12.

704 74 5
                                    

Deidara - normálně
Itachi - tučně

Byl jsem naštvaný. Se Sasorim jsme se hodně pohádali. Kvůli Hidanovi, kvůli práci, kvůli mému nastěhování k cizímu chlapovi, kvůli všemu. Je to můj nejlepší kamarád a nikdy jsme se takhle moc nepohádali. Cestou k Itachiho bytu jsem se ještě stavil v baru a dal si pár panáků. K večeru jsem se doplahočil k bytu, odemkl a vešel. Itachi ještě bude v práci asi hodinu. Takže tu budu muset přežít s tím malým otravným Uchihou. Vešel jsem do chodby a slyšel jsem ze Sasukeho pokoje hudbu a bouchání nábytku.
,,Sasuke, co ti o tom mlácení do nábytku říkal Itachi?!" zařval jsem po chvilce, když mi to začalo lézt na nervy. Žádná odezva. Naštval jsem se a rozešel se za ním. Tohle si za rámeček nedá, to mu garantuji! Rozrazil jsem dveře a začal řvát.
,,Sakra, ty spratku!" zakřičel jsem, ale okamžitě jsem zamrzl na místě. Tuhle scénu jsem nikdy vidět nechtěl. Proč sakra já? Zamrkal jsem, abych se probudil, ale ten výjev byl pro mou smůlu stále přede mnou. V pokoji stál nahý blonďatý kluk, který si o skříň bral stejně tak nahého Sasukeho. Okamžitě, jak mě spatřili, snažili se zahalit, čím se dalo a já chmátl po klice a rychle zabouchnul dveře. Snažil jsem se z hlavy vytěsnit tenhle zážitek, ale nějak to nešlo. Raději jsem se odebral do kuchyně a dal si pořádně silný kafe. Po chvilce jsem zaslechl spěšný odchod toho kluka a poté přišel již oblečený Sasuke za mnou do kuchyně.
,,Itachi se o tom nedozví." konstatoval a mírně u toho zrudnul.
,,Vadí ti spíš to, že jsem tě načapal nebo to, že jsem tě načapal s klukem?" zeptal jsem se vcelku pobaveně a upil z hrnku kafe.
,,Hele to je moje věc!" zvýšil hlas.
,,Itachi si myslí, že máš holku." neztrácel jsem svůj klid a úsměv z tváře. Konečně mám navrch.
,,Jo a tak to taky zůstane." odvětil hned.
,,Myslíš?" povytáhl jsem obočí a zasmál se.
,,Hele blondýno, něco zkus a-" vzal mě za tričko, ale přerušil ho něčí příchod.

Neměl jsem z toho všeho moc dobrý pocit, tak jsem v práci skončil o chvilku dřív, než jsem původně plánoval a odešel domů. Otevřel jsem dveře od bytu a vešel dovnitř. Naskytl se mi pohled na Sasukeho, který držel pod krkem Deidaru.
,,Sasuke!" okřikl jsem ho až nadskočil.
,,Co se to tu děje?" dožadoval jsem se vysvětlení.
,,Vůbec nic." řekl Sasuke okamžitě. Podezřívavě jsem si ho prohlédl. Nechal jsem to ale být.
,,Budu vařit večeři, Sasuke, ty mi tu pomůžeš." zavelel jsem. Sasuke jen zakňučel, ale i tak zůstal v kuchyni a navlékl si zástěru.
,,Jak jste si užili dnešek?" otázal jsem se jich, zatímco jsem připravoval suroviny.
,,Myslím, že Sasuke si ho užil víc, tak ať vypráví on." usmál se Deidara a okamžitě mu na hlavě přistála utěrka. Podíval jsem se na Sasukeho. Byl červený a probodával Deidaru pohledem. Co se tu mezi nimi stalo?

Nový začátek  [HiDei/ItaDei FF]Where stories live. Discover now