~1~

2.1K 47 11
                                    

Egy titkos viszony én nem
Akartam hogy ez legyen a vége de nem tudtam ellene mit tenni. És a fajdalom, hogy a legrosszabb emberbe szeretem bele csak tovább rontott rajta.. ez a ember a legjobb barátom pasija volt..
a végén en szívtam meg az egészet elvesztettem Zachet aki olyan mint a bátyám..
Es elvesztettem őt is..

Ethan Wright vagyok egy Szerencsétlen ember akinek szívás az élete. egyetlen egy barátom van Zach aki olyan mint a bátyám amikor elmondta hogy meleg nem akartam el hinni egy olyan csávó mint ő akiért minden csaj oda van és meg népszerű is. senki nem nézne ki belőle az hogy a pasikhoz vonzódik. Kicsit rosszul érintett hogy nem bízót bennem elege és addig várt míg össze nem szedet valakit.. és meg hozza milyet sikerült.
A legtahóbb,legnyomorultabb embert kifognia komolyan annyira gyűlölöm ha 10 percnél többet kell vele egy légtérbe lennem mar hánynom kell tőle. egy budos nagy seggfej mert azt hiszi mindent meg tehet és ő a király közbe meg egy senki.
Na de hogy is ismerkedtünk meg az egy elég érdekes eset volt...

~2 héttel ezelőtt ~

Zach komolynak tűnt és nagyon izgult h a két legfontosabb ember számára jol kijöjjenek egymással hisz sok időt fognak egyut tölteni.. akarva akaratlanul is.
- Zach most komolyan muszáj ennyire komolyan venni azt a hülye talit? Nem elég egy csá-t dobnom neki és mehetnek haza felé?! Semmi kedvem nézni a nyáladzásotokat! És ott se! Tudod te milyen hírneve van neki?!
- ne csináld már tesó ez nekem rettentő fontos hogy kijöjjetek egymással és tuti hogy bírni fogod hisz ő egy fantasztikus ember!
- A fantasztikus embered már 1 órája késik és semmi kedvem őfelségét várni hajnali 2-ig míg méltóztatik megjelenni
- Ne hisztiz mar mindjárt itt lesz és be ülünk a szokásos kocsmánkba.
Meg pufogtam pár percig és panaszkodtam h így fel ültetni és váratni minket amikor rohadt hideg van. pofátlanság!! erre egyszer csak valaki a fejemre támaszkodott és ezt mondta.
- Zachi nem is mondtad hogy egy idegbeteg törpe a legjobb haverod aki annyira tökéletes h mindig pontos és másokat rendkívül jól tud kritizálni. Pedig ha tükörbe nézne rá jönne hogy ezzel a 160 centivel ne pattogjon másoknak először nőne meg és utána ugatna!
- Meg hogy idegbeteg törpe! Anyádat te colos köcsög! Csak tájékoztatlak a 164 centi nem törpe!!! Es nem pattogok csak utálom ha fel ültetnek és nem bírnak időbe megérkezni és ide tolni a pofájukat!
- Nyugodj meg ezzel a magasságal is lehetsz boldog mar ha egy 7-éves a csajod! Bár elnézve téged meg az is sírva fakadna ha egy ilyennel lenne összezárva!
- Hah nem mintha te jobban néznél ki csak azért mert óriásnak meg királynak hiszed magad tájékoztatlak hogy nem vagy az! Nem mindenkinél jön be ez jaj de menő vagyok stílus. tudod te tipikusan a megjátszos picsa vagy! Mert mást nem tudsz csak mindenkit le alázni mert egy köcsög vagy akit mindenkit megvezet! Egyértelmű hogy Zachel is játszol!!
- Hát figyelj amit látod valakinél bejött ( erre meg rám is kacsintott ha eddig nem volt kedvem hányni tőle na akkor most már tuti menne)
- Tuti csak játszol Zachel! Egy ilyen nyomorék komolyan venni semmit se tud! És érzelmekre is képtelen vagy!
- Elegem van belőletek komolyan hogy cseszhetétek el ezt a fontos dolgot!! Azt hittem hogy jól kifogtok jönni erre ezt csináljátok! Ethan nem kéne ennyire felkapnod a vizet és túl lihegni Brian piszkálását! Te meg ne csesztesd mar szegényt a magasságával mondtam direkt h ne mert komplexusa van!
- Ezt nem hiszem el zach hogy elárultad ennek a nyomoréknak ezt! Mintha edig nem basztatak eleget mostmár ez is tudja! tudjatok mit nekem elég volt haza megyek! Élvezetek egymás társaságát!
- Ne csináld mar Ethan! Ne hisztiz mar be ennyi miat!
- De Zach elegem van! Es te is az ő partját fogod amikor végig alázót es meg el is árult!
Rettentően megsértet az a seggfej és Zach a kis pasikája mellett áll! egy áruló! megmondtam neki hogy senkinek ne merje elmondani ezt... erre tessék a legnagyobb seggfejnek sikerült aki alig varja hogy újra gúnyt űzőn belőlem es megalázzon!
Most hatalmasat csalódtam benne.
Amikor haza értem az üresség fogadót mit is vártam mar 3 éve egyedül éltem a szüleim túl elfoglaltak voltak hogy velem foglalkoznak. Szerintem ha rajtuk múlót volna nem is lett volna gyerekük soha. Az hogy megszülettem csak egy rossz baleset volt az életükbe egy kolonc voltam számukra. Nem
hiába elcseszett az életem. Zach tartotta bennem a lelket olyan mint a bátyám de az a köcsög most elvette tőlem... pedig megdumáltuk 10 éve hogy senkiért soha nem dobjuk el a másikat aha ez a ígéret most hol van?!!
Ezek kell a gondolatokkal aludtam el nem is sejtve hogy mi fog várni rám másnap...


Nos-nos ez lenne az első storym >< a megírásához meg kell említenem egy akaratos nőszemélyt aki nagy győzködés árán rá vett hogy írjak én is valamit és hát itt van :D remélem tetszeni fog nektek! :*

Reménytelen? [ BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now