24

176 11 0
                                    

|6hónappal később|

-Oké!
-És hívj, ha leszáll géped!
-jó
-És vigyázz magadra!
-Oké
-Elraktad mindened?
-Igen.
-A fogkefédes is? Na és a töltő? Jujj! A telefont?
-Mia! Miiindent!
-jó..-sóhajt egy nagyonot.- És mikor látunk legközelebb?
-Ha jöttök hozzánk. És köszönöm, hogy nálatok csövezhettem. Olaszország... még mindig az egyik legjobb...-sóhajtok én is.

Majd elköszönök Miától, az olaszországi fél-unokatesómtól és Davidtől, aki a barátja. Majd Ram-hez fordulok, és őt is megpuszilom..

-Hé baba! Örülök, hogy megismertelek. És hogy nekem szentelted az elmúl heteket. -Majd magához húz és megcsókol...

-Megkérjük, a Brüsszelbe tartó utasokat, szálljanak fel a gépre, mert az hamarosan indul..

Elindulok az ajtó felé... Az ott álló Nő elkéri az útlevelem, megnézi, hogy minden oké-e, majd mosolyogva tovább enged.

Azt hiszem némi magyarázattal tartozom.

6hónapja, elmentem Jacobhoz. Ott voltam 2napot, majd eljöttem. Jaco cseppet haragudott, hogy nem vártam még, de úgy éreztem onnan is mennem kell.

A következő uticélom Dakota volt. Itt 2hetet voltam, egyik barátnőmnél száltam meg.  Ott dolgoztam, majd tovább álltam.

Angliába mentem, ahol megismerkedtem egy ottani bandával, mivel a menedzserük az egyik gyerekkori barátom apukája. Így a srác jóba van velük és miután egyik reggel a best song evert énekeltem (khmkhm ordítottam), áthívta őket... ezzel csak annyi volt a baj, hogy amikor átjöttek épp Nick egyik ingében (ami a combom közepéig ért) és bugyiban ugráltam az ágyon. A srácokat nagyon megkedveltem, épp akkor értek vissza a turnéjukról. Kiderült, hogy egyre elterjedtebb és mindenki ismeri őket, szerte a világon. Ők a One Direction. 7nap elteltével onnan is eljöttem.

Mivel még volt egy hely, a túrné során, a srácokkal együtt mentünk oda. Ez a hely pedig Hong Kong volt. Összesen 1hetet töltöttünk ott együtt.

Majd én egyedül tovább utaztam Afrikába. Ott lakik a nagymamám.
Vele kiskorom óta nagyon jó viszonyt ápolok. Csak Ő ide költötött, én meg Brüsszelbe. Itt is lett 1-2barátom, nagyival rengeteget beszéltem. Elmeséltem neki mindent. Ő cseppet sem lepődött meg azon, hogy utazok. Állítása szerint, Ő is ilyen volt.

Ezt az 3hetet élveztem a legjobban. Raftingolni is voltunk. Bármennyire is megszakadt a szívem, innen is elutaztam.
Ausztráliában a reptéren az unokaöcsém és a nővére várt rám. Sidneyben laknak. Ide kapcsolódik egy vicces sztory.

🌌🌌🌌
Kb 15lehettem, amikor itt nyaraltunk Rollal. Lent voltunk a parton, amikor kicsit lázadtunk. Hát igen. Berúgtunk.
Nikivel, az uncsitesómmal együtt. Majd belebotlottunk pár fiúba. Szó szerint. Ugyanis, Roli jött utánunk, majd el akarta venni az üveget a kezemből, amibe az alkohol volt. Én meg elkezdtem szaladni előle. Ahogy rohantam, hátrafordultam, hogy megnézzem mennyivel van mögöttem. Csak az volt a baj, hogy ahogy futottam elém került valaki. Ez a valaki Ashton Irwin volt. Nem bunkózott, csak mosolyogva elkapott, kivette a kezemből az üveget, majd leültetett. Niki ismerte. Mind a 4 srácot. Mára már ők is híresek.
🌌🌌🌌

Szóval. Niki mellett ott állt Daniel is. Mosolyogva szaladt felém. Még csak 8 éves. Míg Sidneyben voltam találkoztam a mára már 5sos-ként ismert bandával. (Itt töltött idő, 4nap)

Ezt követően Erdélybe mentem, egy Rozi nevű barátnőmnél szálltam meg, akivel egy osztálykirándulás során ismerkedtem össze. (Itt 3napot töltöttem.)

Közöd?..Where stories live. Discover now