kereslek ott!

Rám kacsintott.. utána elment sóhajtottam egyet és úgy voltam vele hogy miatta ki bírok 1-2 órát és hátha közelebb kerülünk egy kicsit egymáshoz. Az utolsó órám magyar volt óra végén oda adtam a beadandónkat mert Brian felszívódót egész nap mondjuk nem is baj hogy nem kellet látnom.

A tanár csak rá pillantott de láttam a kíváncsiságot felcsillanni a szemében amikor meglátta milyen témát is választottunk. Úgy érzem ez egyszer jó ötletet volt Brianre hallgatni.

Fáradtan indultam haza a szokásos lehangoltságommal és kedvtelenségemmel hogy biztos jó döntés-a elmenni este Amy miatt erre...

9-körül elkezdtem készülődni így döntöttem jó lesz a szokásos fekete szakadt farmer, kék pulcsival megcsináltam a hajamat miután elfogadhatónak találtam magamat elindultam Brianekhez.

Elég egyszerű volt megtalálni az a ház lesz ahonnan emberek tömegei vonaglanak már az utcán is és ordibálnak és a zenét is hallhatod mar 1 km-ről.

Meg mindig semmi kedvem nem volt hogy en is részese legyek ezeknek..

Meg be se léptem de már meg pillantottam Zachet a földön fetrengeni. Úgy néz ki ő mar kiütötte magát. Gondoltam segítek felkaparni a földről öt de annyira részeg volt hogy fel se ismert. Gondoltam ide kell az erősítés és megkeresem a pasiját hogy szedje mar fel innét mert a világát nem tudja. egyáltalán miért nem vigyáz rá épen?!

Amikor beértem a házba mar az ajtóba megcsapott a pia szaga és az hogy itt mar mindenki nagyon jó állapotba van. Elkezdtem keresni Briant de helyette Amybe futottam bele aki mar elege részeg volt és össze vissza beszélt. Ekkor megjelent a barátnője mielőtt bármit is mondhatott volna

- Amy gyere mar ne foglalkozz ezzel a lúzer gyerekkel semmi értelme neki tenni a szépet amikor te Zachra pályázol csak néz mar rá milyen szerencsétlen! te meg jobb ha tudod hogy csak kihasznált régen és most is!

Fajt a felismerés hogy amy csak azért akart velem lenni hogy közelebb kerüljön Zachez és évekig megjátszotta magát mellettem/mellettünk,,, Vajon Zach sejthette ezt?

Mire feleszméltem mar senki nem volt körülöttem gondoltam ha mar itt vagyok akkor legyen mindegy az esetnek is. egy gyerek a kezembe nyomot valami kétes színű alkoholt. Amit fel is hajtottam és pár pohár ital után mar én is a hering parti részese lettem. és a rosszabbnál rosszabb zenéket énekelve és a tömegbe vonaglottam a suli ribancaival egészen addig míg valaki nyakon nem öntőt először a sörével utána meg elkezdet fogdosni amikor megfordultam Alan állt mögöttem próbáltam el lökni

- hallod ne fogdossál már! én nem vagyok meleg!

kiabáltam neki de mintha nem bírta volna felfogni és nem hagyta abba áradt belőle a pia és a hányás szag, próbáltam menekülni előle és minél messzebb húzódni és ellökni magamtól de a tömegben szinte alig lehetett bár merre is kijutnom vagy elmenekülnöm,, nagyon pánikba estem mikor a keze a pulcsim alatt kezdet felkúszni messziről megláttam Briant aki kételkedően néz minket mintha nem tetszene amit látna neki főleg miután meglátta az arcomat. egyre kellemetlenebbül éreztem magam. Alan nem hagyta abba a fogdosást és Brian is felszívódott a hideg vert ki amikor valaki elkezdte csókolgatni a nyakamat egyre jobban pánikoltam hogy mindjárt megerőszakolnak a tömeg közepén már gyűltek a könnyek a szemembe amikor egyszer csak éreztem hogy valaki elkezd ki húzni a tömegből és kezdtem fel lélegezni mikor megláttam hogy Brian az és nem volt fasz és nem hagyta hogy megerőszakoljon a legjobb haverja. behúzót a konyhába először nem szólt semmit csak méregetett keresztbe font karokkal. aggódást láttam az arcán felfedezni.

- ugye nem történt semmi se? és jól vagy? láttam,,, hogy Alan kicsit nagyon rád mászott,,,

- azon kívül hogy majdnem megerőszakolt és nem tudtam leszerelni semmi se,,

- Sajnálom ,,, Alan sokszor egy fasz főleg ha iszik akkor nem nézi hogy ki az illető és menyire akarja-e vagy nem,,,

láttam az arcán a bűnbánást hogy kellemetlenül érzi magát a történtek miatt

- már mindegy az a lényeg hogy ennél több nem történt és ez neked köszönhető! de én szerintem most mennék,,, elég volt ebből a buliból te meg figyelhetnél a pasidra amikor megérkeztem a földön fetrengett és a világát nem tudta!

- Á már tudom, már felkapartam és elküldtem aludni. Nem szeretném ha már elmennél és ilyen emléked lenne itt ígérem most már vigyázok rád hogy senki ne másszon rád

- Brian nem tudom hogy ez jó ötlet-e, neked Zachel kellene lenned meg te vagy a házi gazda is. hogy nézne már az ki hogy velem foglalkoznál egész este úgy hogy mi nem ép vagyunk jobba és szinte mindig veszekszünk .

- Ethan bíz bennem jó lesz! és múltkor is láttam rajtad hogy élvezted a közös munkát még ha néha zsörtölődtél is! és amúgy is kit érdekel mások véleménye ez az én bulim! Zach meg amúgy is aludni fog reggelig annyira kiütötte magát és nincs értelme hogy mellette üljek mert amúgy se fog felkelni.

miért van az hogy nem tudok ellenállni neki ha így néz rám és ilyen kedves velem?! remélem nem fogom megbánni ezt a döntést hogy itt maradtam vele...

Reménytelen? [ BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now