1.

1.4K 73 6
                                    

Deidara - normálně

Itachi - tučně


S Hidanem se známe už dva roky. Seznámili jsme se když jsem chodil do prváku na vysokou. Studoval jsem umění. Bavilo mě to. Jednou jsme si s klukama z koleje vyrazili na jedno do nedaleký hospody. Tam jsem se s ním seznámil. Měl hrubé mužské rysy a drsnou sexy povahu. Líbilo se mi to. Po divoké noci jsem se probudil nahý v neznámém pokoji. A tak začal náš vztah. Rodiče špatně nesli syna homosexuála a ještě hůř nesli Hidana. Nelíbil se jim. A tak jsem se rozhádal s rodinou. Nebylo to nic moc, ale byl jsem zaslepený láskou a bylo mi všechno tak nějak putna. Rodiče mi přestali platit školu i kolej. A tak jsem musel školu přerušit, jelikož brigáda a škola se zkombinovat nedala. Nastěhovali jsme se s Hidanem do společného bytu na okraji města. S klukama z koleje jsem se přestal bavit, protože jsem už neměl tolik času se s nimi vídat. A taky z toho důvodu, že Hidan je možná až moc žárlivý. Začal jsem pracovat jako číšník v jedné kavárně, kde jsem poznal mého dobrého kamaráda Sasoriho. Spolu s ním chodím ještě občas po nocích pracovat jako barman do klubu. Ale to jen příležitostně při nějaké akci. Poslední měsíce se nám ale nedaří. Hidan se začal kamarádit s pochybnými existencemi, chodí pozdě večer domů pod vlivem nějakých mě neznámých látek. Je z něj vždycky cítit alkohol, ale myslím si, že to nebude jen alkohol. Každopádně to není to nejhorší. Za poslední měsíc mě dvakrát zbil a jednou znásilnil. Ráno si nic nepamatuje. Tedy alespoň to tvrdí. A samozřejmě nechybí spousta omluv, květin, bonboniér a dárků. Nikdy to nebylo tak vážný, že bych musel k doktorovi, ale vidět to bylo a jelikož mi Sasori pomáhal to do práce zakrýt make-upem, tak o tom ví. Ale ví o tom jenom on.


Jsem sám a pracuji v místní nemocnici jako doktor. Byt sdílím se svou kočkou a příležitostným návštěvníkem mého bytu a to mým mladším bráškou Sasukem, který na některé víkendy utíká za mnou před rodiči. S rodinou nejsem v kontaktu už od mých studií medicíny. Jelikož jsem jakožto prvorozený syn měl zdědit velkou a prosperující rodinnou firmu, rodiče nebyli rádi za mou volbu studia. Medicína není nic pro podnikatele. Lhal bych, kdybych řekl, že to byl jediný důvod mojí rozepře s rodiči. Rodičům se totiž moc nehodilo mít syna gaye. Školu se rozhodli mi nezaplatit a veškeré kontakty se mnou ukončili. Studium mi zaplatila rodina mého bratrance Shisuie. On sám studoval policejní akademii, ale jelikož je starší, měl jakousi potřebu se o mně starat. Jsem za to rád. Vystudoval jsem a je ze mě úspěšný doktor. Dělám práci, která mě baví. Jediný z rodiny, který se mnou udržuje kontakt je právě můj mladší bráška. Otec z něj chce vychovat řádného nástupce firmy a celé rodiny. Sasuke na to má ale svůj názor a vzpouzí se. Proto občas uteče za mnou do bytu a schová se tu před rodiči. Nemám mu to za zlé. Kdo by měl?



Vítám Vás u mé nové povídky ^^ rozhodla jsem se napsat příběh na jiný pár než na Ereri, tak doufám, že změnu uvítáte a příběh si užijete. Snad se Vám zalíbí mé povídky i na tento pár :) Předem Vám děkuji za jakoukoliv podporu u tohoto příběhu. 

Vaše Taree-hime ♥ 

Nový začátek  [HiDei/ItaDei FF]Where stories live. Discover now