6

369 21 6
                                    

-uhh.. ne haragudj. Amúgy Cam vagyok.-mosolyog szomorkásan.- hányadik stádium vagy mi a fene? Mikor tudtad meg?
-Ria. Huh.. hát miután vissza tértem a halálból, közölte az orvos, hogy Parkinsonom van. És nem lehet tudni miért haltam meg. Lekapcsolták a gépeket, majd rá 5órával felkeltem. De felesleges volt.- gördül le egy könnycsepp az arcomon..
-Na! Ilyet meg ne haljak! Nem ismerlek régóta, de azt tudom hogy van egy testvéred. És köszönöm, hogy nekem elmondtad. Gondolom még senki nem tud róla...-mondja, majd feláll és elmegy. Én meg elaludtam a kanapén...

Reggel a vendégszobában ébredek. A telefonomon vagy 96db üzenet van. Rolinak van írva(??) egy;

"Minden rendben. Majd megyek."

Ez fura. Nem én írtam. Na mindegy. Ezeken kívül rengeteg sok üzenet érkezett még:

*Roli*
Ria! Már 1milliószor elmondtam, hogy ne menj el kérdezés nélkül! Ha a szemem elé kerülsz megverlek!
(Ajjaj)

*Ad*

Ha valaki megbántott, azt mond ne eltűnj. Majdnem megvertem az orvost.

(Ez kész..)

*Noya*

Asszony! Ha nem tolod ide a segged megverlek!

*LOLA*

Láttam mi történt a kórházban. Remélem nem amiatt mentél el.. kérlek legalább adj valami jelet... Ha baj van megverem
Szeretlek.♡
Puszi♥

*Dom*

Nem tudom, hogy hova a picsába tűntél, de ha nem kerülsz elő 1 napon beül esküszöm megkereslek és kibelezlek. Hallod?! És nagyon remélem, hogy nem az a seggfej Josh tehet róla!!

Asszem egy darabig szarban vagyok... nem gondoltam volna, hogy Dom tud róla.. most suliban vannak. Csinálok egy csoportot, majd írok. ("Jacknál aludtam. D.u. talizunk. Jó sulit. Én a héten nem megyek, az orvos kiírt. Szercsi, lávcsi puszcsi.)
Majd lemegyek. Csak egy sportmelltartó és egy szürke szabadidőgatya van rajtam amit még nyáron hagytam itt. Fogom magam, majd leindulok a konyhába. A lépcsőn megállva figyelem Jacket, éppen reggelit készít. Azt veszem észre,hogy valaki hátulról a seggemet bámulja.
-legalább kevésbé észrevehetően..-röhögöm el magam -amúgy este hogy kerültem fel?-rajta is egy olyan melegìtő van mint rajtam, csak fekete.
-Felvittelek. Mert bevágtad a szunyát.-von vállat.
-ahha. És hogy bírtál el?-mikor kórházba kerültem voltam 62 kg.
-A kórházba lefogytál. Most kb 40 kg vagy. Meg amúgy se vagy nehéz.
-Hogyne. Na goo reggelizni.- majd kikerül, én meg a hátára ugrok. Csodálkozva néz a válla felett rám. Én meg csak kacsintok.
-Jó reggelt gyerekeim! Üljetek le, viszem a reggelit!-mosolyog.
-Jó reggelt nagybácsiii- ugrok a nyakába aztán leülök. Cammel szembe

*dél körül*

Most indulok haza. Cam azt mondja haza visz, onnan meg megy gyalog. Útközben beugrunk bublee teázni. A ház előtt egy öleléssel köszönünk el egymástól, majd felmegyek. Otthon elmegyek fürdeni, majd (mivel meleg van) egy világos shortot és egy szürke pólót veszek fel. Mire kész leszek, 14:00 van, ami azt jelenti, hogy a többiek nemrég végeztek. Kiülök az erkélyre, majd fogom a kis könyvem, és megtervezem a holnapi kirándulást. Reggel korán indulunk, hogy időben oda érjünk. Engedélyt kértünk, hogy had menjünk át a St.Anne -szigetre. Ott lakik Rob nagynénje, meglátogatjuk. 4 napot leszünk ott majd jövünk haza. Egyik régi ismerősünk dob el minket egy hidroplán (vagymilyen) repülővel, Párizsba. Onnan meg dzseckivel megyünk.

Arra leszek figyelmes, hogy valaki hátulról felkap, majd megpörget a levegőbe. Majd befelé kezd tuszkolni.
-Nézzétek a szökevény!-Kiált mögülem Dom.
-Hülye! Nem elszöktem. Csak Jacknél voltam. És holnap indulunk a szigetre! Még ma este be kell pakolni. Holnap reggel fél 6-kor száll fel a gép. És délre már a szigeten vagyunk.-fejezem be, majd mindenki egyszerre kezd rohanni a szobájába.

1óra múlva fáradtan ültünk a nagyszobai ágyon. Mindent bepakoltam. És a többiek is. Minden kész. Elég csak nyári ruha. Érzem, hogy mindig figyel valaki. Ez idegesítő! Nem haldoklom...
7-kor vacsorázunk, majd le stipp-stoppoljuk a fürdőt. Én megyek másodiknak. Hahahah. Na mindegy...
Fürdés után, magamra tekerem a törölközőt, majd a szobámba veszem az irányt. Ott felöltözök, majd fellépek a közösségikre. Face, insta, twitter. Nem tudom mondtam-e már, de rengeteg helyen vannak rokonaink. Mindegyiknél remgeteget voltunk kiskorunkban. Ebből adódóan, rengeteg barátom lett, és sok a "követőm" is. És itt tartjuk a kapcsolatot. Most is jött vagy 50 üzenetem. Nagyjából mindenkinek válaszoltam. Majd kilépek, és feltöltök egy képet instára. Utána elrakom a telóm, kiülök az erkélyre.

Kicsit hűvös van. Nem sokkal utánam Josh jön ki. Leül mellém. Még bent elkezdett remegni a kezem. Vettem be egy gyógyszert, de még nem hatott. Kezembe ad egy takarót. Szerencsére nem veszi észre a remegést.
-A kórházi csók.... -kezdi, de elakad.
-Meg sem történt-mosolyogtam rá-Rendben?
-Rendben. Akkor CSAK barátok?-kérdi
-Igen.

Ooo anyám! Már több mint 100 megtekintééés!! *__* na szooval. Itt az új rész, remélem tetszik. Következő jelentkezésemig millió puszi nektek! Sziasztoook!

AdlBognr borosnori😂😂❤💋

Közöd?..Where stories live. Discover now