13

212 15 0
                                    

-Ja hogy csak ennyi? Kössz.-hiztizik be..

-hisztis picsa vagy. És én is szeretem a te hülye fejed..-. rántom magamhoz majd megcsókolom. Hmm.. ezt meg tudnám szokni.. Időközbe a parkhoz érünk..

-huhuuu dúl a láv-kiált fel Dave, majd kontráznak a többiek is amint meglátnak;
-Mivan megbotlottál?
-fujj köpöd ki!?!
-le ne nyeld!!
-mit keresel ott?-hogy én mennyire szeretem őket...

-Najólvan elmentek ti a jóbüdös*****ba. -nézek rájuk nevetve. Cam beáll focizni, én meg Domhoz megyek aki éppen nekem háttal álva iszik. Mikor leteszi az üveget a hátára ugrok. A nagy lendülettől elesik, és a földön kötünk ki.

-Szólhattál volna hogy becsapódsz..-nevet alattam, majd egy puszit nyom a homlokomra. Ez mindig megnyugtat és biztonságba érzem magam tőle.

-abba mi lett volna a meglepi?-ölelem meg  jó szorosan, majd felállva odasétálok a többiekhez. Egyenként köszöntök mindenkit. Pár ismerős arc van még velünk. Őket is ezer éve ismerjük..

(Köztük van Daniel és Jason is. Dan Lola unokatesója, Jas a mi" nagybáttyánk", anya féltestvére aki 19éves)

Én Rolandal, Dom-mal, Rob-bal, Jas-sal, és Luke-val (ő is hazajött velünk)  vagyok egy csapatban. A verhetetlen 6-os. A többiek mind ellenünk. (Értsd ez alatt őket: Noya, Lola, Cam, Dave, Josh, Ad, Chris, Dani, Richi, Jimmy, Dennis, Ray, Jesse, Paul és Mark.)

Majd kezdődhet a meccs.Scott és Matt a "bíró". Rob áll kapuba. Dom indít egy passzal Jasnak, majd Rolihoz kerül a labda aki lepasszolja nekem, én meg célzok..... éééés goooooool!
Ez így megy egy darabig... Olyan 9 körül kezdtünk el haza menni. Végül mi győztünk, 21:8-ra. Ebből én rúgtam 5-öt, Rob 1-et(kapuról kapura), Rol és Dom 4-et Luke 2-őt, Jas pedig színtén 5-öt.

Cammel együtt indulunk haza mivel ugye ma nála alszom. Az utat végig beszélgetjük, majd otthon elmegyek zuhanyozni míg ő vacsit csinál. Zuhanyzás közben azon gondolkozom, vajon akkor most mi lehet kettőnk között.. nem akarhat velem járni, hiszen tudja hogy beteg vagyok...

*vacsoránál*

-Tök jól focizol.. van valami amihez nem értesz?

-Igen. Kötni nem tudok.-nézek rá
mosolyogva.

-szeretnék kérdezni valamit...

Hellóka! Brutálisan sajnálom hogy ezer éve  hoztam utoljára részt.. de most megírtam a következőt :))
Remélem tetszeni fog ez a béna és rövid fejezet.. szeretlek titeket <33
Következő jelentkezésemig millió puszi :-**

2016.06'28

Közöd?..Where stories live. Discover now