15

231 14 3
                                    

Gondolom valamikor elaludhattam az éjjel, mert a saját szobámba ébredek Cameronnal. Ő még békésen szunyókál, úgyhogy óvatosan kimászok szorító karjai közül és a konyhába megyek, mivel ebből a helységből érzek isteni illatokat.

Adam éppen bacon és tojást süt a gázon, gofrit pedig a gofrisütőben. (erre nem számítottatok mi?!) Érkezésemre felkapja a fejét.

-Jóreggelt kicsibabu! Hogy aludtál?-oda megyek a pulthoz, Ő meg hozzám hajol és nyom egy puszit a homlokomra.

-Szépségesjóreggelt neked is Nagyszamaram. Jól, és te? Hogyhogy ilyen korán keltél ma fel?

-Jól aludtam. Megálmodtam az egész nyarat. Boldog voltál. 10 óra van.-néz rám mosolyogva, mint egy büszke bátty..

-Igen, tudom. Továbbra is az az egyik kérdésem, miért keltél fel ilyen korán? Én most is boldog vagyok, és......

-Noya! Két másodperced van, hogy visszaadd a takaróm és kikapcsold ezt a szart!-hirtelen az emlegetett fut el a "konyhasziget" előtt, mögötte pedig Lol.

-Csak akkor, ha leveszed az alvós képet twitterről, faceról, instáról, we heart itről és tumblről. Addig nem!-nyújtja ki rá a nyelvét Noya.

-De nemáár! Facen 1873, instán 526 tumblin és whi-n 426, twitteren pedig 2549 like vagy mi a tököm van. Úgyhogy híres vagy. Nagyon szívesen!-háát igen. Ugye Lol is és a többiek is nagy baráti körrel rendelkeznek.

(Például azt nem mondtam az elején, hogy Non és Ad a mostohaapánk nagyijának a nővérének a lányának a gyerekei, így valamilyen színten rokonok vagyunk, ezáltal ők is sok helyen jártak és járnak, ahol mi is)

-Igen? Hát akkor bazd meg a követőidet! És ennyit a csendről!- ezzel odalép a hangfalakhoz, majd rácsatlakoztatja a telefonját és el kezd menni rajta a Captain Jack c. "zene" max hangerőn.

Adammel röhögve néztük a jelenetet. 1perc után már idegesítő volt a zene. És a többiek is felkeltek...

-Noya! Te szerencsétlen! Hol vagy? Gyere ide!- halljuk a folyosóról. Az Ördög abbahagyja az éneklést és a folyosó irányába néz. Amint meglátja Domot, átugorja a kanapét és szaladni kezd. Ezt Dominik is észre veszi, ő is el kezd futni, utána pedig Lola. Időközben Roland és Roberto is felkellnek.

Míg nem figyelnek Roli bezárja a folyosó felöli erkélyajtót, Rob meg a nagyszobait. Az ablakokat becsukjuk, lehúzom a redőnyöket, bekapcsoljuk a légkondit. Cam is csatlakozik köreinkbe. Majd végszóra kész lesz a reggeli, Az Ördög (azaz Noya) telefonja lemerül.

Mi meg nyugodtan leülünk reggelizni, miközben a szokáshoz híven a Spongyabobot nézzük és megbeszéljük, hogy mikor indulunk Franciaországba.

Dave barátunk érkezésére kapjuk fel a fejünket, aki értetlenül néz és nem tudja felfogni, hogy miért vannak lehúzva a redőnyök. Aztán mikor meghallja, hogy a három idióta üvöltözik kint az erkélyen,mindent megért.

-Igen. Tényleg jó helyen járok. Ez az elmegyógyintézet...

Csak egy szokásos reggel nálunk.

Időközben Camet hívta a főnöke, így ő nem jön. Lehet, hogy jobb ez így. Hiszen még friss a "kapcsolatunk".

Miután bepakoltunk, (A 3 nyomorult is) bezártuk az ajtót, majd a kocsi felé vesszük az irányt.

Mivel Jack autószerelő, megkértük hogy alakítsa át egy kicsikét a mi kicsikocsinkat. Úgyhogy belülről nem olyan mint egy átlagos.

(A csomagtartó helyén egy "doboz van, aminek az aljába hátulrol lehet pakolni, belülről pedig egy matrac van rajta. Ülőhely és egyben "ágy" is.

Közöd?..Место, где живут истории. Откройте их для себя