10.

715 74 1
                                    

Itachi - tučně
Deidara - normálně

,,Nemáš důvod se za to stydět." řekl po chvilce Itachi.
,,Někdy si přijdu jako zoufalec." přiznal jsem se. Začal mi v tašce vyzvánět mobil. Sasori mi naštěstí nejdůležitější věci zabalil a vzal mi je do nemocnice. Alespoň jsem se už do toho bytu nemusel vracet. Prozatím. Začal jsem šátrat v tašce a po chvilce jsem vítězně vytáhl nalezený mobil. Na mobilu svítilo Hidanovo jméno. Nechci mu to zvedat, ale bojím se, že to pak bude ještě horší. Mobil jsem ztišil a odložil na stůl. Po chvilce se mobil znovu rozsvítil a na displeji blikalo opět jeho jméno. Itachi se na něj zaujatě podíval a pak si ho přitáhl k sobě.
,,Můžu?" ukázal na mobil. Lehce jsem přikývl.

,,Uchiha Itachi u telefonu." ohlásil jsem se do Deidarova mobilu.
,,Kdo sakra seš? Kde je Deidara?" začal ječet do mobilu.
,,Na tomto čísle Deidara není k dispozici. A nebude." řekl jsem chladným tónem hlasu a zavěsil.
,,Možná by sis ho měl zablokovat. Myslím, že ho to tak snadno nepřejde." řekl jsem mu a Deidara jen přikývl.
,,Taky se musím ozvat do práce." povzdychl si.
,,Ještě tak týden bys měl být v klidu. Napíšu ti neschopenku." odvětil jsem mu.
,,Zítra tu budeš sám, až odejde Sasuke do školy. Budu od rána v práci. Můžeš si to tu pořádně projít. Sasuke asi zítra přijde dřív než já. Když tě bude prudit, normálně ho ignoruj." začal jsem, ale vyrušil nás příchod mého mladšího brášky. Vrazil do obýváku, hodil na zem několik igelitek s nákupem, naštvaně odešel a ještě práskl dveřmi. Za chvíli bylo slyšet bouchání z jeho pokoje. To si zase vztek vylívá na nábytku.

,,Sasuke, přestaň mlátit do těch věcí!" prudce vstal Itachi ze židle, až jsem se lekl. Když bouchání neustalo, Itachi šel za Sasukem do jeho pokoje. Slyšel jsem jen tlumený hovor. Pak Itachi přišel zpět, vzal tašky s nákupem a začal z nich tahat věci. Tazávě jsem se na něj podíval.
,,Má teď problémy s přítelkyní." řekl jen. Jen jsem mlčel a stále se na něj díval.
,,To, že jsem gay já, neznamená, že je i můj bratr." řekl mi. Jak sakra věděl, na co jsem právě myslel? Trochu jsem se začervenal. Chvilku bylo ticho.
,,Co?" zeptal se, když jsem na něj zase chvíli mlčky koukal.
,,Myslel jsem, ze si z tebe dělal srandu, když to řekl." řekl jsem upřímně. Vážně jsem si myslel, že si z něj ten skrček utahoval.
,,Vadí to? Vždyť ty jsi taky gay." poukázal.
,,No právě." argumentoval jsem.
,,Neboj, nic na tebe nezkusím." řekl celkem pobaveně.

Nový začátek  [HiDei/ItaDei FF]Kde žijí příběhy. Začni objevovat