Kapittel 9

33 0 0
                                    


  "Bare si hade"løy jeg. Jeg svelget hardt, og valgte å se ned igjen. "Bra. Da har du sagt det. Hade"sa til deg også. Ut!"sa Martinus surt, og dyttet eg ut fra døra før han smelte igjen😞. Hva skjer?? Jeg har ikke gjort noen ting. Så er de bare sur😔. Jeg bør vel høre på dem. Jeg skal ikke fortelle noe til noen. Jeg skal holde kjeft, og aldri komme tilbake. Jeg vet ikke hva jeg klarer. Men jeg prøver.
-Martinus prov-
"Angrer du fortsatt ikke på at du ikke bare drepte henne med én gang? Da hadde vi sluppet alt dette!"sa Marcus da jeg kom opp igjen etter å ha kastet Natalie ut av huset. Han virker bare sur. Jeg sukket, og dumpet ned i sofaen ved han. "Ikke ett sekund" Jeg så blikket hans feste seg på meg. Strengt. Han sukket etter litt han også, og så bort. "Tror du at hun sier det til noen? Stoler du på henne?"sa han nesten litt rolig. Jeg så raskt på han. Jeg nikket kort. "Jeg stoler på henne. Hun sier ingenting"
-Tre dager senere-
Skole. Vi var der ikke i går. Det var sol. I dag er det heldigvis helt trygt å gå dit. Pøs regn. Det værste idag er fullmånen. Mennesker tror det bare er varulver som kommer da. De tar feil. Vampyrer er nødt til å passe ekstra godt på. Vi er mer synlig. Og mer tørst. Vi trenger blod. Det er nesten ikke trygt å gå på skolen idag heller. Blir vi tørst da, så tar vi det første vi ser. Uansett om det er dyr eller menneske. Så vi har tappet blod på flaske. Så får vi med én gang. Det er ikke ferskt, men det duger. Vi kom sent idag. Uvanlig for alle. Men allikevel ser alle på oss. Gjengen til Natalie snudde seg mot oss. Natalie var ikke der. Sikkert syk. Enda bra. Så har hun vel ikke sagt noe heller. "Husk. Pass på idag" Marcus var ganske streng i stemmen. Han vet hvor dårlig jeg er på å kontrollere meg selv ved fullmåne. Jeg mumlet et svar. "Jeg mener det" Jeg så på han litt. "Joda. Jeg blir bedre"sa jeg lavt. "Og hold deg unna Natalie" Jeg sukket. "Hun er ike her engang! Slapp av"sa jeg nesten leende😅. Han sukket da jeg ble ferdig med setningen. Jeg fikk ikke reagert noe før jeg gikk inn i henne😓...  

A vampires heartbeatWhere stories live. Discover now