18

150 10 0
                                    

Éjfélkor indulunk haza. Most én vezetek. Melletten Jas és Lol ül, hátul meg a többiek. Hulla fáradtak. Szerencsére nyugtom van.

Furcsa álmom volt az éjjel. Pár évvel ezután játszódott. A parton rohangáltam. De nem tudom kivel... Jassal beszélgetünk az úton.

-Figyelj! El kell valamit mondanom...-nézek rá egy pillanatra, majd körbefigyelek. Mindenki alszik.- Beteg vagyok. Az orvos ma írt, hogy minnél hamarab be kell mennem. Elkísérsz? Félek..- Gördül ki egy könnycsepp a szememből..

-Ez nem kérdés! Nanáhogy! A többiek...

-Nem tudják.-hozzám hajol és egy puszit nyom az arcomra.

-Elkísérlek. Anyádékkak mikor beszéltél utoljára? -néz rám elkeseredetten. Nem örül, hogy rossz a viszonyunk..-képzeld! Sarah és Elizabeth megint terhesek. És...mind a kettejüknek ikrek! Csak azt nem lehet tudni, hányasak..

-Jujj! Fantasztikus! Ezt el se hiszem!-Kezdek el újongani!

Nemsokára megállunk. A többiek még alszanak, én meg éhes vagyok. Úgyhogy, a kis benzinkúti boltba megyek, veszek kettő kisüveges kólát, kettő mars csokit és kettő szendvicset. Felrakom a motorháztetőre, majd egyet hátra lépnék ha nem botlanék meg valamiben...

-Nem igaz, hogy....

-Vííííí!-ugrok a nyakába!

-Ezt el se hiszem!- kiáltunk fel egyszerre

-úgy látszik a történelem ismétli önmagát...

-Mióta is? 2és fél éve?- néz rám kérdőn.-És hogy megváltoztál! Le vagy fogyva! Milyen kis nőies lettél! Hé srácok! Ezt nézzétek!-Dob fel a vállára mint egy zsákot, és a többiek felé visz..

2016.07'30

Közöd?..Where stories live. Discover now