29

84 5 4
                                    

Az elázós este nem mentem haza. Egészen hajnali háromig beszélgettem a két új barátommal. Aztán náluk aludtam. Napközben Tara-nak segítettem, majd ismét náluk aludtam. Doméknak nem szóltam. Nem vettem fel a telefont... jó volt kicsit elszakadni. Rol is és Dom is beújítottak valami barátnőket.

Kicsit előre szaladtam....

Mikor elkezdődött a suli, csúnyán összevesztem a srácokkal. Egyszerűen, valamilyen szinten egymásra untunk.

Ennek a vége az lett, hogy mind a 9-en összevesztünk. Rob volt az első, aki robbant. Nem értette az egész szitut. Noya összejött Cameronnal (Rob mondta el) ami azért rosszul esett. Emiatt volt köztünk egy kis feszültség. Dominic egyik napról a másikra máshogy viselkedett velem, ebben társult hozzá Dave is... Roland elkezdett kerülni. Adam még az első napokban tartotta bennem a lelket, de ahogy jóba lettem az új osztálytársaimmal eltávolodott Ő is. Lola nyomtalanul eltűnt. Jason is. Vagyis, Ők együtt tűntek el. Írtak egy sms-t, hogy ne keressük őket. Velem szoktak néha beszélni, de mással elmondásuk alapján nem nagyon.

Aztán, Rob kifakadása, aki próbált mindenkivel jóba maradni és próbálta egyben tartani a csapatot, egyszerűen nem bírta tovább. Mindenkit összehívott, majd próbált velünk normálisan beszélni, amire mi nem voltunk vevők, ezért elkezdett kiabálni, majd elszólta magát, hogy Cam és Noya együtt vannak, amiről én nem tudtam. Dominic és én mint azt ti is tudtátok, többek voltunk sima barátoknál... a kiakadásom látva, ő is kiakadt. aztán mindenki vitatkozott mindenkivel. Így kerültem én aznap este Jesse-ékkel a kávézóba.

Tara-val aznap este nagyon sokat beszéltem. Kedd reggel Dom posztolt egy képet, ahol egy másik lánnyal csókolózott. Eléggé rosszul esett. Szerdán reggel elmentem suliba, délután a kávézóba segítettem... Így volt ez csütörtökön és pénteken is. Szombaton a 4 napi sírás után gondoltam kicsit összekapom magam, ehelyett arra botorkáltam le, hogy Ryan és Tara dobozokat pakolnak az egyik lenti szobába. Öten elköltöztek. Így csak Ők ketten maradtak. Ha a dobozok nem okoztak volna elég meglepődöttséget, Rob tűnt fel a bejárati ajtóban egy bőröndel és két másik dobozzal. Én épp a lépcső közepén álltam, de ahogy megláttam elkezdtem felé rohanni. Ő gyorsan lerakta ami a kezében volt, majd szorosan megölelt.

Mint az utólag kiderült, miután elaludtam felhívott, helyettem Tara-val beszélt. Aki elmondta neki a dolgokat, majd Rob is mesélt neki, maaaajd 3 óra pofázás után arra jutottak, hogy Tara átmegy, az éjszaka közepén összepakolták az én és a nyomi (Rob) cuccait... reggel pedig átpakoltak. Otthon nem változott csak annyi, hogy Cameron és Dom új nője beköltözött... szerintem érthető miért nem bírta tovább. Azért remélem egyszer még normalizálódik a kapcsolatunk.

Az év végi bizonyítványom nagyon jól sikerült, hála Ryannak, aki leült velem tanulni. Amúgy 21 éves és borzasztóan aranyos. Velem legalábbis az. Minden nap suli után leült velem tanulni, elmagyarázott mindent, mire munkából haza értem (nagyon sok idő, 3 perc sincs) megfőzött. Segített kiválasztani a másnapi ruháimat, meghallgatta a lelki gondjaimat... mindezt munka mellett. Legelső találkozásunk során nagyon megtetszett nekünk a másik, de nem jöttünk össze. Aminek furcsa mód örülök. És van egy nagyon aranyos barátnője, akiért bármit megtenne, és a lány is érte.

Tara is nagyon sokat segített. Rob előre hozott érettségit csinált, így neki is sokat segítettek. Szerencsére nagyon jól sikerült neki, talált egy nagyon jó munkát és pár hete összejött Lisa-val. Nagyon aranyos párt alkotnak, és nagyon sokat segítenek egymásnak.

Mint utólag kiderült Tara nagyapjáé volt a kávézó és a lakás is, és miután márciusban betöltötte a 22-őt, a főnöke átírta rá az egész mindenséget. A nagyapja rábízta az apja egyik legjobb barátjára, hogy amíg nem elég erős, egyengesse a bolt sorsát (és Taráét).

A lakásban most Ryan, Rob, Lisa, Tara és én lakunk. Na meg persze Lidérc.

Az osztálytársaim nagyon aranyosak még mindig. Sokat segítettek Ők is. mindig valaki elkísért a kettő hetente esedékes vizsgálatomra, mindig kérdezgetik, hogy bevettem-e a gyógyszeremet, ettem-e aznap... minden este a kávézóban "tanulnak"... bár, Tara alkalmazta Őket. Segítettek kicsit rendbe szedni a helyet, (bár a stílusa maradt ugyan az) segítenek kitakarítani, figyelnek a rendre, a weblapot ápolgatják...

Pár hónapja összeomlott körülöttem minden, de mostanra stabilabban áll, mint eddig valaha.

Igazából, már Július 16-ot írunk. Holnap indulunk Spanyolországba. A srácok és a lakótársak. Kevin kölcsönkérte az apjától a nagy buszt (tuuudjátok olyan csapatbusz féleség ) és így mindannyian kényelmesen elférünk. Sátrazni fogunk, 5 napot leszünk ott.

Kíváncsi vagyok milyen lesz. Ott fogok újra találkozni Jason-el és Lolával...

Nagyon sajnálom, ezt a több hónapos kihagyást.. idejét se tudom mikor volt utoljára rész...

igyekszem írni, de bevallom őszintén nem mindig van kedvem írni. Megint egy nagy időugrással folytatom a történetet, most már igyekszem normálisan megírni az egészet. Nagyon köszönöm azoknak akik még olvassák. Várom a véleményeteket. Imádlak titeket. És remélem azért tetszik.

Millió puszi nektek, és sok sikert kívánok az idei tanévre nektek!

UI.: sietek a folytatással...

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 16, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Közöd?..Where stories live. Discover now